Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
DZIEKUJE za kciukiDzęki za przywitanie :-)
Moja córka jakoś ostatnio coraz pózniej chodzi spac, wczoraj o 21:00 Normalnie szła spac 19:00-20:00. Nie ważne o której chodzi spac zawsze budzi się 6:30 albo 7:00 Kurcze ma marzy mi się spanie do 9:00
dorota123456789 trzymam kciuki za Oli, oby wszystko wyszło pomyślnie![]()

Milego weekendu Wlasnie mi przypomnialas ze tez musze pozadek z ciuszkami Oliwki zrobicHej dziewczynki :-) My dzis znowu wyjezdzamy. Moja psiapsiółka wyjeźdza do Szkocji i jade sie z nią pożegnać i juz zostane z Maciusiem u rodziców na weekend. Nocka ok. Wczorajszy dzionek na leniuchowaniu upłynął. Chłopaki oglądali film a ja przebierałam Macia ciuszki i segregowałam te na lato :-) Uwielbiam to robić :-) lecę nas pakować. miłego dnia.

Oczywiscie przekaze I Tobie tez napisze co na BB SLYCHAChej dziewczynki
u nas ok, nie mam za bardzo czasu, bo się szykujemy do wyjazdu, a wiecie same, ile rzeczy potrzeba na 10 dni przy dziecku!!! masakra
została mi jeszcze góra prasowania i ostatnie zakupy, więc pewnie już nie dam rady zajrzeć, bo wieczorem pakowanie, a rano fruuu w Polskę
będę się odzywać przez Dorotkę, będę wdzięczna jak przekaże Wam co jakiś czas info co u nas, a i ja chętnie się dowiem co nowego piszczy na bb
martwię się o Malenkę :-( ściskam ją mocno i mam nadzieję, że ok wszystko

MAGDA nie dziwie sie ze masz dosc Mnie by tez dobijalo te non stop siedzenie w domu z dziecmiDziekuje w imieniu Stasia:-)
O ja ja tez bym chciala taki kupon
Aleci dobrze, ja juz mojej mamie zapowiedzialam ze jak przyjedziemy w lipcu to niech sobie tylko czasem czegos nie zlamie bo chce sie w koncu wyspac;-) A mam juz takie plany...w koncu caly miesiac tam bedziemy.
Witam sie w koncu, wczoraj mialam juz napisac ale juz sil nie mialam. Mam juz dosyc, siedze cale dnie sama z mlodym i zaczynam wariowac. Jeszcze wczoraj rano zadzwonili z przychodni dlaczego dziecka nie szczepiegdyby wyciagnela karte nie zadawalaby takich glupich pytan...
Ja sie dietuje i mam nadzieje ze w koncu dojde do wagi ktora chce. Jackowaty wczoraj mial byc o 17 w domu ale cos mus sie zeszlo i przyszedl po 20, wiec focha strzelilam ale zeby mnie udobruchac jak szlam spac powiedzial ze chyba schudlam;-)hehehe cwaniaczek...ale humor mi poprawil:-)
Milego dnia wam zycze dziewczynki

NO I SUPERMarma i wlasnie tak zrobie, umawiam sie juz z jedna mama z BB lodzkiego i w sobote mykniemy do kinaoch jak sie ciesze!!
Zaraz pojdziemy z mlodym do sklepu tylko sniadanko wszamie bo juz normalnie w domu wytrzymac z nim nie mozna. Za cieplo nie jest i troche wieje, jemu jeszcze oczy ropieja ale mysle ze maly spacer mu nie zaszkodzi.![]()

WPANIALE 3 MAM KCIUKI ABY TERAZ JUZ ZAWSZE BYLO U NICH DOBRZETfu tfu
Właśnie się dowiedziałam, że mojemu znajomemu co w sierpniu córeczka zmarła po użądleniu przez pszczołę dziś urodziła się druga córeczka. Mam nadzieję, że tym razem wszystko ułoży się szczęśliwie![]()

... weekend się zbliża i wiadomo.
. Niesamowite jest to, że maluszki potrafią ciągle zaskakiwać, z każdym dniem coś nowego. Za tydzień idziemy na szczepienie i co ważniejsze na ważenie- Sebcio ponad miesiąc temu ważył 9700:-) - jest co nosić, aż boję się pomyśleć ile teraz waga pokaże. 
no i gratulacje dla Sebka za wyspanych rodziców 
więc zmieniamy grafik - M będzie kładł młodego, a ja Martynę. Trochę kiepski układ, bo ona teraz chodzi spać, a raczej kładzie się po 20, a Bartek przytula się do ręczniczka i zasypia.