reklama

Październik 2008

Dobre ale juz powiedzialam swojemu M ze po 2 działanosc wyrejestrowana koniec finito i nie ma mowy na kolejne. Boje sie 2 urwisów Toek daje mi w kosc a co dopiero 2

reklama
Aguś wszystko będzie dobrze a to, że brzuszek rośnie bo dzidziuś tam mieszka to najpiękniejszy stan dla kobiety.
Także z łezką w oku życzę wspaniałych chwil z maluszkiem pod serduszkiem i u boku z drugim.

Oj wiem coś na ten temat. Kacpero dorównuje Antosiowi w konkurencji "dobij mamę" albo jak kto woli " zgadnij co teraz wymyślę" :-D Ostatni wchodzi jeszcze "znajdź mnie" i " kto będzie pierwszy" :-D Dziś pogryzł dwa psy i jednego kota. Już jak go widzą to uciekają :-D

No to u nas jest tak. W domu mamy kotkę a u rodziców są dwa psy, jeden kundel owczarkowaty i owczarek środkowo-azjatycki, dwa olbrzymy i jeden kot. Moje żywe srebro najpierw dorwał się do Tamisi suni i ją zmaltretowało , pogryzło, ciągnoł za uszy i za nogi po czym spróbował tego z drugim psem, który nie był już tak wyrozumiały. Zniósł to, że mały na niego wlazł ale jak dobrał się do gryzienia uszu to tego nerwowo nie wytrzymał więc warknął i zepchnął go mordom z siebie. Kacpero owszem i wystraszył się, ba nawet się rozpłakał ale jak pies tylko wstał i odszedł kawałek dalej się położyć to poleciał za nim. Ale ten już wiedział co się święci i się zmył. Natomiast z kotem to wygląda to tak że ona po prostu omija go szerokim łukiem i jak go widzi dostaje przyspieszenia. Młody regularnie ciągnie ją za ogon, uszy, zrzuca z parapetu łapiąc za nogi i ogon( sięga z krzesełka do karmienia) jak tylko ją widzi to odrazu za nią leci przez całe mieszkanie. A jaka jest histeria jak mu ucieknie.... Kuwete i jedzenie dla kotów już zaliczył. No bo on to poprostu kocha zwierzęta :-D

MARMA POTWORNIASTY serio kocha zwierzeta
Ja tez mam psa I wafel juz czasem omija Oliwke Dzis wlasnie doszlam do wniosku z mama ze ona jak nauczy sie arczkowac to wszystko bedzie jej Ona tez bedzie nalezala do tych dzieci rozrabiajacych chyba nazwe ja wtedy POTWORNIASTA :-)
Oli jeszcze nie raczku a ja juz rozrabia Lize sciane Jak jej pokazuje ze nie mozna to sie smieje i ciegnie nadal do sciany a jak sie nie da to tak krzyczy ze zlosci ze uszy pekaja Ona uwielbia krzyczec ze zlosci
Krecie sie tam=k na tym brzuszku wokol wlasnej osi Nawet sekundy nie moze usiedziec lub wylezec Musi sie non stop ruszac

Dzis odpukac mam zlote dziecko
Dzis caly dzien sie nia zajmowalam G wrosil z pracy po 18 ale zjadl i poszedl na pogotowie szyc palca bo sobie rozwalil Wrocil i kapalismy mala G ja trzymala a ja cala reszte Ubieranie kapanie itp G ja nakarmil 5 minut ponosil i to wsio co dzis zrobil

AGAMIR ja tez zazdroszcze ci brzuszka Ja sie otyloscia wogole bym nie przejmowala Najwazniejsze ze z dzidzia jest ok
My tu wszystkie 3 mamy kciuki
A moj zienciu jest przecudny I energiczny :-)

Lece zjesc kanapke z salami Wypic koktal truskawkowy i spac :-)

Jutro o 17 lece do pracy :-(
Kolo 10 przychodzi dziewczyna do niuni na probe Sterta prasowania na mnie czeka A juz nastepne sie suszy Moze jutro uda mi sie cokolwiek poprasowac

MILEJ NOCKI DZIEWCZYNY DOBRANOC

reklama

Super chłopaczek!
A jeszcze poprosimy zdjęcie Ciebie i brzusia :-)

Aguś muszę Ci powiedzieć że normalnie zazdroszczę tej fasolki. Dziś jak siedziałam i czekałam na USG były same babki w ciąży i mi się jakoś tak cieplej pod serduszkiem zrobiło i pomyślałam przez moment a może fajnie by było gdyby się okazało że jestem w ciąży. Jakoś tak zatęskniłam za tym stanem. Mimo kłopotów było cudownie. A może jednak przekonam się i w przyszłym roku postaramy się o jakieś rodzeństwo dla Potworniastego. Córeczka by się przydała :sorry2::-D

No, no :-)

Oj wiem coś na ten temat. Kacpero dorównuje Antosiowi w konkurencji "dobij mamę" albo jak kto woli " zgadnij co teraz wymyślę" :-D Ostatni wchodzi jeszcze "znajdź mnie" i " kto będzie pierwszy" :-D Dziś pogryzł dwa psy i jednego kota. Już jak go widzą to uciekają :-D

Bożę! Dobrze, że mu nie oddają!

U nas dziś ZĘBOWA MASAKRA.
Plecy mi zaraz pękną, może wcześniej uszy od tego jęczenia!
Tak jak mi jej szkoda, tak mnie wkurza :zawstydzona/y:
M. na koncercie, burza przeszła a ja się raczę Leszkiem bezalkoholowym i nastawiam psychicznie do sterty prasowania.
Już sobie nawet tą stertę przed TV ustawiłam.

Miłych snów, dobrej nocy!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry