reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

anulatak tylko to ok 0,7 ha na łąke dla koni taka trawa pastwiskowo-łąkowa czekaliśmy na nią 2 tyg bo mieszanka na piachy, niestety to co mamy to sam piasek, ale na łąki sie od biedy nadaje, wcześniej już 2 lata temu sialiśmy tą mieszankę na 1,5 ha i się sprawdziła, była zielona nawet w tamtym roku podczas suszy, bo łąk nie mamy jak nawadniać.
kaka ja też dostałam od rodzinnego appa przy przeziębieniu
dorotka może testy cię zajmą i nie bedziesz się denerwować, albo jakaś fajna ksiązka
Ja już nie moge się doczekać nastepnej wizyty a mam na koniec miesiąca. Zmykam do pracy.

reklama
To te nastroje...

Każdy ma swój sposób uczenia ale ten był dla mnie najbardziej efektywny i w tydzień opanowałam wszystko...też zwlekałam na ostatnią chwilę.

dorotkotematycznie lepiej, mi to zostało po studiach, a mieszanke weź na powtórki
kakatrzymaj się połóż się jak możesz i nie obciązaj nogi

ppatqa wyobrażam sobie jak musisz mieć fajniusio...nie to co ja przed swoim blokowiskiem - kawałek tylko trawy:( Czekam na ładną pogodę to pojadę do rodziców na działkę. Muszę się pochwalić, że i my od niedawna mamy działeczkę budowlaną ale tak gęsto na niej rosną samosiejki, ze pospacerować sobie raczej nie można. M będzie musiał co nieco przyciać zanim będą za duże.

Witam
Ja juz po badaniach:-p wieczorkiem bede miała wyniczki i aż jestem ciekawa jak tym razem wyjdą:tak:

Normalnie dziś idziemy ogladac parter domku i juz jestem podjarana:-D:rofl2:

Dorotka1234.... ucz sie chociaz ty tych testów bo ja tez co zasiade to cos mnie odciaga:baffled:

anula współczuje to ładnie wam popadało.

kaka hormonki szaleja czy tak nózka boli???? a apap mozesz spokojnie brac:tak:

Byłam na poczcie odebrać przesyłkę i staram się troche rozchopdzić nogę...teraz już będę odpoczywac. Zrobiłam sobie termofor na bolące miejsce:)

Mam wyniki i tak nic nie rozumiem za bardzo :-(

Toxoplasma gondi IgM

NORMY :
Ujemny <1
Watpliwy 1-1,2
Dodatni >1,2

Moj wynik badania to 0,50

Moze ktos bedzie cos z tego wiedzial?

reklama
Do góry