malena81
mamusia październikowa 08
Powodzenia dla wszystkich złobkowych, przedszkolnych i szkolnych pierwszaków!
Urodziła się o 4:35. Czyli jest starsza ;-)
Czekamy na wieści o studiach!
Wpółczuję rozłąki.
Iza wyszła z dziadkiem na spacer i ja już tęsknię.
A jak siedzi ze mną, to mam ochotę ją sprzedać :-)
Mi się wydaje, że jak na prywatny to niedrogo.
Tym bardziej, że jak piszesz to warunki całkiem, całkiem.
tylko czy się opłaca ta tańsza opcja? Jak za 100zł więcej masz pełny wymiar godzin?
I nie migaj się z odpowiedzią co z M. ;-) (żartuję oczywiście)
Ja też się cieszę:-) Nie mogę się już doczekać Twojej relacji
Chyba dlatego,że Izka i Rubenek są z jednego dnia... Nie wiem o której urodziła się Izka,ale Rubuś o 9:55. Będę Ci kibicowała
Mam zamiar od pazdzienika pójść do pracy. Na razie czekam na wieści czy dostałam się na te studia... U nas dziś pikne słoneczko:-)
Urodziła się o 4:35. Czyli jest starsza ;-)
Czekamy na wieści o studiach!
Witam
Mlody w zlobku a ja odpoczywam.powiedzmy...Mlodego mi tak szybko zabrali ze nawet sie nie pozegnalam z nim.Dorka to u Ciebie jest jednak zlobek????moj dzisiaj na 4 godziny poszedl.po 11 wychodze po niego.wszystko fajnie al;e mam taki ch.... dojazd tam ze plakac mi sie chce:-(nawet sie o tym pisac nie chce.
Ide chate ogarnac bo zaraz spowrotem bede tam leciec
jak wrocimy to zdam relacje![]()
Wpółczuję rozłąki.
Iza wyszła z dziadkiem na spacer i ja już tęsknię.
A jak siedzi ze mną, to mam ochotę ją sprzedać :-)
PLace za 8 godzin dziennie 500 zl a za 4 godziny dziennie 400 zl
Ja wybralam ta opcje za 400 zl Z tym ze ugadalm sie w taki sposb Ze licze ile jest dni w danym miesiacu jak sie dziecko oddaje do zlobka wiecie od poniedzialku do piatku I te dni licze razy 4 godziny i wychodzi ze np we wrzesniu jest 88 godzin i ja sobie rozkladam te godziny na caly miesiac Tzn jak ide do pracy to ja oddaje np od 12 do 18 do zlobka A jak mam wolne w tygodniu to Oliwka bedzie ze mna w domu W tej kasie ona ma 5 posikow I wszystko inne Czyli kosmetyki I swoje lozeczko W tym lozeczku bedzie spala tylko Oliwka i nawet turystyczne dostanie tak jak w domu :-)
Mnie interesuja tylko ubranka Jak widzialam jak Oliwce sie wczoraj podobalo to jestem zadowolona Teraz ona spi ale jak wstanie to zas tam idziemy :-)
Mi się wydaje, że jak na prywatny to niedrogo.
Tym bardziej, że jak piszesz to warunki całkiem, całkiem.
tylko czy się opłaca ta tańsza opcja? Jak za 100zł więcej masz pełny wymiar godzin?
I nie migaj się z odpowiedzią co z M. ;-) (żartuję oczywiście)

ech moze to faktycznie zeby...ale szkoda mi gotez strasznie bo tak sie meczy, a mi juz powoli nerwy siadaja....
bleee
noi tak trochę niepewnie dziś do szkoły szła, mam nadzieję ze jeszcze parę dni i będzie lepiej bo ja sama się stresuję, a co dopiero dziecko:-(