reklama

Październik 2008

Dorota nie obraz sie, bo to nie jest atak na ciebie ale ty chcesz ja teraz juz poslac do zlobka??? tzn w tym tygodniu?? Jesli tak to dla mnie (dla mnie) jest to mega nieodpowiedzialne, juz nie chodzi o to ze oli bierze antybiotyki, ale o to ze ona moze zarazac inne dzieci, sama bys nie chciala zeby jakis inny rodzic przyprowadzal tam dziecko kiedy jest chore...Jeszcze jak wzielas na nia opieke, no i trzeba sie liczyc z tym ze dziecko wchodzac w grupe dzieci zaczyna chorowac:tak: A to ze zaplacilas, no coz ja jakbym miala na to patrzec tylko to wogole bym zochy do przedszkola nie zapisywala, bow okresie grypowym wiecej jej nie bylo niz byla a placic trza bylo. Nawet jak ma zwykly katar jej nie puszczam.

Moj robak juz spi, dzisiaj z nim normalnie nie moge, ale widac juz 2-ke na dole, i pewnie ona jest przyczyna placzu, marudzenia itd
Zocha we wtorek idzie na urodziny do nowej kolezanki i jest tak podekcytowana ze od razu leciala by kupic prezent:laugh2: Problem w tym ze za bardzo nie mam pomyslu co kupic...
Mykam dobrej nocki:tak::-)

MAGDA nie chodzilo mi ze Ogolnie ja posle dalej do zlobka oCZYWISCIE od przyszlego tygodnia jak wyzdrowieje :tak:Choc ona juz tak krzyczy tym swoim slicznym gardlem ZE CHYBA JEJ NIC NIE BOLI :-p:-p:cool2::cool2:

U mnie nic sie nie dzialo BYlam tylko bez Oliwki w sklepie i porobilam zakupow dla niej Mialam 100 zl na karcie SKARBONKA z auchana i tym zaplacilam:tak:Wiec zakupy mialam GRATIS HEHEH
Kupilam tylko kilka sloikow, 2 kaszki ,chusteczki ,Nowa buteleczke 1 mleko,cos dla niej do picia i poszlo 85 zl A NIE WIEM NA CO BO I TAK NIC ZBYTNIO NIE MA :no:No ale fajnie ze nie musialam z wlasnej kieszeni za to placic :tak:
Oliwka usnela kilka minut temu Ja sie tez zaraz pomalu bede zabierala do spania :tak:

reklama
witam ja pokłócona z M i drinkuje, w końcu moge, poszła bym na imprezke jakąś ale u nas brak, dziewczyny z Wrocka istnieje jeszcze Alibi na grunwaldzie??

hehehe patrycja szalejesz, ale musialo byc ostro skoro drinkujesz i dopytujesz sie o Alibi, w ktorym bywalam jak jezdzilam do mojej kuzynki do wroclawia bo studiowala tam rolnictwo:tak:

Dorota spoko loko, ja zrozumialam ze teraz chcesz ja poslac.
A z zakupami to tak zawsze jest pusty koszyk a w kasie:szok::szok::szok::szok:

Ja to wiesz dziwnie sie tam czulam, bo nie bylam "u siebie";-) ale po trzech drinkach bawilam sie juz dobrze:laugh2::laugh2: Ostatni raz tam bylam ło matko polko 6 lat temu!!!!!!!!!!!!!!!!mialam 22 lata jak tak pomysle to jaka ja stara jestem:eek::eek::eek::eek:

W ogóle to wczoraj w Krakowie samochód mi się zepsuł..całe szczęście że koło kolegi, który pomógł mi się zorganizować, a drugi kolega był w Krakowie i wracał do Oświęcimia to zabrałam się z nim, a za nami samochód na lawecie..do tego to ciągłe kichanie i taki atak śmiechum, że nie mogłam się dogadać z gościem od Assistance, bo tak się śmiałam.

kichanie śmiech jabym pomyślała ze coś brałas:-D:-D:-D
Widzę że dzieciaczki pochorowały się. Zdrówka życzę!

U nas M chory, mnie gardło boli.
Byliśmy u lekarza z Bartkiem i dostał Bactrim i witaminki,wapno. Już chyba się poprawia ale ten katarek mu leci, biedaczek:no:
No i ząbki , jeden już wylazł (6 już)a z następnymi się męczymy:no:.
ojjj biedaczek u nas tez zabkowanie w toku:confused2:
witam ja pokłócona z M i drinkuje, w końcu moge, poszła bym na imprezke jakąś ale u nas brak, dziewczyny z Wrocka istnieje jeszcze Alibi na grunwaldzie??
ulalalalala to sie dzieje. Zapraszam do siebie i zrobimy wypad na Barke:-p:cool2:

A ja właśnie po gosciach:rofl2: których miałam od 16:tak: i właśnie oglądam zenującą GRE NASZYCH POLAKÓW!!!!!!!! normalnie porażka na całej lini:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

PATI i jak tam dzis z M ?
CZARNA no to dlugo goscie u Ciebie zabawili :-)

U nas nocka jak na Oliwke rewelacja Zasnela po 20 I obudzila sie oi 1 A pozniej po 5 I kolo 8 wstawalysmy Takze jestem wyspana Bojak na Oliwke to pRAWIE CALA NOC PRZESPANA :-)
CHYBA zdrowieje mi to moje dziecko JUUUPIII :-)

dZIS W PLANACH ZALATWIC COS NA DWORZE a TAK TO W DOMU POSPRZATAC pOPRASOWAC ITP

MILEGO DNIA

Witam i ja - zalatana a na dodatek wczoraj dostałam niestety @ po 48 dniach od poprzedniego.
I nie wiem czy coś było :confused: czy nadal burza hormonów.

Zawirowania w pracy, zabiedanie i brak czasu ... to ostatnio mnie dopada :-(:-(:-(
A dziś mam wolne i całe szczęście, bo sobie odpocznę ... pójdę na spacer, zrobię zakupy i oderwę się od ciężki myśli.

Zdróweczka dla wszystkich chorowitków życzę.

A teraz uciekam do Sebcia.

Miłego dnia życzę

reklama
Hej mamuśki

U nas nocka koszmarna. Kacper cały czas gorączkował i nosiliśmy go na rękach. Ja spałam aż 2 godziny....

Oj też mam niezłe wspomnienia z Alibi.:-D Nawet nie wiem czy jeszcze istnieje ale pewnie tak no bo to w końcu kultowa knajpa :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry