reklama

Październik 2008

reklama
Ja podobnie..i upierdliwa strasznie jestem.. od kilku dni już to rozdrażnienie mnie trzyma i nie mogę sobie poradzić..jak tak dalej pójdzie, to pokłócę się z kim tylko możliwe :(

my.php

Mam nadzieje ze zdjecie bedzie widoczne.
Nasza niunia 6 tyd.3 dzien.

Piękne zdjęcie Agniesia!

A mi się w nocy zrobiło niedobrze zupełnie jak po alkohulu tylko ostatnio same soczki piję:angry: Dziś ledwo żyję. Zrobiłam sobie herbatkę i mam nadzieję, że będzie lepiej.

Agniesia, cudowne :) widać maleństwo :) ale musicie być szczęśliwi :):):)

Kaka, ja dziś w nocy też umierałam...ale ból w brzuchu był mniej więcej taki , jak co miesiąc...Może dlatego, że wczoraj porządnie się zdenerwowałam..

Nabuco wiem, że łatwo mówić ale staraj się wyluzować i mysleć o dzidzi. Mi to pomogło. W zeszłym tygodniu miałam audyt w pracy i dzięki Bogu udało się trzymać nerwy na wodzy. Mam nadzieję, ze jak trochę odpoczniesz będzie lepiej.

A mnie takie mdłości męczą....że zaraz zwariuję. Mozna jakoś sobie pomóc??

Agnieszko trochę mało wyraźnie widać zdjęcie. proponuję wklejać drugi kod, bo wtedy klikając na zdjęcie widać je wyraźnie. Ale z daleka wygląda jak dwie fasolki hihi
A ja od wczoraj czuję się fatalnie. Mdłości męczą mnie strasznie. Wszystko mnie odrzuca, zapachy, smak ble. Za tydzień mam USG
Miłego dnia laseczki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry