Anai
Fanka BB :)
A ja właśnie po 1-szym nocnym karmieniu, tak jakoś spać nie moge wieć nadrabiam na BB
Nasza nocna lampką w pokoju Adasia jest niania elektroniczna nad łóżeczkiem- daje taki fajny niebieski poblask i moge ja wyłączyc od siebie z pokoju też, wiec ogólnie jestem zadowolona. A mały lepiej śpi po ciemku... Nawe zastanawiam się czy nie zainstaować ciemniejszych zasłon w jego pokoju, żeby nie wstawał razem z kogutami na przyszłość...Agamir- ja tez uważam, że możesz zabrać małego do koleżanki- w końcu sama cię zaprosiła, wątpię żeby robiła sceny, jeśli juz to pewnie zdusi to w sobie. Chociaż Tój M tez mądrze Ci radzi- skoro masz watpliwości, pewniej będziesz sie czuła z Małym przy niej pod własnym dachem....

;-) a M spał dziś w drugim pokoju,bo "wesoły Romek"z piffffka wczoraj wrócił...do tego przyniósł żonie browara,tylko zapomniał,że jeszcze nie piję;-)Nie powiem napiłabym się takiego zimniótkiego,mmmm.narazie musi mi wystarczyć tylko Karmi...Zaraz szykujemy się na szybszy dziś spacerek,bo jadymy w gości:-)Do wieczorka kuleżanki i kochane maluszki:-)
założę się,że rośnie Wam TATUSIOWA CÓRECZKA i tatuś już teraz uczy się walczyć nawet z mamą o swoją księżniczkę...Każdy przechodzi w małżeństwie kryzys,prędzej czy później...My też już się nie trzymamy za ręce na spacerkach:-(
. Zobaczę.. Może coś jeszcze wymyślę