reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Anula wspolczuje tego zalania :wściekła/y: ale jakos musicie dac rade.
Antuanet WITAJ fajnie ze juz jestes i ze wypoczelas :-D teraz prosze sie sluchac lekarzy i odpoczywac:tak:.

Ja juz po marnym sniadaniu marnym bo nic w lodowce nie ma ciekawego dla mnie:wściekła/y:.

Po 11 ide do przychodni odebrac wyniki krwi i az sie boje bo to wazne wyniki
zwlaszcza na toksoplazmoze ,ktora wczesniej robilam na IgG i wyszlo
ze mam przeciwciala a teraz zrobilam IgM czy te przeciwciala sa bo kiedys przechodzilam ta chorobe czy ze teraz ja przechodze , a teraz to jest niebezpieczne dla dziecka jakbym ja teraz miala i starsznie sie bole:-(.

Kurcze czlowiek musi na kazdym kroku sie zamartwiac ,jutro ide do gina juz sie nie
moge doczekac ale tez sie boje a w poniedzialek usg genetyczne i dopiero sie boje.
Sorki ze marudze

Kaka gdzie ty sie podziewasz wczoraj bylas tylko rano ????????? MARTWIE SIE

reklama
Już jestem Dorotka:)

Po gofrach trafiłam do babci i siedziałam do wieczora:)

Ale cos mi przeskoczyło w nodze i cieżko mi się chodzi...boję się cokolwiek brać. Może spróbuję najpierw apap??

Kurcze a ja sie tak niecierpliwie ze do jutra do 16 oszaleje najchetniej bym zadzwonila i przesunela na dzis ale pewnie miejsc nie bedzie :-( kurcze tak bardzo bym dzisiaj chciala isc dziewczyny ja juz fiksuje przeciesz bylam niedawno u lekarza ale ja aie caly czas boje :-(

Kaka wczoraj zrobila az 1 zestaw i az 11 bledo :-(.Podjelam decyzje ze do soboty bo w niedziele
zrobie sobie wolne od testow to od dzis do soboty musze koniecznie 3 zestawy dziennie
zrobic ,jak uda sie wiecej to lepiej ,a od poniedzialku przez caly tydzien 5 zestawow
minimum dziennie .Co o tym myslisz????????

Apap mozesz brac mnie dentystka powiedziala ze apap mozna 4 na dobe oczywiscie ja nie biore tyle ja biore pol albo 1 albo wcale hihih

Przeszukałam naszą apteczkę i nic w niej już nie ma...będę musiała iść do apteki a raczej doczołgac się do niej...dzwoniac do M poryczałam się...

Dorotka ja się też tak na początku uczyłam ale efekty były kiepskie.

Potem na płycie przerabiałam po kolei i tematycznie pytania, tak długo z jednego zagadnienia aż było bez błędów. Potem jak robiłam testy to przeważnie 1 błąd albo wcale:)

Czemu sie poryczalas ?
przez ta noge?
Kurcze ja tez jakas nie w sosie dzisiaj:-(
za ponad godzine ide po wyniki krwi i sie starsznie boje a pozniej moze zadzwoni do poloznej i zapytam czy nie byloby miejsca mnie dzis przyjac bo do jutra to mnie nerwy zzera :-(
a jak nie to jakos dam rade wiem panikara ze mnie starszna ale co ja poradze na to ze
to dziecko jest dla mnie Wszystkim i ze KOCHAM GO JUZ NA CALE ZYCIE
i chyba nie przezyalabym jakby sie cos stalo :-(

reklama
Kaka czyli radzisz najpierw tematycznie oki postaram sie.
Na plycie mam tak tematami tez i normalnie pozniej pomieszane testy :-)
Ale zanim pojde po wyniki to nie zrobie zadnego testu tak sie boje :-(

Do góry