reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

Mnisia miałam ci pisać eska że ciesze się że u was ok fajnie że sczęśliwi jesteście.A jak dzieci w szkole sobie radzą.Ja też sie wkurzyłam jak nie wiem i perwsze co musiałam opowiedzieć gością jak było z tortem ale jak sie napiłam kielicha to mi przeszło:)

reklama
Mnisia miałam ci pisać eska że ciesze się że u was ok fajnie że sczęśliwi jesteście.A jak dzieci w szkole sobie radzą.Ja też sie wkurzyłam jak nie wiem i perwsze co musiałam opowiedzieć gością jak było z tortem ale jak sie napiłam kielicha to mi przeszło:)
% na wszystko pomaga:-D:-D:-D
Dzieci juz dobrze pierwsze dni Mateusz mial ciezkie bo on to taki strachliwy bardziej a Wika idzie przebojem wiec ona odrazu dala sobie rade :-D:tak: mysle ze pierwsze koty za ploty a teraz juz bedzie sie oswajal i z kazdym dniem bedzie lepiej bo nadal ma kwasna mine ze do szkoly ale wraca z usmiechem na twarzy:tak::tak:

Ach to dobrze ,że uśmieszek na buzi jest.Na pewno im ciężko bo tam mieli swoje koleżanki i kolegów tutaj muszą zdobyć nowych noi ta bariera językowa.Ale powolutku.Mnisia a jak idziesz na te 3 h do pracy to kto siedzi z małą?Mąż?A Justynka też dorabia?Dawno jej nie było.

Ach to dobrze ,że uśmieszek na buzi jest.Na pewno im ciężko bo tam mieli swoje koleżanki i kolegów tutaj muszą zdobyć nowych noi ta bariera językowa.Ale powolutku.Mnisia a jak idziesz na te 3 h do pracy to kto siedzi z małą?Mąż?A Justynka też dorabia?Dawno jej nie było.

Maz bo on pracuje ciagle na popludniu wiec on wyposaza dzieci do szkoly :tak:
Justynka nie pracuje w domku z dziewczynkamisiedzi

Wesolutka niestety u mnie nie ma Castoramy:-:)-:)-( jest Nomi moze tak dostane:sorry:

Minisia Tyś to obrotna baba i szacun za zorganizowanie:tak:

Nio wstępny kosztorys dla mojego Pana zrobiony nawet pomiary zrobiłam w mm:-p Tylko czekam na ocene i akceptację mojego Inżyniera:-D:-D:-D A jak wsio będzie OK to może w tym tyg zaczniemy zakupki a w następny lifting:rofl2:

A ja mam kuchnie przerobiona ze starej kuchni;-) Tylko szafki wiszace sa nowka, polka nad okapem, a tak reszta tylko fronty powymieniane i poprzerabiane tak ze jest kuchnia na wymiar a caly koszt z robocizna (ktos nam oczywista robil by my z jackowatym mamy dwie lewe rece do takich rzeczy) to cos kolo 1000 zl...jak na kuchnie wydaje mi sie tanio:tak:

No to zakupilam w pepco spodenki po domu mlodemu, 9.9 a naprawde super, szare i niebieski

Magda mnie same półki też dużo nie wyjdą. Bo kupujemy płyty i sami bedziemy robic;-) Tylko sprzęt wyjdzie drożej:sorry:
Kurde a Ja nie mam jak do Pepco podjechać:crazy:

Kurde poszłam puścić lotka a ludzi:szok::szok::szok::szok::szok:

APELUJE!!!!!!!!!!!!!!!!1
Nie wysylajcie toto lotkow!!!!!!!!!!!
Szkoda pieniedzy, ja i moj menz;-)jestesmy szczesliwymi posiadaczami wygranego kuponu TL:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Czarna u nas gdybysmy sami zaczeli robic cokolwiek to wyszlo by...tak ze szkoda gadac:-) A tak pan wachowiec zrobil czary mary i kuchnia wyglada jak na zamowienie;-)

reklama
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ja to widzisz musze wszedzie dopilnowac wszystkiego a to moja wada ze kilka srok za jeden ogon ciagne ale lubie jak mam zajecie przynajmniej wiem ze mam po co zyc :-D:-D
z nudow tu sama caly dzien chyba bym do glowy dostala:cool2:
hehe no widzisz pewnie dlatego ja taki głąb jestem bo wiecznie sama siedze:confused2:
APELUJE!!!!!!!!!!!!!!!!1
Nie wysylajcie toto lotkow!!!!!!!!!!!
Szkoda pieniedzy, ja i moj menz;-)jestesmy szczesliwymi posiadaczami wygranego kuponu TL:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Czarna u nas gdybysmy sami zaczeli robic cokolwiek to wyszlo by...tak ze szkoda gadac:-) A tak pan wachowiec zrobil czary mary i kuchnia wyglada jak na zamowienie;-)
za poźno już wysłane:sorry:
A ja tam lubię cos sama robić. Najwyzej spieprze ale co tam:cool2:

Do góry