reklama

Październik 2008

Jezuuuuu truskaweczki już sie nie mogę doczekać:-D:-p:rofl2: Normalnie kocham je

Moje młodsze zjadło juz obiadek starsza jeszcze w szkole a je nie mam pomysła co mam zjeść:baffled: Tak myśle o pizzy chyba z 4 miesiace nie jadłam:-p i moze............
Zobaczymy narazie myśle dalej:-p

reklama
Truskaweczki to to o czym marze od dłuższego czasu.

Po kalafiorki zawsze dużo biegam siusiać.
Też bym zajdła pizze lae na razie grzecznie jem kanapki:)

No to ładnie chiara1 :-D
Ja byłam na zakupach i sobie kupiłam winogrona różowe i zielone jabuszko :-) Przy okazji byłam w Mc Donalds i zjadłam 2 chamburgery ,które popiłam szejkiem truskawkowym i teraz mnie mdli:zawstydzona/y: chyba musze się goracej herbaty napić... A za oknem leje deszcz raz przestaje a później znowu zaczyna...:-(

Chiara a jakiej to wielkości był ten kalafior. Bo jak taki co ja ostatnio kupiłąm to szkoda gadac Mini-kalafior. U mnie M przepada za takimi rzeczami ja mam na to długieeeee zęby:-p ja moge jesc ale z dodatkami nie samego:-p

kalafiorek był całkiem spory, ale kalafiorem nie można się najeść, więc pewnie dosiądę się do reszty rodzinki do obiadku, ale to za jakąś godzinkę.
U mnie dla odmiany kalafiora nikt poz mną nie jada.:no:

A ja z zamrazalki wyjełam karkówke pieczona i rozmroziłam sobie:-p i własnie wcinam z sosem czosnkowym i sałatka:zawstydzona/y:
U mnie tez kalafior z bułka tarta ale M może tak jeść bez niczego a jako dodatek
Boże juz sie boje tej wagi za tydzień u gina:szok::baffled:

reklama
Wróciłam z zakupów i prawie nic bym nie kupiła, bo na nic ochoty nie mam...i na te nic wydałam prawie 50 zł. Chciałam zjeść wafelka a tu czarna mi o wadze przypomniała...a to juz jutro, dzień prawdy wrrr.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry