reklama

Październik 2008

Czec serdecznie witam . U nas zima na calego tyle sniegu ze szokkkkkkkkkkkkkkkkk raNO BYŁO -11 . Przygotowania do swiat trwaja. Maksio dalej wysypany.
[/LIST

reklama
A to moj smerfik najmłodszy DSCF0904.jpg

Słodki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Agamir, wstaw sobie nowy suwaczek.:tak:
Mam właśnie "wolne". Wczoraj sporo zrobiłam, dziś zostało ogarnąć resztę. Młody dalej mam lekką gorączkę, ale nie marudzi. I zaraz pójdzie spać, więc ja będę robiła się na bóstwo (o ile w moim przypadku to możliwe :-D). :***************************************
Ania+i+s%C5%82o%C5%84ce+.jpg

Kaka ja mogę pare ciężarówek śniegu w kierunku Piły podesłać jakby co :-p:cool2::-D

Agamir malutki już ma miesiąc - jest prześliczny.

Gosiu oczywiście, że uda się - chwile dla siebie to jedne z przyjemnych chwil.

Lili witaj :-)

A u mnie dalej pada i pada - na termometrze - 11 stopni i nie chce wcale zejść w dół.
A chciałam wyjść z bąblem na spacer - ale w takim razie to ja nigdzie się nie wybiorę.
Gotuję właśnie dla niego zupkę ogórkową a on po jedzonku w swoim łóżeczku fika - mam nadzieję, że uśnie.

Dzien dobry :-) Tak was czytam i czytam i chyba jakas inna jestem:-D:-D:-D Ja tam sie buntuje, i jakis szczegolnych porzadkow nie robie, sprzatam jak zawsze, czyli jak sie nabalagani;-) W koncu Boze Narodzenie to czas radosci, a nie odpoczywanie po wykanczajacych porzadkach;-):rofl2:

My juz dzisiaj spacer na sankach zaliczylimy, sypnelo wczoraj i dzisiaj w nocy ze mozna juz szalec. Czekam az zoche jacek przywiezie ze szkoly i robimy balwana:tak::laugh2: Zastanawiam sie jechac dzisiaj na takie ostatnie zakupy swiateczne czy zaczekac do poniedzialku...jakos zdecydowac sie nie umiem, najchetniej to poszlabym do poludnia bo napewno bedzie mniej ludu niz popoludniu.

Dobra uciekam laseczki, milego dnia:-)

u nas też dzis mroźno, -7 st. i popaduje coś tam drobnego ale w takim tempie to może w lutym się nazbiera sniegu :-)
my dzis drugi dzień bez spaceru, Iga chrypi dalej, pokasłuje, lekarza mamy jutro na 13.45, na razie wciskam stodal i wapno i jak Seba wróci to skoczy po Tantum verde w sprayu, a może polecacie cos innego sprawdzonego?

wesolutka przeczytałm kilka stron tej metody usypiania i nie mogę zabrać się dalej, gratki za odsmoczkowanie :-) o tej metodzie nauczania poczytam sobie zaraz. A ten zabieg nacinania to będzie w ogólnym znieczuleniu?
agamir cudny smerfik :tak: a jak patrzę na to zdjęcie Antosia w podpisie to mi się baaardzo podobni wydają

miłych spacerków na saneczkach życzę maluchom
kurcze, w sobotę ma nas odwiedzić rodzinka z małą Oliweczką, Iga pozna kuzynkę wreszcie ale teraz przy tym jej przeziębieniu będę musiała raczej odwołać spotkanie :-(

reklama
agamir cudny
U mnie sypneło śniegiem i dalej sypie. Duet jak zawsze zdążył zwiać- zaczynam mieć go już dość. Młody bez temperaturki, nie daje mi zajrzeć czy wyszła górna czwórka, a podejrzewam ze tak. Kupy 2 luźne w tym druga zielonkawa, ale już nie wodniste jak wczoraj, mlody dostaje probiotyk i smekte mu dzisiaj daje, pozatym wit c, nie wiem czy nie skoczyć z nim jutro do lekarza. je tylko papki, nie chce nic twardszego- nawet bulki czy parówki- a uwielbia- widać zęy dają mu popalić. Naszczęście apetyt ma i papki wciąga.M nie ma.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry