Malena mam nadzieję, że nastrój już troszkę lepszy
Blond mam nadzieję, że już koniec kłopotów z kompem i oby wyjaśniło się co jest z Rafałkiem skoro samą coś Cię niepokoi, to nie zaszkodzi zapytać, a sąsiedzi subtelni, nie ma co
Evelajana no to chyba już wiesz na czym stoisz i Tuśka pobędzie jeszcze z mamusią. Super, że przybiera i przyczyna zlokalizowana. Wygląda na to, że presja nie tylko dotyczy mam butelkowych, ale i cycolków też. Niektórym, to nie wystarcza.
Aga1480 fajne okruszki. Teraz to już pewnie chłopaki na schwał
Kate ale Mariczka rozkosznie wygląda z prezentem dla Mamy
Minisia kciuki zaciśnięte. Powodzenia!!!
Aniaaa mi został jeszcze jeden ząb do zrobienia, a już 240 zł w plecy

i boli mnie ząb, który nie powinien, bo był leczony kanałowo.
Czarna a to Ci Niki niespodziankę zrobiła

, a M będzie świętował dwa razy ;-)
Aisah witaj w klubie!
Magdziunia ale się uśmiałam

Agamir 5 zębów

Antoś się nie rozdrabnia
Ppatqa gratulacje dla Kamilka
Marma gratulacji cd :-)
Witam się po długiej przerwie, ale miałam w domu istny huragan. Siostra ma prawie pięcioletnią córkę i prawie dwuletniego synka. Do tego moje skarby i dwa pokoje z kuchnią

Ale dalim radę. Było wesoło i męcząco. Chłopaki o ósmej już słodko spali. Dziewczynki kusiły do dziesiątej.
Na dzień matki dostałam laurki od Martyny i Bartka i kwiatki od M, ale żeby nie było różowo, to po południu zabrałyśmy dzieci na lody, a w Toruniu jest taka fontanna co z ziemi tryskają takie "siurki" No i Martyna wlazła jak jeden rządek się schwał nie wiedząc, że za chwilę tryśnie. Do tego jeszcze ten katar. Dobrze, że M akurat wracał z pracy, to ją zgarnął do domu

Jeszcze Małpiszon mnie ugryzł jak czekałyśmy na samochód

U Bartka zębów brak. Co raz więcej obrotów na brzuszek
A ja musiałabym się wreszcie ruszyć do zusu i us po papiery do wychowawczego, bo w czerwcu będziemy z jednej pensji żyli

, a tu pogoda taka w kratkę, że ruszyć się z domku ciężko

Miłego dnia!!!