Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam ze śniadankiem które juz sie kończy Aniaaa skoro tak dobrze na ciebie działa ruch na świerzym powietrzu to może rób codzienne spacerki przed obiadkiem;-) Martynka podziwiam ja jeszcze w zadnej ciazy nie mia lam takich zachcianek. U mnei wyglada tak ide gdzies i jak widze cos i mnie bierze na to ochota to kupuje. Ale nie miałam jeszcze tak aby specjalnie isc po to do sklepu Agniesia25; Dorotka27 gratuluje kolejnego okienka na suwaczku Jakie duze już wasze dzieciaczki
A ja tak jak nie mogłam patrzeć na jajka do wczoraj, tak dziś o 8 rano wysłałam małżonka do sklepu i usmażyłam soczystą jajecznicę - na masełku z pomidorami i szczypiorem, nie mogłam się powstrzymać Mam nadzieję że u Was wszystkich taka piękna pogoda
Witam!!!
Niedawno wróciłam z zakupów...-nabyłam pare nowych ciuszków bo szczerze mówiąc te w mojej szafie to jakoś sie troszkę za ciasne zrobiły... ;-)
Piękną mamy dzisiaj pogodę, aż się żyć chce...wszystko nabiera zupełnie nowych barw... Teraz muszę coś przekąsić bo jakoś zgłodniałam...
oj... jeszcze trzy godziny i do domku. właśnie pozwoliłam sobie na gofra z bita śmietaną i czekoladą, a jeszcze mam rogala z czekoladą, ale nie wiem czy dam radę