reklama

Październik 2008

Powodzenia dla wszystkich złobkowych, przedszkolnych i szkolnych pierwszaków!

Ja też się cieszę:tak::-) Nie mogę się już doczekać Twojej relacji:tak:Chyba dlatego,że Izka i Rubenek są z jednego dnia... Nie wiem o której urodziła się Izka,ale Rubuś o 9:55. Będę Ci kibicowała:tak:
Mam zamiar od pazdzienika pójść do pracy. Na razie czekam na wieści czy dostałam się na te studia... U nas dziś pikne słoneczko:tak::-)

Urodziła się o 4:35. Czyli jest starsza ;-)
Czekamy na wieści o studiach!

Witam
Mlody w zlobku a ja odpoczywam.powiedzmy...Mlodego mi tak szybko zabrali ze nawet sie nie pozegnalam z nim.Dorka to u Ciebie jest jednak zlobek????moj dzisiaj na 4 godziny poszedl.po 11 wychodze po niego.wszystko fajnie al;e mam taki ch.... dojazd tam ze plakac mi sie chce:-(nawet sie o tym pisac nie chce.
Ide chate ogarnac bo zaraz spowrotem bede tam leciec:)
jak wrocimy to zdam relacje:)

Wpółczuję rozłąki.
Iza wyszła z dziadkiem na spacer i ja już tęsknię.
A jak siedzi ze mną, to mam ochotę ją sprzedać :-)

PLace za 8 godzin dziennie 500 zl a za 4 godziny dziennie 400 zl
Ja wybralam ta opcje za 400 zl Z tym ze ugadalm sie w taki sposb Ze licze ile jest dni w danym miesiacu jak sie dziecko oddaje do zlobka wiecie od poniedzialku do piatku I te dni licze razy 4 godziny i wychodzi ze np we wrzesniu jest 88 godzin i ja sobie rozkladam te godziny na caly miesiac Tzn jak ide do pracy to ja oddaje np od 12 do 18 do zlobka A jak mam wolne w tygodniu to Oliwka bedzie ze mna w domu W tej kasie ona ma 5 posikow I wszystko inne Czyli kosmetyki I swoje lozeczko W tym lozeczku bedzie spala tylko Oliwka i nawet turystyczne dostanie tak jak w domu :-)
Mnie interesuja tylko ubranka Jak widzialam jak Oliwce sie wczoraj podobalo to jestem zadowolona Teraz ona spi ale jak wstanie to zas tam idziemy :-)

Mi się wydaje, że jak na prywatny to niedrogo.
Tym bardziej, że jak piszesz to warunki całkiem, całkiem.
tylko czy się opłaca ta tańsza opcja? Jak za 100zł więcej masz pełny wymiar godzin?
I nie migaj się z odpowiedzią co z M. ;-) (żartuję oczywiście):tak:

reklama
Malena:-D:-D:-D:-D:-DCo ja moge dodac, Dorota jak zostalas zapylona to z pieniedzmi juz nie bedziesz miala problemu, bo bedzie to pierwszyprzypadek na swiecie:-D:-D:-D
I faktycznie jak za 100 wiecej masz duzo wiecej godzin, to ja bym sie na to zdecydowala bo rozniasterzeczy sie moga wydarzyc:tak:

Moj robak, dzisiaj wnocy znowu jeczal, plakal, stekal, juz nie wiem co mu jest, w dzien tez non stoper buczy:eek: ech moze to faktycznie zeby...ale szkoda mi gotez strasznie bo tak sie meczy, a mi juz powoli nerwy siadaja....
Malaulka, Karolinka to dzielna dziewczynka i poradzi sobie dobrze w nowej szkole, poczatki zawsze sa trudne, ale za pare dni bedzie juz extra:tak:

Malena:-D:-D:-D:-D:-DCo ja moge dodac, Dorota jak zostalas zapylona to z pieniedzmi juz nie bedziesz miala problemu, bo bedzie to pierwszyprzypadek na swiecie:-D:-D:-D
:tak:

Magdasf
można zajść w ciąże przez zapylenie
kiedy trzepią koce w jednostkach wojskowych

Można też zostać zapłodnionym na odległość
ale pod warunkiem, że odległość jest mniejsza od długośći :-)

E to bede mijala jednostki wojskowe:-D:-p bleee:-D:-D
Ty zbereznico ty....;)

Ja zaraz mykam po zoche, mlody bedzie mial drzemke w wozku, moze dzisiaj szybciej padnie a nie jak wczoraj o22...masakraznim ostatnio...
Asia oddawajmi dziecko!!!!!:-D

Kaka, ja tu nie chcę być odpowiedzialna za Wasze ciąże :tak:

Dorotka, a może Ty jesteś w ciązy, tylko boisz się nam przyznać???
Co słychać z M.???
A tak poważnie, to najlepiej do ogólnego. Jak będzie trzeba, to on Cię skieruje.

Ostatni tydzień do oddania pracy.
Więc szlifujemy.
Dzisiaj z Izką do neurologa. Zobaczymy co z tą rehab będzie.
A jutro 10:30 dowiem się czy coś tam w brzuszku mi rośnie :-)
Nie mogę się doczekać!!!
no no no to już jutro!!!!! kurde który to bedzie chyba juz 6 nie:-p:-p:-p
Witam
Mlody w zlobku a ja odpoczywam.powiedzmy...Mlodego mi tak szybko zabrali ze nawet sie nie pozegnalam z nim.Dorka to u Ciebie jest jednak zlobek????moj dzisiaj na 4 godziny poszedl.po 11 wychodze po niego.wszystko fajnie al;e mam taki ch.... dojazd tam ze plakac mi sie chce:-(nawet sie o tym pisac nie chce.
Ide chate ogarnac bo zaraz spowrotem bede tam leciec:)
jak wrocimy to zdam relacje:)
i jak i jak????????????????
MALENA w CIAZY nie jestem na 100000000000000000 % wiem co mowie:tak:A na jutrzejsza twoja wizyte tez czekam z niecierpliwoscia :tak:
ASIU tak jest zlobek prywatny
PLace za 8 godzin dziennie 500 zl a za 4 godziny dziennie 400 zl
Ja wybralam ta opcje za 400 zl Z tym ze ugadalm sie w taki sposb Ze licze ile jest dni w danym miesiacu jak sie dziecko oddaje do zlobka wiecie od poniedzialku do piatku I te dni licze razy 4 godziny i wychodzi ze np we wrzesniu jest 88 godzin i ja sobie rozkladam te godziny na caly miesiac Tzn jak ide do pracy to ja oddaje np od 12 do 18 do zlobka A jak mam wolne w tygodniu to Oliwka bedzie ze mna w domu W tej kasie ona ma 5 posikow I wszystko inne Czyli kosmetyki I swoje lozeczko W tym lozeczku bedzie spala tylko Oliwka i nawet turystyczne dostanie tak jak w domu :-)
Mnie interesuja tylko ubranka Jak widzialam jak Oliwce sie wczoraj podobalo to jestem zadowolona Teraz ona spi ale jak wstanie to zas tam idziemy :-)
hmmm ja nie wiem jak stoja priv żłobki wiec sie nie wypowiem ale jak dla mnie to chyba dużo i to za 88 h w miesiacu czyli 1/2 etatu. U nas opiekunki za cały miesiac biora 400/500 zł
Położyłam właśnie małą do spania i trza coś na obiad wymyślić,
Karolinka goi się choć ma opuchnięte koło oczu i trochę brzydko to wygląda:no: noi tak trochę niepewnie dziś do szkoły szła, mam nadzieję ze jeszcze parę dni i będzie lepiej bo ja sama się stresuję, a co dopiero dziecko:-(
M jedzie za 3 tyg do Polski i będzie robił tynki wewnętrzne w domku, choć z tego się cieszę bo posuwa się po troszkę do przodu i jest jakaś szansa na powrót:tak:
wiesz musi sie wkrecić, poznać lepiej. Z dnia na dzień będzie coraz lepiej:tak:
OOO juz tynki??? to pozniej tylko malowanko i meblowanie:-p:-p
I faktycznie jak za 100 wiecej masz duzo wiecej godzin, to ja bym sie na to zdecydowala bo rozniasterzeczy sie moga wydarzyc:tak:

Moj robak, dzisiaj wnocy znowu jeczal, plakal, stekal, juz nie wiem co mu jest, w dzien tez non stoper buczy:eek: ech moze to faktycznie zeby...ale szkoda mi gotez strasznie bo tak sie meczy, a mi juz powoli nerwy siadaja....
Malaulka, Karolinka to dzielna dziewczynka i poradzi sobie dobrze w nowej szkole, poczatki zawsze sa trudne, ale za pare dni bedzie juz extra:tak:

to tak jak mój smerf w końcu zaaplikowałam mu czopa i spokój:-p

A ja jestem dziś senna jak nigdy:sorry::sorry::sorry:

O nas - Klub Machucha, prywatne przedszkole w Żorach ul Niepodległości 3, opieka na dzieckiem.
To jest miejsce gdzie od poniedzialku Oliwka bedzie przebywala :-)
Narazie wybieram ten pakiet 400 zl bo ja mam wolne w tygodniu I jak narazie nie chce jej oddawac jak jestem w domu Chyba ze mi sie to oddawanie spodoba :-) ZART
Jeszcze wam nie mowilam ale chyba zmienie stanowisko pracy w kauflandzie Tzn teraz pracuje na kasach Ale maja mnie przez wrzesien szkolic NA INFORMACJI i od pazdziernika bym juz tam pracowala Niestety za takie same psie pieniadze jak na kasie Ale msyel o jakiejs dodatkowej pracy Jak mi sie uda :-)
Ja kiedys pracowalam w katowicachw selgrosie na informacji i jak jest okazja to chcialabym i w kauflandzie na info pracowac W ty tygodniu ma byc rozmowa z dyrektorka I zaniedlugo mam isc na szkolenie :-)
Tam procawalabym tez na rano wiec wtedy moze wezmiemy pakiet za 500 zl bo godzinowo za 400 moge sie nie wyrobic :-)

CZARNA jak sobie obliczylam ze wrzesien ma 22 dni Podzielilam te 400 zl na 22 to wyszlo ze troche ponad 18 zl za 4 godziny wiec to nie jest wcale duzo

Za 500 zl we wrzesniu to jest 176 godzin WIEC CHYBA TO NIE JEST TAK DROGO

Poszlam tam dzis z Oliwka ale byla pora spania I jak ja oddawalam to juz nawet nie zajakla sie I jak bylam w biurze u babki to bylo ok I jak wyszlam to chwile tez ale siedzialam i patrzalam na nia w telewizorze Babki usypialy inne dzieci a jak usna to ida do innego pokoju spac I OLIWKA SIEDZIALA PRZY JEDNEJ PANI I SIE NUDZIULA BO DZIECI BAWIACYCH SIE NIE BYLO I ZACZELA PLAKAC na poczatku sie bawila ale pozniej sie jej znudzilo i byl Ryk wiec poszlam z nia do domu i jutro z nia pojde wczesniej tak kolo 9 jak dzieci sie beda bawic
Ciekawa jestem czy i jak szybko Oliwka sie przestawi na drzemki tak na kolo 12
Babka powiedziala Ze wiekszosc dzieci nie szla wtedy spac jak do nich przychodzili a jak sie tam juz chodzi to dzieci szybko podlapuja i ucza sie drzemek o tej godzinie hehehe

no to juz pisze
mlody byl 4 godziny jakos tam.jak przyszlam to uslyszalam tylko :Rafalek nie wolno !!!:-D:-D:-Dto sobie mysle ze jakas masakra.a one do mnie ze nawet nie zaplakal przez moment, inne sie darly a on sie na nie patrzyl zdziwiony:-Dchyba sie dziwil ze ktos oprocz niego jeszcze moze plakac;-)zjadl ladnie rybke z ziemniaczkami i marchewka wiec zuch chlopak.ja im mowilam ze wiedzialam ze tak bedzie, takie cyganskie dziecko.jutro na 8 bedziemy znowu i godzinke dluzej.
aha dzisiaj wyszedl mu 6 zabek, dwojka na dole.
Dorotka fajny tez Twoj zlobek i niby drogo , niby nie.no bo w porownanu z nianka to tanio wychodzi, a z panstwowym zlobkiem drogo(ja place 88 zl w tym 5 posilkow)
aaaa i mowily ze jeszcze jeden taki czekoladek jest w dwulatkach.grupy u nas 20 osobowe na 2 opiekunki:eek:jak zobaczylam to stado to mnie ciarki przeszly jak drzwi otworzyly.pelno tych malych robali na podlodze, w kazda dziure wchodza:-D:-D:-Djak mi rafalka dawaly to jedna mala glizda Marcelinka wypelzla hihi
sorki ze tylko o nas narazie ale jestem podekscytowana calym zajsciem;-)
aaaaaaaa Malenka trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte!!!!Tobie nie moglam odpuscic;-)
aha Dorka jesli Ty bedziesz w ciazy to masz kopa ode mnie TAAAAKIEEEGOOOO:-D:-D:-D

Aska relacja opisana zajebiście. Normalnie nie moge z tych pełzajacych robaków:-D:-D:-D:-D:-D No widzisz a tak sie obawiałas o Rafałka:-p:-p:-p:-p

Malenia U mnie serducho było widać dopiero 6 tyg 4 dni;-)

A ja jestem zła bo musze wózek reklamować!!!!!!!!!!!!!!!! wrrrrrr ciekawe czy wogóle uznają reklamacje:nerd:

reklama
:-)
Aska relacja opisana zajebiście. Normalnie nie moge z tych pełzajacych robaków:-D:-D:-D:-D:-D No widzisz a tak sie obawiałas o Rafałka:-p:-p:-p:-p

Malenia U mnie serducho było widać dopiero 6 tyg 4 dni;-)

A ja jestem zła bo musze wózek reklamować!!!!!!!!!!!!!!!! wrrrrrr ciekawe czy wogóle uznają reklamacje:nerd:

Racja co do aśkowego opisu
podejrzewam, ze serducha jeszcze niet, ale miło by było :tak:
Co się stało z wózkiem???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry