reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2008

reklama
Prawda jest taka ze z ospami zakaznymi nigdy nic nie wiadomo. Bo wlasnie ten czas wylegania jest tak długi ze nie wiesz czy dziecko jest zdrowe czy nie. Teraz postaw sie w jej w sytuacji i ciekawe czy bedziesz z małym wychodziła do innych czy nie, bo moze załapał i za kilka dni on bedzie zarażał????
Nie nie ja nie mam pretensji do niej o ospe. Może cos żle napisałam i mnie źle zrozumiałaś ale nie to miałam na myśli. Ja jestem tylko zła za to że mnie nie poinformowała o przeziębieniu i że tym sie mój mały zaraził. A o ospe nie mam żadnych pretensji bo przecież ona nie wiedziała że on zaraża. I ztym to luz. Jakoś tam będzie. kiedys i tak musi zachorować więc moze to i lepiej że wcześniej niż później

witam mamuski!!w cudownym nastroju jestem mój M od dzis ma prace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pozdrawiam was wszystkie !!!!!!!!!!!!!!!jak ochlone to napisze wiecej teraz pedze na spacerek i krzyczec w glos ze szczescia!!!!!!!!!!!!!!!!

ps dzieki za slowa pocieszenia to bardzo mile:))

MINISIA super. Bardzo bardzo bardzo sie ciesze. Zobaczysz wszystko sie ułozy i nawet sie nie obejrzysz a juz będziecie wszyscy razem, Cała szczęśliwa rodzinka. Nadal trzymam kciuki:tak:

witam mamuski!!w cudownym nastroju jestem mój M od dzis ma prace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pozdrawiam was wszystkie !!!!!!!!!!!!!!!jak ochlone to napisze wiecej teraz pedze na spacerek i krzyczec w glos ze szczescia!!!!!!!!!!!!!!!!

ps dzieki za slowa pocieszenia to bardzo mile:))
boziu normalnie ciesze się waszym szczęściem!!!!!! Oby teraz szło już tylko z górki
Minisia super!!! Gratulacje!!!

Uff! Border kupiony, można działać dalej :-) Czas ucieka, a jeszcze tyle do zrobienia :szok:
A co to za remonty:-p:-p:-p
Są dwie groty solne w Pile heheheheh tylko nie wiem za ile...

Ja juz po wizytacji;-) M zawiózł mame na dworzec a ja zaraz na BB;-)

To mi ćwieka zabiłaś. Ja rodowita pilanka nie miałam o tym zielonego pojecią:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

M Maksa to się pewnie źle zrozumiałyśmy;-);-);-) Teraz już kumam:tak:

Jenda jest na Dąbrowskiego a druga gdzies przy Buczka. Kiedys z Twoją szwagierką Mariolą chciałam się wybrac ale się nie dokopałyśmy za ile i czy dla wszystkich dzieci taka przyjemnosć

reklama
Do góry