Evelajna
Październikowa mama
Magda oooo, niedobrze z teściem. A rodzinka.... no no no... nieładnie.
Dorota oby tak dalej! Oby tak dalej! Zobaczysz wyjdziecie na prostą. No i faktycznie jak nie zje obiadu to nawet mleko jej daj, byle brzuszek był pełny.
Czarna w Polsce też mogłoby być fajnie, gdyby to były prawdzie "Dziady". Moja babcia opowiada, że naprawdę była niezła "zabawa", straszenie itp., ale to było dawno dawno temu
Chyba ruszymy się z Tuśką na "cukierek lub psikus!" He he , a co
Patrycja zbieraj siły!!!
Ula moja pluskwa spała dziś do 11:30:-)
A moja klienta-koleżanka nie dowiozła reszty faktur i potem będzie chciała, żeby było na czas. Ehhhhh. No cóż.
Siedzę więc z Tuśką n podłodze i bawimy się farmą. Aniaaa sorki, że tutaj, ten stolik muzyczny jest świetny - spokój na dłuuuuugie minuty
A duplo niestety dla mnie, bo młoda nie czai o o w tym chodzi- jeszcze za mała. Nie mamy, ale bawiliśmy się u znajomych.
Właśnie jestem oklepywana po nodze "ej! ej!" bawić się trzeba
Dorota oby tak dalej! Oby tak dalej! Zobaczysz wyjdziecie na prostą. No i faktycznie jak nie zje obiadu to nawet mleko jej daj, byle brzuszek był pełny.
Czarna w Polsce też mogłoby być fajnie, gdyby to były prawdzie "Dziady". Moja babcia opowiada, że naprawdę była niezła "zabawa", straszenie itp., ale to było dawno dawno temu

Patrycja zbieraj siły!!!
Ula moja pluskwa spała dziś do 11:30:-)
A moja klienta-koleżanka nie dowiozła reszty faktur i potem będzie chciała, żeby było na czas. Ehhhhh. No cóż.
Siedzę więc z Tuśką n podłodze i bawimy się farmą. Aniaaa sorki, że tutaj, ten stolik muzyczny jest świetny - spokój na dłuuuuugie minuty
A duplo niestety dla mnie, bo młoda nie czai o o w tym chodzi- jeszcze za mała. Nie mamy, ale bawiliśmy się u znajomych.Właśnie jestem oklepywana po nodze "ej! ej!" bawić się trzeba

do później :************