reklama

Październik 2008

Ostatnio w TV pokazywali babkę, która się przerobiła na faceta i teraz jest w widocznej ciąży. Miała płaską klatę...ciekawe czy ona będzie mogła te swoje bobo wykarmic?

reklama
A ja tego nie widziałam. :-pMimo iż u mnie wicznie TV włączone jedyne rzeczy jakie oglądam to M jak miłość i "Na wspólnej" czasem coś tam jeszcze lukne ale jakoś tak niewciaga mnie

Mój M też sie smieje ze jak to możliwe ze TV łazi a ja nie wiem co sie na świecie dzieje:-D:-D Ja tylko rano ogladam wiadomości jak pije herbatke z M zanim wyjdzie do pracy bo on zaczyna dzień z TVN24:-D;-)

Oj dziewuszki ale naskrobałyscie dzisiaj, 6 stron miałam do przeczytania. Nie pamietam teraz wszystkiego, gdzie miałabym cos do powiedzienia, ale na pewno wam powiem, ze mam rozne zachcianki, a wasze rozmowy na temat gofrów, truskawek i serów plesniowych (chociaz lekarz mowil zeby raczej ich unikac) zrobiły mi ochote na wszystkie 3 i zaraz wysle Patryka chyba do sklepu :-D Ja dzisiaj zjadłam sobie frytki, bo chodziły za mna pare dni, ale zrobilam takie w piekarniku, bez oleju :-) A teraz mam ochote na te gofry i nie wiem czy zaraz ich nie zrobie :szok::tak: he he he, na truskawki albo maliny jeszcze za wczesnie a za mrozonymi nie przepadam :-(
Co do biustu to ja tez nosze B i kiedys chciałam miec wieksze, ale polubiłam je, a teraz juz czuje ze urosły i staniki mi sie ciasne robia :baffled: A wam powiem, ze znam duzo osob co mialy małe piersi, a po ciazy narzekaja, ze sa za duze, wiec wcale nie chciałabym, zeby mi zbytnio rosły. Co wam tu jeszcze chciałam napisac...
Hmmm, a o szkole rodzenia to u nas przyjmuja okolo 7 miesiaca a zajecia trwaja okolo miesiac, 2-3 razy w tygodniu. Ja zamierzam isc i dodatkowo wyciagnac Patryka, skoro mamy rodzic "razem" to niech wie co ma robic, zeby mi pomoc :-D hi hi hi. A my dzisiaj mylismy samochod, a pozniej bylismy na spacerku w lesie z pieskiem :tak: Qrcze cos mi kilka dni temu w udzie jakby przeskoczyło i mnie boli jak chwile pochodze albo za długo siedze czy leze :-(:wściekła/y:
Ps. Ja wiadomosci z reguły 1 dziennie obejrze, ale z reguły jednym uchem to wpuszcze, drugim wypuszcze, chyba ze cos ciekawego sie dzieje... A do seriali to na wspolnej, pierwsza miłość, Tylko miłość (1 x w tyg) i juz rzadziej M jak Miłość (znudziło mi sie jakos).

Te wiadomościo to albo polityka albo tragedie.
Polityka jakoś mnie nie rusza sami idioci i tyle.
Tragedie hmmm człowiek ma za dużo swoich zmartwień a ja jestem zbyt wrażliwa na takie rzeczy:zawstydzona/y:

kaka dobranoc kobitko.

Ja dopiero kolacyjke wcinam. :-p

reklama
Mnie też kilka seriali wciąga, zwłaszcza "Na wspólnej", ostatnio "Barwy szczęścia". Mój małżonek na 2 tygodnie wyjeżdża, co mnie wcale nie cieszy, ale pocieszam się że przynajmniej seriale będę oglądać nie wysłu****ąc wzdychania za plecami :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry