reklama

Październik 2008

Witam i ja
dzisiaj maly troszke w lepszym nastroju.bylismy 3 godziny na spacerku i chyba to nas uratowalo.
Wczoraj jak zasnal przed 18 to spal do 7.30:)wiec chyba sie zmeczyl
a dzisiaj zjadl pierwszego w swoim zyciu wafelka od loda:)jak prawdziwe dziecko:)no i chrupki kukurydziane.po 5 minutach po wafelku zostala packa w reku ale wiekszosc zjadl:)
ja bede robic jutro malemu prowokacje mlekiem.dam mu troche jogurtu i zobacze reakcje.czy cos bedzie gorzej czy nie.bo jak byl na normalnym mleku to lepiej wygladal niz teraz jak go nie je wogole.wiec zobaczymy:)
Mamo maksa ja poprosze:) na blond_20@buziaczek.pl i jak cos to dalej przesle:)
Agamir 5 zebow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!o matko i corko.......aha Gratki dla Antosia za 8!!!!moj jeszcze 7 nie ma:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Ania i jak ząb
Aisah witaj
ewelajna Gratki!!!!
magdziunia super :-)
czarna kaka pisze tylko troche, a tam aż swieci. Ale falstart:)
dorotka jak ty to robisz ze chudniesz??? Gratki dla Oli. A czemu idzisz na badanka. Kciki zaciśnięte będą
kaka magdziunia fajne sentencje
agamir już 8 jejku
maksiowa a co się dzieje z netem???
asiu to ja poprosze od ciebie

A mały wstał z leżenia na plecach w łóżeczku, zawsze to robił z siadu i nie mam pojęcia jak to zrobił. Ja dziś kreciłam się koło domu. Marchewka przerwana więc na razie z ogródkiem spokój. Po południu byli teścia, i faceci robili stajnie. Młody ładnie spał po południu, ale pogoda dzisiaj taka sobie.

Oli zasnela niedawno Mnie glowa boli Ide spac
Po kaszce nie chciala spac wiec posmialysmy sie troszke Oli smieje sie juz z moim min Tak slodko na glos sie fajnie chichra a ja i mama moja razem z nia I musi to smiesznie wygladac 3 CHICHRAJACE SIE BABY :-D:-D:-D

Rano nie bede sie odzywala Bo pewnie od 6 lub wczesniej bede polowala NA SIUSKI a o 7 leciemy na pobranie krwi Juz sie boje Mam nadzieje ze wkuja sie jej szybko Biedna moja niunka Na szczescie szybko zapomni :happy:
3 majcie rano kciuki
Dorotko napewno i teraz Oliwcia juz jest taka komunikatywna :tak:

dziewczyny przepraszam nie poodpisuje wam bo mnie zaraz szlag trafi:wściekła/y:
Dzis próbuje sie do was odezwac czwarty raz i za każdym razem mnie wywala z internetu. poprostu jakaś masakra. Mam nadzieje że teraz sie uda. U nas dzis dzień pochmurny i deszczowy więc siedzieliśmy w domu. Pół dnia gotowałam leczo a tyle tego wszystkiego nakroiłam że wyszedł mi wielki gar i jedzenia będzie na 3 dni az nam sie odechce:-p Mały zafascynowany balonami. Trzymała sobie wstążeczke i jak poruszał rączką to te balony też fruwały a on z radości piszczał. Aha dziewczyny mam bon rabartowy -30% do Reserveed Kids z okazji dnia dziecka. Jakby któras chciała skorzystać to wyśle e-mailem. Fakt ze ja moge wysłac tylko jeden ale ta która go dostanie może przesłac następnej osobie. Może któraś będzie zainteresowana.
Oj z netem to czasem tak jest :no::no:
Fajna sprawa z tymi bonami.
Asiu więc jak już Elwirka prześle Tobie to ja poproszę na magda-karcz@o2.pl

czesc dziewczyny widze , ze u Was nastroje ok. Kaka madre słowa.
U nas Antonio przeziebiony bylismy u lekarza idzie mu na raz 5 zebówwiec razem bedzie miał 8. Mały koszmarnie marudny. DZIS KONCZY 8 MIESIECYZobacz załącznik 136913
Przesłodki Antonio i zdróweczka dla maluszka - wow 5 ząbków.
No no.
A Ty jak się czujesz Aguś?

W lipcu stukneło by mi 6 lat pracy w jednej firmie...dziwnie tak ehhh:zawstydzona/y: tyle wspomnien:zawstydzona/y:
Karolinko ja wiem, bo człowiek czuję się zawiedziony.
Przytulam i myśl pozytywnie.

Witam i ja
dzisiaj maly troszke w lepszym nastroju.bylismy 3 godziny na spacerku i chyba to nas uratowalo.
Wczoraj jak zasnal przed 18 to spal do 7.30:)wiec chyba sie zmeczyl
a dzisiaj zjadl pierwszego w swoim zyciu wafelka od loda:)jak prawdziwe dziecko:)no i chrupki kukurydziane.po 5 minutach po wafelku zostala packa w reku ale wiekszosc zjadl:)
ja bede robic jutro malemu prowokacje mlekiem.dam mu troche jogurtu i zobacze reakcje.czy cos bedzie gorzej czy nie.bo jak byl na normalnym mleku to lepiej wygladal niz teraz jak go nie je wogole.wiec zobaczymy:)
Mamo maksa ja poprosze:) na blond_20@buziaczek.pl i jak cos to dalej przesle:)
Asiu najwidoczniej dotlenił się Rafałek i pospal ładnie.
Hihihi ... wafelka wcinał powiadasz :-D

A ja oglądam meczyk - jak zwykle, bo co ze sportem związane to dla mnie cacy :-D
Ale tu walka na całego.
Młody śpi i zjadł tylko 40 ml + troszkę pocyckał = może tak ze 100ml :-(
Ja już przy karmieniu wieczornym mam takie nerwy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: że szok.
Wredna matka ze mnie a raczej wyrodna bo krzyczę na młodego.
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

No i 2:0 dla Barcelony :baffled: hmmm .... a jednak chciałabym aby MU wygrał.

dzieki Elwira
wyskoczylo mi cos takiego
Twoje konto newsletterowe nie jest aktywne lub link w który kliknąłeś jest niepoprawny.
Aby skorzystać z promocji musisz poprawnie zapisać się do newslettera.
wiec sie zapiasalam i czekam bo tak to nie moge tego przeslac dalej:(jak tylko mnie aktywuja to wysle Ci Patrycja a Ty Magdziuni oki?

To dziwn bo ja nigdzie sie nie musiałam zpisywać. A Patrycji już wysłałam bo jak już wyżej napisałam zorientowałam sie że można więcej niż jeden wysłać tak że i Magdzie też wyśle. fajne to bo te kupony sie łączą tez z innymi promocjami tak że nawet jak cos będzie przecenione to i tak sie otrzyma 30% zniżki tak że jutro albo w piątek lece do Reserveed:tak:
Aha jakyś do jutra nic nie dostałą to daj znać to wyśle jeszcze raz

agamir gratki 8 mies.
Kaka 6 lat to kupe czasu nono...:happy:
blond ja dziś dawałam jogurt i tak mu smakowało że buzia mu się nie zamykała tylko stękał że chce jeszcze:-D:-D:-D
Jak narazie wszystko ok:-)
Mama Maksa to ja też poproszę jak można o taki bon. Może trafimy na coś fajnego :-)

To dziwn bo ja nigdzie sie nie musiałam zpisywać. A Patrycji już wysłałam bo jak już wyżej napisałam zorientowałam sie że można więcej niż jeden wysłać tak że i Magdzie też wyśle. fajne to bo te kupony sie łączą tez z innymi promocjami tak że nawet jak cos będzie przecenione to i tak sie otrzyma 30% zniżki tak że jutro albo w piątek lece do Reserveed:tak:
Aha jakyś do jutra nic nie dostałą to daj znać to wyśle jeszcze raz

A ja wsyd sie przyznac CIEMNA MASA STRASZNA ZE MNIE i nie wiem o co chodzi z tym bonem Nie wiem czy dobrze sie domyslam ze bon do tego sklepu RESERVEED
ja go wogole nie kojaze Wiec chyba u mnie go nie ma :no:

ASIU siesze sie ze Rafalek choc na jeden dzien sie uspokoil troche A co na NUTRAMIGENIE JESTESCIE ?????
PATI badania robimy bo Oli malo przybrala I LEKARKA tak wiesz profilaktycznie kazala zbadac A pozatym z ta nerka niuni trzeba co jakis czas mocz zbadac A krew tez warto NIE ZASZKODZI JA ZBADAC zwlaszcza jak ja tez od kad mialam kilka misiecy TO OD ZAWSZE MIALAM KLOPOT Z KRWIA MAM NADZIEJE ZE OLI NIE BEDZIE MIALA TEGO PO MNIE

No i udalo mi sie wejsc Gdyz wstalam o 6 Umylam sie Ubralam Wyparzylam pojemnik na mocz I czekam az Oli sie obudzi Dzis jakos fajnie spi OOOO placze wiec lece zbierac mocz i lecimy na pobranie krwi pozniej sie odezwe

czesc dziewczyny widze , ze u Was nastroje ok. Kaka madre słowa.
U nas Antonio przeziebiony bylismy u lekarza idzie mu na raz 5 zebówwiec razem bedzie miał 8. Mały koszmarnie marudny. DZIS KONCZY 8 MIESIECYZobacz załącznik 136913

Świetna kartka;-) Pomysłowa jestes;-) Aco do tych zębów to masakra jakas...% na raz to przesada.

Ja mam tyle ciuchów w szafie Hanki ze puchnie w szwach. Co troche komus oddam to dostaje z nawiązką. Już nawet sobie wybieram te co mi się bardziej podobają a i tak jest tego od groma. Mogłabym ją przebierac 3 razy dziennie przez tydzien i jeszcze masa ciuchów by została;-)

Czarna...a może sobie ustanowimy jednen stały dzien tygodnia na kawke?? Np środy?? Raz Wy u mnie raz ja u Was??

U nas nocka taka sobie. Z 3 razy sie budziła no ale już na mnie to nie robi wrazenia;-) Dzisiaj jedziemy do teściówki na weekend. Musze zacząć się pakować, iść zrobić obiadkowe zapasy i wywołać foty dla babci i pradziadków;-)

reklama
Dzęki za przywitanie :-)
Moja córka jakoś ostatnio coraz pózniej chodzi spac, wczoraj o 21:00 Normalnie szła spac 19:00-20:00. Nie ważne o której chodzi spac zawsze budzi się 6:30 albo 7:00 Kurcze ma marzy mi się spanie do 9:00 :-D

dorota123456789 trzymam kciuki za Oli, oby wszystko wyszło pomyślnie :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry