reklama

Październik 2008

reklama
nieukrywam ze dzięki wyczuwaniu ruchów jestem spokojniejsza bo kontroluję ruchy:tak:
guska35 - mi w poprzedniej ciązy gin powiedział abym nie przesadzała z tą mozzarellą więc w zeszłej ciązy nie jadłam a teraz sie raz skusiłam. Sery pleśniowe omijam. Na pewno nie zaszkodzi jak jest jedzone z umiarem;-)

Kurcze ruczy 2 cm dzidzi, zazdroszcze ja w 14 tyg nic nie czuje, pewnie koło 22:)) czarna termin mam na 2.10 wię jak wszystko będzie ok to pewnie pierwsza z tego grona sie rozdwoje.

Ja trochę mieszkanko ogarnęłam, siebie ogarnęłam a teraz podsmażam sobie warzywka na patelni:)

Ja juz się nie mogę doczekać tych ruchów...fajnie mamcie, ze wiecie jak to jest:)

kaka82- a może jak bys się na plecach połozyla i dłonie na brzuch to by się udalo wyczuć ruchy. Najbardziej wyczuwam jak mam lekko obcisłe spodnie lub po jedzonku.

Ja tez nie mogę sie doczekać kiedy dzidzia da o sobie znac bo może wtedy przestane się ciągle martwić, teraz np nie mam mdłości od 3 dni i już się martwie czy aby napewno wszystko ok, a nawet po wielkości brzusia nic wywnioskować nie mogę bo jak dla mnie to on nie rośnie.

reklama
luna25 - ne martw się kochana, na pewno jest wsio OK, z tego co wnioskuje to twoja pierwsza ciąza i brzusio się wtedy później ujawnia, a moja juz kolejna więc szybko mi się brzusio pokazał i teraz to ja mam brzuch wielki, mój mąż jak go wczoraj wieczorem zobaczył to był w szoku bo on wyglada jak na 5 miesiąc a u niektórych pewnie i nawet 6:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry