Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja bylam na targu, owocki i warzywa kupione, kupilam chystki małemu, bluze i 2 śpiochy, bo z części powyrastał. Potem pranie, spacer z mlodym do miasta, obiad, stajnia, spacer przez las do agro po jajeczka a po drodze - na drodze znależliśmy to.......
Potem zabawa z malym i tak jak zawsze.

to super że u Was słonko bo u nas pochmurnie jest bardzo :-(Witam mamuski i ja
MIALAM ISC DZIS ZA KOLEZANKE NA NOC i mies weekend wolny LAE JEDNAK KOLEZANKA NIE CHCE SIE ZAMIENIC I DZIS MAM WOLNE ,JUTRO NA NOC I NIEDZIELA WOLNE
troche ciulato no ale coz zrobic Ciesze sie dzisiejszym dniem wolnym Zaraz jak tylko Oli wstanie to juz umowilam sie z kolezanka i jej dziecmi na spacer :-)
U mnie sloneczko swieci ze az zyc sie chce :-)
Ju jest 22 stopnie Mam nadzieje ze dzis pogoda dopisze caly czas Fajnie jak mam wolne i pogoda taka piekna :-)
Oliwke wystroje dzis w sukienusie :-) Siebie zreszta tez :-)
Nocka z 3 pobitkami Przed 5 byla histeria ale po 5 usnela i spi do teraz Jak wstanie to kaszka i lecimy Szkoda dnia na siedzenie w domu :-)
Hej.
U nas nocka super. Hanka spała od 8mej do 8mej;-) z przerwa przed 6ta na wode. W koncu w nocy piła samą wodę i nie marudziła:-)
A ja sobie kawke pije w Waszym towarzystkiwe. Dzionek miło się zapowiada. Chociaz widziałam prognoze, ze ma [adac a M zapowiedział że pracuje do wieczora:-(
witam mamuski!!w cudownym nastroju jestem mój M od dzis ma prace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pozdrawiam was wszystkie !!!!!!!!!!!!!!!jak ochlone to napisze wiecej teraz pedze na spacerek i krzyczec w glos ze szczescia!!!!!!!!!!!!!!!!
ps dzieki za slowa pocieszenia to bardzo mile)

moje dzieci maja radoche ja mniejsza bo nawet chwili spokoju nie bedzie