Kaka82
Mamusia październikowa'08
Dla zadnej kobiety odstawianie od cyca nie jest ławe ale z drugiej strony im wczesniej tym lepiej...Widizałam 3-4 latków podbiegajacych do matki, zadzierających im bluzke i próbujacych sie dobrac do cyca..to chyba tez nie jest dobre. A męczenie siebie i dziecka na siłe też nei jest dobre...
A ja dzis zamierzam zupełnie obnizyc łóżeczko. Hanka jak rano pociagneła za karuzele to drzazgi zły hehehe Moze powoli juz na nia za duża ale wieczorami lubi na nią popatrzeć;-) To niech ja jeszcze ma póki nie bedzie stawac w lózeczku i ciagnac za nia na maksa
A ja dzis zamierzam zupełnie obnizyc łóżeczko. Hanka jak rano pociagneła za karuzele to drzazgi zły hehehe Moze powoli juz na nia za duża ale wieczorami lubi na nią popatrzeć;-) To niech ja jeszcze ma póki nie bedzie stawac w lózeczku i ciagnac za nia na maksa
powodzenia w pisaniu:-)
Przewracalam se z boku na bok, a jak juz zasnelam to trza bylo wstwac
Witam sie i ja. Po krótkiej nieobecności. Pewnie sie nie zdążyłyście stęsknic ale ja juz tak
U nas gorąc jak w tropikach, ale cieszy mnie to bardzo. I przez to jakos nie mam czsu tu wpadąc, korzystamy ile sie da bo nie wiadomo ile to potrwa
Mały śpi i jak wstanie to znów w plener. Zycze wam miłego dzionka i jak sie u mnie żadna imprezka wieczorem nie rozkręci
to wpadne do was
Buziaki
a tak,nic ciekawego...pomału robię zakupki na wyjazd,narazie apteka zaliczona i apteczka zrobiona;-)no i znowu nadchodza ciemne chmury z teściową,szkoda mi nawet pisać...