mirabelka73
Październikowe mamy'08
Stasiu przyjmij najlepsze i najsłodsze życzonka urodzinowe, zdrówka, radości i samych szczęśliwości :-):-)
minisia śliczne zaproszenia, nie wiem czy nie o tym samym pisałaś, bo dla mnie najfajniejsze to ze zdjęciem na drugiej stronie i kolor kremowy
Gosia super z kaską, szalej, szalej i pokazuj nam tu ;-)
Asia, trina buziole dla chłopaków, niech szybko zdrowieją
ppatqa może to raczej przy ząbkach, Iga tak nieregularnie ostatnio przez trzy dni pokasływała
wesolutkaaa nic mi nie mów o tachaniu klopsa
Igę tyłek parzy w obu spacerówkach, już nawet myślałam żeby większą sprzedać i kupić taką z obracanym siedziskiem żeby mogła mnie widzieć, w dodatku Iga nie rwie się wogóle do chodzenia więc nawet jej na chwilę nie mogę postawić np. w sklepie
wanilia super że zakupki udane :-)
czekam na T. bo dziś ma do 24, to po allegro się pokręcę
minisia śliczne zaproszenia, nie wiem czy nie o tym samym pisałaś, bo dla mnie najfajniejsze to ze zdjęciem na drugiej stronie i kolor kremowy
Gosia super z kaską, szalej, szalej i pokazuj nam tu ;-)
Asia, trina buziole dla chłopaków, niech szybko zdrowieją
ppatqa może to raczej przy ząbkach, Iga tak nieregularnie ostatnio przez trzy dni pokasływała
wesolutkaaa nic mi nie mów o tachaniu klopsa
Igę tyłek parzy w obu spacerówkach, już nawet myślałam żeby większą sprzedać i kupić taką z obracanym siedziskiem żeby mogła mnie widzieć, w dodatku Iga nie rwie się wogóle do chodzenia więc nawet jej na chwilę nie mogę postawić np. w sklepie wanilia super że zakupki udane :-)
czekam na T. bo dziś ma do 24, to po allegro się pokręcę

. Kupiłam Tuśce nową kołderkę i podusię - zimową. I zastanawiam się nad butami, bo chodzi, ale ja wiem, czy to nie za wcześnie? Bo Wesolutka my też mamy kłopoty z utrzymaniem młodej w wózku i najchętniej by za rękę łaziła. W sklepie to ją puszczam i sobie łazi, coś tam ogarnia po półkach, ale na chodniku, to mokro wiecznie, a ona co rusz "bach!" i na pupę. Rozważam wrócenie do chusty, bo na rękach jest cierpliwsza
myslałam, że to u mnie jakaś pomyłka była, a teraz widzę, że oni to z premedytacją zrobili
Też będę zmieniać ten cholerny bank (przepraszam jeżeli kogoś uraziłam...). Super z tym haloween!!
No nic my jestesmy dobrej mysli...