Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
niestety.
Cos tam wydukał, ze kumple sie dowiedzieli ze ojcem bedzie, wiec w pracy cały dzien pili, poszedł zwymiotowac i poszedł spac, wiec ja juz zadowolona, ze mam spokoj (oprocz chrapania) a on mi przed chwila wstaje i ledwo do lazienki dobiegł zeby znow zwrocic
Ja przez niego tez zwymiotowałam, bo akurat po jedzeniu byłam i mi troche niedobrze było. Jak skonczył wymiotowac to sie zdziwił jak mu wsadziłam łeb do wanny i pusciłam prysznicem lodowata wode 

he he he, potem siedział w łazience z recznikiem na głowie chyba z 15min u i teraz poszedł dalej spac, wiec mam nadzieje ze bedzie juz ok. Ja ide zaraz do kumpeli, a on niech se robi co chce, wylane mam, tak mnie wkurzył dzisiaj, heh. On bardzo zadko pije, bo zawsze byl kierowca jak gdzies jezdzilismy i z reszta nigdy duzo nie pił, ale teraz jak wie ze ja nie moge pic i zdałam w lutym prawo jazdy to czasem sobie korzysta, ale dzisiaj to przegiął, grry...