reklama

Październik 2008

reklama
Witam ze śniadankiem które juz sie kończy:zawstydzona/y:
Aniaaa skoro tak dobrze na ciebie działa ruch na świerzym powietrzu to może rób codzienne spacerki przed obiadkiem;-)
Martynka podziwiam ja jeszcze w zadnej ciazy nie mia lam takich zachcianek. U mnei wyglada tak ide gdzies i jak widze cos i mnie bierze na to ochota to kupuje. Ale nie miałam jeszcze tak aby specjalnie isc po to do sklepu:-p
Agniesia25; Dorotka27 gratuluje kolejnego okienka na suwaczku:tak: Jakie duze już wasze dzieciaczki

Chyba kupię pączki...posprątłam trochę i odechciało mi się pichcić...a paczki już od kilku dni za mną chodzą.

Ja wiem czy to są zachcianki...zawsze lubiłam dogadzać sobie i swoim bliskim.

Będę musiała sobie w koncu kupić gofrownicę bo na razie mogę marzyć o gofrach hihih

A ja tak jak nie mogłam patrzeć na jajka do wczoraj, tak dziś o 8 rano wysłałam małżonka do sklepu i usmażyłam soczystą jajecznicę - na masełku z pomidorami i szczypiorem, nie mogłam się powstrzymać :) Mam nadzieję że u Was wszystkich taka piękna pogoda

Witam!!!
Niedawno wróciłam z zakupów...-nabyłam pare nowych ciuszków bo szczerze mówiąc te w mojej szafie to jakoś sie troszkę za ciasne zrobiły... ;-)
Piękną mamy dzisiaj pogodę, aż się żyć chce...wszystko nabiera zupełnie nowych barw... :tak: Teraz muszę coś przekąsić bo jakoś zgłodniałam... :-D

reklama
oj... jeszcze trzy godziny i do domku. właśnie pozwoliłam sobie na gofra z bita śmietaną i czekoladą, a jeszcze mam rogala z czekoladą, ale nie wiem czy dam radę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry