Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja zaplanowałam sobie, że w styczniu mi się uda zajść w ciążę i udało się za pierwszym razembo chciałam żeby miedzy dziewczynkam było równe 6 i pół roku różnicy
Karolinka dziś pierwszy dzień w nowej szkole ale chyba dobrze bo dwie dziewczynki z osiedla z którymi się bawi są w tej samej klasie,
A w sobotę miała wypadek na rowerze wyszła po południu ,10 min po jej wyjściu puka do drzwi sąsiadka z osiedla i pyta czy Karolina to moja córka , ja na to że Tak a ona że córka wywróciła się na rowerze i leży na chodniku, Boże!!ja szybko do niej a ona już idzie w moją stronę z panią która jej pomogła i prowadziła jej rower a ona ma całą buzie we krwi i trzyma rączkę na głowie, myślałam że ma dziurę w głowie, ale okazało się że przecięła czoło, nabiła wielkiego guza i podrapała się trochę po buzi:-( obserwowałam ją do samego wieczora ale nic się nie działo na szczęście, kupiłam jej maść i dziś już dużo lepiej wygląda:-(
Dzięki Bogu że nic poważnego się nie stało!!:--
-(
A dziś u nas leje i jest baardzo brzydko....
Hello laseczki Wy moje.
U mnie doba ostatnio ma 12h tylko hehehe czas leci mi niesamowicie. Dostałam przedłuzenie umowy na 8 lat. Co do warunków mam sie dogadać jutro.
Prawie juz sie przyzwyczaiłam i jest nawet fajnie. Ostatnio za zastępstwo przez okres urlopu kolegi pracuje z Serbem...no to sobie gadamy o polityce, religii, życiu...Fajne jest to, ze ma zupełnie inne spojrzenie na swiat bo wychowywany w innych warunkach...
Hanka u babci zadowolona. U babci mam juz drugi komplet wszystkiego: krzesełko, wózek i łóżeczko;-) Wraca zadowolona i uśmiechnieta więc nie mam wyrzutów sumienia.
Wszystko sie jakos zaczeło układać.
Widzę, ze wspominacie staranka hihi A mi coraz cześciej marzy sie braciszek dla Hanki;-) To chyba przez Malene![]()

Dziś wielki dzień Waszych pociech
:-)
:-)Ja też się cieszęKaka, ja tu nie chcę być odpowiedzialna za Wasze ciąże
A jutro 10:30 dowiem się czy coś tam w brzuszku mi rośnie :-)
Nie mogę się doczekać!!!
:-) Nie mogę się już doczekać Twojej relacji
Chyba dlatego,że Izka i Rubenek są z jednego dnia... Nie wiem o której urodziła się Izka,ale Rubuś o 9:55. Będę Ci kibicowała
:-)
A na jutrzejsza twoja wizyte tez czekam z niecierpliwoscia 

i niestet nie zabawi się przy nim
noi tak trochę niepewnie dziś do szkoły szła, mam nadzieję ze jeszcze parę dni i będzie lepiej bo ja sama się stresuję, a co dopiero dziecko:-(