Witaj
Agniesia Buziaki dla córeczki! Kolejny maluch wyprowadzony ;-)
Czarna niby tylko dwie szafy trzeba kupić, a ta co jest u dzieciaków w pokoju wyląduje w garażu, schowam tam płaszcze, za małe ubrania dzieciakówi duperele z garażowych półek. Przynajmniej tam też jakoś będzie wyglądać, bo teraz to cygański namiot, każda półeczka z innej parafii. Aż mi wstyd jak idę po wózek

M się przeze mnie też nakręcił i dzisiaj zamówi meble (BRW z sysstemu małgośka) i nie będzie czekał do 20.02 tylko jak będą to już. Nawet ten syf mnie nie przeraża. Śmiać mi się chce tylko, że Bartek miał na wakacje sięwyprowadzić do siostry, a jak tak dalej pójdzie, to na Wielkanoc bedą już razem mieszkać ;-) I wtedy trzeba będzie w naszym pokoju meble po przestawiać i już wtedy skończą mi się pomieszczenia :-

-D. Chyba,m że sąsiadom coś doradzę, oni też bedą synka do poju brata przeprowadzać ;-)
Ja z Bartkiem robię takie ćwiczenia naprzemienne stąd ze strony BB, ale nie mogę teraz tego znaleźć
Anna22 oby wszystko było ok
Justynka Twoja Laura jak Martynka ranny ptaszek. U nas już o siódmej wszyscy na nogach

Włazi do nas do łóżka, Poleży 3 minuty, jak nie zapomni, że chce mleko

, to za chwilę jest "kujuj pania" i pozamiatane
Magdasf ja też widzę różnice w podejśicu do dzieci, ale może to u mnie wynika z tego, że Bartek jest zupełnie inny jak Martyna. Jest bardzo spokojny, nie miał kolek, przesypia noce regularnie i chyba z tego moja większa cierpliwość i chęci. Chociaż, ja to jak zaśnie, to uciekam z pokoju i zaglądam jak najrzadziej ;-) Uwielbiam jak zaśnie na rękach po wieczornym karmieniu, ale ukręciłabym na siebie bicz
Właśnie słyszę moje młodsze szczęście i musze lecieć.
A gulasz uratowałam - ufff