Mały śpi... kąpiel i usnął... ja mam doła przez te jego kupki (na kamrieniu napisałam)...a jeszcze zaraz zabieram się trochę mieszkanko ogarnąć. Poprasowane już, poprane, obiadokolacja zjedzona.
No i weekend znowu... ehh....coś nie mam dzisiaj weny do pisania...
Mi też się wydaje, że 10zł za godzinę to dużo... jeżeli z czasem niania okazałaby się super, coś by uczyła też Małego to można podnieść stawkę, ale na start to chyba troszkę sporo...
My chyba zdecydujemy się na Pneumokoki i Meningokoki..własnie najbardziej przekonuje mnie że warto, że w na zachodzie sąone obowiązkowe....czyli widzą sens szczepienia...
No i weekend znowu... ehh....coś nie mam dzisiaj weny do pisania...
Mi też się wydaje, że 10zł za godzinę to dużo... jeżeli z czasem niania okazałaby się super, coś by uczyła też Małego to można podnieść stawkę, ale na start to chyba troszkę sporo...
My chyba zdecydujemy się na Pneumokoki i Meningokoki..własnie najbardziej przekonuje mnie że warto, że w na zachodzie sąone obowiązkowe....czyli widzą sens szczepienia...

- zamówiłam w aptece szczepionki i mieli dziś dowieść (taniej o 180zł niż w medicoverze, a dziś mamy szczepienia)

Ula, może Ty się orientujesz?