ppatqa
Październikowe mamy'08
kate śliczny widoczek
Marma jejku o której ty jezdzisz, mi jakoś się ostatnio nie chce, tzn chce, ale jak zrobie stajnie to mi się już jazdy odechciewa, albo mały stwierdza ze już się znudził
blond może na spacerku by ci spał, a ty pokujesz
My już po pierwszym spacerku od 8.30 do 11, teraz maly spi w domu, bo nie spał od 6. Na dworze upał. Ja już posprzątałam, pranie schnie na słoneczku, o 14 idziemy do teściowej, złożymy życzenia i zjemy obiadek, a mały będzie miał spacerek- w jedna strone jest 4 kilosy
. Ja dostałam 3 bodziaki i jak zrobie fotki to wkleje zdjęcie
Marma jejku o której ty jezdzisz, mi jakoś się ostatnio nie chce, tzn chce, ale jak zrobie stajnie to mi się już jazdy odechciewa, albo mały stwierdza ze już się znudził
blond może na spacerku by ci spał, a ty pokujesz
My już po pierwszym spacerku od 8.30 do 11, teraz maly spi w domu, bo nie spał od 6. Na dworze upał. Ja już posprzątałam, pranie schnie na słoneczku, o 14 idziemy do teściowej, złożymy życzenia i zjemy obiadek, a mały będzie miał spacerek- w jedna strone jest 4 kilosy

Od razu po pracy poszlam prywatnie do GINA nie pisalam wam nic ale od jakis 2 tygodni mam straszne zapalenie wiecie gdzie
Juz nie wyrabialam Ratowalam sie mascia jaka mialam w ciazy na takie sparwy Nic nie pomagalo Sikanie itp graniczylo nieraz z cudem Tak bolalo a jeszcze bardziej swedzialo 

a sie nie zanosi na to