reklama

Październik 2008

NatusiaMa dziewczyny dobrze radza idz po korekte:tak:

Beza ojjj bidulko współczuje. Niedługo przyjdzie prawdziwa wiosna i nasze zdrówka i samopoczucia szybko sie poprawia

Kaka rózne sa te sukienusie w granicach 40-50 zł mozna fajna kiece kupic:tak:
To sa takie co mi wpadły w oko (choc to tylko kilka:-p)
SZAŁOWE SUKIENECZKI CIĄŻOWE - WYPRZEDAŻ ====== (344705585) - Aukcje internetowe Allegro (taka mam białą w czarne kropeczki;-))
SŁODKIE SUKIENKI CIĄŻOWE Z SZALEM - L/XL KOLORY (343793595) - Aukcje internetowe Allegro

*** Sukienka 'XL' dla przyszłej MaMy ** Okazja ** (339846187) - Aukcje internetowe Allegro
ten sprzedawca ma wiele fajnych ciuszków ciążowych i w normalnych cenach:tak:

reklama
Zaskoczę Was pewnie dziewczyny, ale ja dopiero w taką pogodę jak dziś (deszcz i dużo wilgoci) czuję się świetnie i mam ochotę coś naskrobać, a to dlatego że te "cholerne" pyłki dają mi spokój podczas deszczu. Ale Wam życzę mnóstwo słonka i pięknej pogody :tak:
Od około tygodnia coraz rzadziej czuję mdłości i tak jak nie mogłam się tego doczekać, to teraz zaczynam każdy objaw mdłości przyjmować z radochą, tak jakby moje maleństwo dawało znać że jest ok. Dobrze że piszecie o jedzeniu, zgapiam pomysły, bo czasem mam wrażenie że wszystko mi się przejadło, dziś przyglądałam się metce w mięsnym :-) a chyba z trzy lata jej nie jadłam, no ale to chyba surowe mięso więc nie wiem czy ryzykować. Na szczęście owoce mi się nie nudzą a będzie ich coraz więcej, zwłaszcza truskawek nie mogę się doczekać

reklama
Ja właśnie zajadam kalafiorka, czekając z obiadkiem na M, bo syn już w domku.

mirabelka ja też czekam z utęsknieniem na truskawki, u mnie wszyscy się nimi zjadają, a jak się powoli nudzą to robie placki z truskawkami albo koktajle na kefirku lub jogurcie naturalnym.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry