Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-)

Matko jak ten czas zapitala
Obkupilam ja troszke, jacka zreszta tez w caryy 80% znizki, wiec kupilam cala reklamowe koszulek bo u niego tak szybko sie plamia (twierdzi ze nie wie dlaczego) i niszcza (to samo;-)) ze napewno sie przydadza.Ja sobie oczywiscie nic nie kupilam, zreszta jak zwykle

Ale Szymcio grzeczniutki był!! a wczoraj ze znajomymi i Szymkiem byliśmy w górach. Oni mają takie samo nosidło i 2 miesiace starszego chłopaka, super było!! Szymek zadowolony bardzo!! a w drodze powrotnej obaj zasneli w nosidłach, przełożyłam go do fotelika samochodowego i obudził się dopiero w domu ;-)

mam dobrze ostatnio bo juz 4 raz z nim bedzie szedl.a jutro Rafalek do zlobka juz idzie wiec musze pomyslec jak go przygotowac na ten wielki dzien
a moze siebie bardziej
psychicznie hihi
chociaz moj dzisiaj jakis wyjatkowo grzeczny
chyba ze Stasiem Magdy znowu sie zamienili.ale Magda ja Ci go nie oddam

a tak powaznie to chyba zeby w koncu przechodza....bo 3 wyszly mu w 10 dni wiec dosc szybko.chociaz widze kolejnego podejrzanego.
a na slub i tak nie zdazylismy

Wczoraj u rodziców i tak jakos zleciało

ale ja różne dziwne rzeczy robiłam jak się starałam o Laure aż czasami mi głupio przed samą soba

prawdę powiedziawszy dopiero zdecydowaliśmy się, że zaczniemy się powolutku starać z nastawieniem, że do roku powinno się udać, chcieliśmy zacząć od tzw "rueltki" (raz z gumką, a raz bez - M chciał już, a ja do końca nie byłam pewna) i za drugim razem się trafiło