A
agamir
Gość
Dobre ale juz powiedzialam swojemu M ze po 2 działanosc wyrejestrowana koniec finito i nie ma mowy na kolejne. Boje sie 2 urwisów Toek daje mi w kosc a co dopiero 2
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O ranyOj wiem coś na ten temat. Kacpero dorównuje Antosiowi w konkurencji "dobij mamę" albo jak kto woli " zgadnij co teraz wymyślę"Ostatni wchodzi jeszcze "znajdź mnie" i " kto będzie pierwszy"
Dziś pogryzł dwa psy i jednego kota. Już jak go widzą to uciekają
![]()

Aguś muszę Ci powiedzieć że normalnie zazdroszczę tej fasolki. Dziś jak siedziałam i czekałam na USG były same babki w ciąży i mi się jakoś tak cieplej pod serduszkiem zrobiło i pomyślałam przez moment a może fajnie by było gdyby się okazało że jestem w ciąży. Jakoś tak zatęskniłam za tym stanem. Mimo kłopotów było cudownie. A może jednak przekonam się i w przyszłym roku postaramy się o jakieś rodzeństwo dla Potworniastego. Córeczka by się przydała![]()
Oj wiem coś na ten temat. Kacpero dorównuje Antosiowi w konkurencji "dobij mamę" albo jak kto woli " zgadnij co teraz wymyślę"Ostatni wchodzi jeszcze "znajdź mnie" i " kto będzie pierwszy"
Dziś pogryzł dwa psy i jednego kota. Już jak go widzą to uciekają
![]()