Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Śmiałyśmy sie do łez.
:-)Witam. wreszcie udało mi się wstawić zdjęcia.Czarna z tym moim.... ech dużo by pisać.. jest i nie jest. Raczej nie ma widoków na przyszłośc, ale nie martwię się już tym. Mam dzieci, to takie moje "plasterki na serce". Nic więcej nie trzeba
:-)Witam. wreszcie udało mi się wstawić zdjęcia.Czarna z tym moim.... ech dużo by pisać.. jest i nie jest. Raczej nie ma widoków na przyszłośc, ale nie martwię się już tym. Mam dzieci, to takie moje "plasterki na serce". Nic więcej nie trzeba
Jeszcze dzis na chwile wpadła M siostra z rodzinką. Mały usnął wieczorem w czasie jedzenia kaszki w krzesełku do karmienie- pierwszy raz.
u nas dzień słoneczny i ciepły. Pochodzilismy. potem odwiedziła nas sąsiadka z córeczką 11 miesięczną. Ale miałyśmy ubaw z dzieciaczków naszych. Oboje piszczeli i śmiali sie do siebie na zmiane. Mój mały aż piał do niej. Potem on siedział w bujawce a ona wchodziła na niego. My ją zdejmowałyśmy a ona spowrotem a Maksio był najpierw zdziwiony o co chodzi a później bardzo mu sie spodobałoŚmiałyśmy sie do łez.
![]()
Drogie mamuski...w dniu Waszego święta duuużo duuuuużo pociechy z Maludów;-)

a sie nie zanosi na to

musze sobie stopery kupic bo sie uczyc nie moge