reklama

Październik 2008

Dzień doberek! W Poznaniu leje a ja miałam iść na zakupy bo lodówka pusta. Najwyżej zrobie jakieś kluski.
Wczoraj też zaczął mnie boleć ząbek, brrrrrrr. Mój dentysta nie poda mi znieczulenia bo za wcześnie i musze czekać a bez zastrzyku to mu gabinet zdemoluje :no:
Na szczęście nie wiem co to wymioty. Tylko tak mi jakoś byle jak, może to przez tą ponurake na dworze.
Miłego dzionka!

reklama
Tylko brzusio boli prawie bez przerwy. Na poczatku ostro plamiłam ale duphastan i luteina zrobiły swoje. No i jeszcze pęcherz mnie wzywa średnio co pół godziny. poza tym faktycznie jestem szczęściara :-)

Więc ogólnie nie jest źle. Mi zostały bóle głowy i mdłości najczęsciej przy jedzeniu jak jem ser i popijam słodzoną herbatą. Nigdy przedtem mi to nie przeszkadzało...

Aha, Dorotka ja tez czekam na pieniąchy z zus-u jak na zlitowanie (to tak na pocieszenie). Prywatny gin, leki i płatne badania wyssały konto prawie do zera.Będzie dobrze!

Powinni płacić srednią z trzech ostatnich miesięcy. tylko, że z pierwszą wypłatą nie bardzo im się spieszy. To tez zależy kiedy pracodawca im zglosił. jestem dobrej myśli...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry