reklama
ppatqa
Październikowe mamy'08
PASTUCH elektryczny ZESTAW DLA KONI+ 2 Gratisy! FV (718260321) - Aukcje internetowe Allegro to coś takiego to jest mniejszy jakiś prąd( niestety)jak się dotknie to kopnie ale to zależy od butów, jak jest gumowa podeszwa to kopie jedynie jak się drugą ręką doknie ziemi, a co do koni to Duet sobie z kopnieć nic nie robi.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
hej
CZARNA widze ze ty ze szkoly sie cieszysz :-)
MARMA i jak dzisiajsza niania?Co im potworniasty robi ze one tak uciekaja?
ASIA na ile godzin Rafalek idzie jutro do zlobka?Ciekawa jestem jak ty to bedziesz przezywac
Widze ze wspominacie :-)
Ja to czasem tez bym sobie w ciazy pochodzilaNo ale narazie to sa DALLEKIEE PLANY
Ja musze isc do lekarza tylko nie wiem jakiego Bo do ponad tygodnia Non stop mnie mdli I niedobrze mi Zapachow w wiekszosci to nietoleruje I praktycznie nic nie umiem jesc Wiem wiem OBJAWY CIAZY ale WIATROPYLNOSC NIE ISTNIEJE i ja jestem pewna ze ciaza mi nie grozi Boje sie ze ALBO Z NERWOW bo tego mi nie brakuje Albo z krwi ze zas cos tam mi spada Itp Chudne z dnia na dzien Zoladek to juz chyba zasuszony niezle mam I bardzo zle sie z tym czuje :-(
Doradzcie do jakiego lekarza mam isc Ogolnego?????
Ja dzis po pracy Jeszcze jutro i dzien wolnego
AHA KAKA gratki przedluzenia umowy I PODOBNO MIELISCIE MIEC TYLKO HANIE ? Z TEGO CO PAMIETAM TO O RODZENSTWIE JAKIS CZAS TEMU NIE BYLO MOWY ?????
MUSZE WAM POWIEDZIEC ZE OLIWKA IDZIE NA DNIACH DO ZLOBKA
G ROBI OD RANA DO WIECZORA WIEC NIECH MA JAKIS KONKRETNY CEL W TEJ SWOJEJ PRACY ROBIC NA DZIECKO
i dzis bylam z Oliwka na 1,5 godziny Na probe Zobaczyc jak ona sie bedzie zachowywac Bo Oliwka jest taka ze nie pojdzie do nikogo na rece Albo jak nie zna osoby a ona do niej cos mowi to juz placze I ZAJAKLA sie jak pani ja brala A pozniej juz nic PRZEZ CALY CZAS SIE GRZECZNIE BAWILA Z DZIECMI TAK STRASZNIE SIE JEJ TE DZIECI I TO NOWE MIEJSCE PODOBALY I TE ZABAWKI
JA BYLAM W SZOKU JA SIE POPLAKALAM A OLIWKA ANI LZY NIE :-(
JESTEM TAKA ZADOWOLONA ZE JEJ SIE PODOBA
JUTRO TEZ IDE Z NIA TAM NA CHWILE I CHYBA OD PONIEDZIALKU ZACZNIE TAM CHODZIC tzn jak ja bede miala w tygodniu wolne to ona bedzie ze mna w domu :-)
CZARNA widze ze ty ze szkoly sie cieszysz :-)
MARMA i jak dzisiajsza niania?Co im potworniasty robi ze one tak uciekaja?
ASIA na ile godzin Rafalek idzie jutro do zlobka?Ciekawa jestem jak ty to bedziesz przezywac
Widze ze wspominacie :-)
Ja to czasem tez bym sobie w ciazy pochodzilaNo ale narazie to sa DALLEKIEE PLANY
Ja musze isc do lekarza tylko nie wiem jakiego Bo do ponad tygodnia Non stop mnie mdli I niedobrze mi Zapachow w wiekszosci to nietoleruje I praktycznie nic nie umiem jesc Wiem wiem OBJAWY CIAZY ale WIATROPYLNOSC NIE ISTNIEJE i ja jestem pewna ze ciaza mi nie grozi Boje sie ze ALBO Z NERWOW bo tego mi nie brakuje Albo z krwi ze zas cos tam mi spada Itp Chudne z dnia na dzien Zoladek to juz chyba zasuszony niezle mam I bardzo zle sie z tym czuje :-(
Doradzcie do jakiego lekarza mam isc Ogolnego?????
Ja dzis po pracy Jeszcze jutro i dzien wolnego
AHA KAKA gratki przedluzenia umowy I PODOBNO MIELISCIE MIEC TYLKO HANIE ? Z TEGO CO PAMIETAM TO O RODZENSTWIE JAKIS CZAS TEMU NIE BYLO MOWY ?????
MUSZE WAM POWIEDZIEC ZE OLIWKA IDZIE NA DNIACH DO ZLOBKA
G ROBI OD RANA DO WIECZORA WIEC NIECH MA JAKIS KONKRETNY CEL W TEJ SWOJEJ PRACY ROBIC NA DZIECKO
i dzis bylam z Oliwka na 1,5 godziny Na probe Zobaczyc jak ona sie bedzie zachowywac Bo Oliwka jest taka ze nie pojdzie do nikogo na rece Albo jak nie zna osoby a ona do niej cos mowi to juz placze I ZAJAKLA sie jak pani ja brala A pozniej juz nic PRZEZ CALY CZAS SIE GRZECZNIE BAWILA Z DZIECMI TAK STRASZNIE SIE JEJ TE DZIECI I TO NOWE MIEJSCE PODOBALY I TE ZABAWKI
JA BYLAM W SZOKU JA SIE POPLAKALAM A OLIWKA ANI LZY NIE :-(
JESTEM TAKA ZADOWOLONA ZE JEJ SIE PODOBA
JUTRO TEZ IDE Z NIA TAM NA CHWILE I CHYBA OD PONIEDZIALKU ZACZNIE TAM CHODZIC tzn jak ja bede miala w tygodniu wolne to ona bedzie ze mna w domu :-)
A ja zaplanowałam sobie, że w styczniu mi się uda zajść w ciążę i udało się za pierwszym razembo chciałam żeby miedzy dziewczynkam było równe 6 i pół roku różnicy
Karolinka dziś pierwszy dzień w nowej szkole ale chyba dobrze bo dwie dziewczynki z osiedla z którymi się bawi są w tej samej klasie,
A w sobotę miała wypadek na rowerze wyszła po południu ,10 min po jej wyjściu puka do drzwi sąsiadka z osiedla i pyta czy Karolina to moja córka , ja na to że Tak a ona że córka wywróciła się na rowerze i leży na chodniku, Boże!!ja szybko do niej a ona już idzie w moją stronę z panią która jej pomogła i prowadziła jej rower a ona ma całą buzie we krwi i trzyma rączkę na głowie, myślałam że ma dziurę w głowie, ale okazało się że przecięła czoło, nabiła wielkiego guza i podrapała się trochę po buzi:-( obserwowałam ją do samego wieczora ale nic się nie działo na szczęście, kupiłam jej maść i dziś już dużo lepiej wygląda:-(
Dzięki Bogu że nic poważnego się nie stało!!:--
-(
A dziś u nas leje i jest baardzo brzydko....
Oj biedna Karolinka, mam nadzieję że szybko się wygoi no i na szczęście nic poważnego się nie stało. A to że ma koleżanki z klasy na podwórku to dobrze bo będzie jej się łatwiej zaaklimatyzować. Ciekawe czy będą to papużki nierozłączki
Hello laseczki Wy moje.
U mnie doba ostatnio ma 12h tylko hehehe czas leci mi niesamowicie. Dostałam przedłuzenie umowy na 8 lat. Co do warunków mam sie dogadać jutro.
Prawie juz sie przyzwyczaiłam i jest nawet fajnie. Ostatnio za zastępstwo przez okres urlopu kolegi pracuje z Serbem...no to sobie gadamy o polityce, religii, życiu...Fajne jest to, ze ma zupełnie inne spojrzenie na swiat bo wychowywany w innych warunkach...
Hanka u babci zadowolona. U babci mam juz drugi komplet wszystkiego: krzesełko, wózek i łóżeczko;-) Wraca zadowolona i uśmiechnieta więc nie mam wyrzutów sumienia.
Wszystko sie jakos zaczeło układać.
Widzę, ze wspominacie staranka hihi A mi coraz cześciej marzy sie braciszek dla Hanki;-) To chyba przez Malene![]()
Gratulacje. Super że przedłużyli ta umowę. No to teraz do dzieła i robić braciszka
Co do niania to nie przyszła ale zadzwoniła że jej syn z Anglii przyjeżdża i nie da rady . Najpierw się w kurzyłam a potem zorientowałam że to ten numer telefonu co do mnie dzwonił w tygodniu a ja nie odebrałam i nie oddzwoniłam. Tak więc Kacpero idzie dziś na głęboką wodę. Wczoraj kupiliśmy mu nowe łóżeczko i w nocy często się budził i płakał bo to o szczebelki się uderzył a to nie wiedział gdzie jest ale dziś powinno być już lepiej. Zobaczymy czy zaśnie u niani. Na razie dam go na krócej i będę w pobliżu w razie czego. A teraz wyrodna matka włączyła telewizor dziecku a sama siedzi przed kompem

malena81
mamusia październikowa 08
Kaka, ja tu nie chcę być odpowiedzialna za Wasze ciąże 
Dorotka, a może Ty jesteś w ciązy, tylko boisz się nam przyznać???
Co słychać z M.???
A tak poważnie, to najlepiej do ogólnego. Jak będzie trzeba, to on Cię skieruje.
Ostatni tydzień do oddania pracy.
Więc szlifujemy.
Dzisiaj z Izką do neurologa. Zobaczymy co z tą rehab będzie.
A jutro 10:30 dowiem się czy coś tam w brzuszku mi rośnie :-)
Nie mogę się doczekać!!!

Dorotka, a może Ty jesteś w ciązy, tylko boisz się nam przyznać???
Co słychać z M.???
A tak poważnie, to najlepiej do ogólnego. Jak będzie trzeba, to on Cię skieruje.
Ostatni tydzień do oddania pracy.
Więc szlifujemy.
Dzisiaj z Izką do neurologa. Zobaczymy co z tą rehab będzie.
Nie mogę się doczekać!!!
majeczka02
Fanka BB :)
Witaj Szkoło!!!
Dziś wielki dzień Waszych pociech
:-)
Dorotko-zdróweczka. Moim zdaniem najpierw leć do ogólnego.
Kaka- Gratulacje Kochana
Marma- a czy Ty pytasz tych Niań co zrobić np: wtedy kiedy dziecko się krztusi? Ja kiedyś jak starałam się o taką posadkę to pytali czy potrafię to czy tamto i co zrobię w tej czy tej sytuacji.
:-) Nie mogę się już doczekać Twojej relacji
Chyba dlatego,że Izka i Rubenek są z jednego dnia... Nie wiem o której urodziła się Izka,ale Rubuś o 9:55. Będę Ci kibicowała
Mam zamiar od pazdzienika pójść do pracy. Na razie czekam na wieści czy dostałam się na te studia... U nas dziś pikne słoneczko

Dorotko-zdróweczka. Moim zdaniem najpierw leć do ogólnego.
Kaka- Gratulacje Kochana

Marma- a czy Ty pytasz tych Niań co zrobić np: wtedy kiedy dziecko się krztusi? Ja kiedyś jak starałam się o taką posadkę to pytali czy potrafię to czy tamto i co zrobię w tej czy tej sytuacji.
Ja też się cieszęKaka, ja tu nie chcę być odpowiedzialna za Wasze ciąże
Nie mogę się doczekać!!!

Mam zamiar od pazdzienika pójść do pracy. Na razie czekam na wieści czy dostałam się na te studia... U nas dziś pikne słoneczko

blond_20
Czarownica
Witam
Mlody w zlobku a ja odpoczywam.powiedzmy...Mlodego mi tak szybko zabrali ze nawet sie nie pozegnalam z nim.Dorka to u Ciebie jest jednak zlobek????moj dzisiaj na 4 godziny poszedl.po 11 wychodze po niego.wszystko fajnie al;e mam taki ch.... dojazd tam ze plakac mi sie chce:-(nawet sie o tym pisac nie chce.
Ide chate ogarnac bo zaraz spowrotem bede tam leciec
jak wrocimy to zdam relacje
Mlody w zlobku a ja odpoczywam.powiedzmy...Mlodego mi tak szybko zabrali ze nawet sie nie pozegnalam z nim.Dorka to u Ciebie jest jednak zlobek????moj dzisiaj na 4 godziny poszedl.po 11 wychodze po niego.wszystko fajnie al;e mam taki ch.... dojazd tam ze plakac mi sie chce:-(nawet sie o tym pisac nie chce.
Ide chate ogarnac bo zaraz spowrotem bede tam leciec
jak wrocimy to zdam relacje
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MALENA w CIAZY nie jestem na 100000000000000000 % wiem co mowie
A na jutrzejsza twoja wizyte tez czekam z niecierpliwoscia 
ASIU tak jest zlobek prywatny
PLace za 8 godzin dziennie 500 zl a za 4 godziny dziennie 400 zl
Ja wybralam ta opcje za 400 zl Z tym ze ugadalm sie w taki sposb Ze licze ile jest dni w danym miesiacu jak sie dziecko oddaje do zlobka wiecie od poniedzialku do piatku I te dni licze razy 4 godziny i wychodzi ze np we wrzesniu jest 88 godzin i ja sobie rozkladam te godziny na caly miesiac Tzn jak ide do pracy to ja oddaje np od 12 do 18 do zlobka A jak mam wolne w tygodniu to Oliwka bedzie ze mna w domu W tej kasie ona ma 5 posikow I wszystko inne Czyli kosmetyki I swoje lozeczko W tym lozeczku bedzie spala tylko Oliwka i nawet turystyczne dostanie tak jak w domu :-)
Mnie interesuja tylko ubranka Jak widzialam jak Oliwce sie wczoraj podobalo to jestem zadowolona Teraz ona spi ale jak wstanie to zas tam idziemy :-)

ASIU tak jest zlobek prywatny
PLace za 8 godzin dziennie 500 zl a za 4 godziny dziennie 400 zl
Ja wybralam ta opcje za 400 zl Z tym ze ugadalm sie w taki sposb Ze licze ile jest dni w danym miesiacu jak sie dziecko oddaje do zlobka wiecie od poniedzialku do piatku I te dni licze razy 4 godziny i wychodzi ze np we wrzesniu jest 88 godzin i ja sobie rozkladam te godziny na caly miesiac Tzn jak ide do pracy to ja oddaje np od 12 do 18 do zlobka A jak mam wolne w tygodniu to Oliwka bedzie ze mna w domu W tej kasie ona ma 5 posikow I wszystko inne Czyli kosmetyki I swoje lozeczko W tym lozeczku bedzie spala tylko Oliwka i nawet turystyczne dostanie tak jak w domu :-)
Mnie interesuja tylko ubranka Jak widzialam jak Oliwce sie wczoraj podobalo to jestem zadowolona Teraz ona spi ale jak wstanie to zas tam idziemy :-)
reklama
malaulka
Podwójna mamusia
Dorota drogi ten żłobek, ale z tego co piszesz fajny
Majeczka ja też mam w planach szukać pracy w okolicach pazdziernika ale zobaczymy co z tego wogóle wyjdzie , Lenka też musiałaby do żłobka iść:-(
Malena powodzenia z pracą mgr. noi jutro na wizycie

Marma dobrze, że Kacpra interesuje telewizor, bo mojej małej wcale
i niestet nie zabawi się przy nim
Położyłam właśnie małą do spania i trza coś na obiad wymyślić,
Karolinka goi się choć ma opuchnięte koło oczu i trochę brzydko to wygląda
noi tak trochę niepewnie dziś do szkoły szła, mam nadzieję ze jeszcze parę dni i będzie lepiej bo ja sama się stresuję, a co dopiero dziecko:-(
M jedzie za 3 tyg do Polski i będzie robił tynki wewnętrzne w domku, choć z tego się cieszę bo posuwa się po troszkę do przodu i jest jakaś szansa na powrót
Majeczka ja też mam w planach szukać pracy w okolicach pazdziernika ale zobaczymy co z tego wogóle wyjdzie , Lenka też musiałaby do żłobka iść:-(
Malena powodzenia z pracą mgr. noi jutro na wizycie

Marma dobrze, że Kacpra interesuje telewizor, bo mojej małej wcale

Położyłam właśnie małą do spania i trza coś na obiad wymyślić,
Karolinka goi się choć ma opuchnięte koło oczu i trochę brzydko to wygląda

M jedzie za 3 tyg do Polski i będzie robił tynki wewnętrzne w domku, choć z tego się cieszę bo posuwa się po troszkę do przodu i jest jakaś szansa na powrót

Podziel się: