reklama

Październik 2008

SWIETA SWIETA I PO SWIETACH ,WIECJE DLUGO ZAPAMIETAJ
NIECHAJ BEDA SMACZNE ,SYTE,LEKKOSTRAWME,ZNAKOMITE

wiem wiem dziewczyny z mojego wczesniejszego postu to nic nie wiadomo Ale strasznie zle sie pisze na tej klawiaturze Nie ma to jak nie trafiony zakup Zanieddlugo g IDZIE JA WYMIENIC mam nadzieje ze nam ja wymienia bo seriomasakra ta klawiatura (posta juz poprawilam hihihih)

Wczoraj sprzatania ciag dlaszy W 3 sklepachbylam One najbardziej mecza hihih Bylachrzestna Oliwki z prezentem ale prezent zapakowany a oni nie chca powiedziec co to jest Wiec dowiemy sie dzis pod choinka

Ja wczoraj ierwszy raz upieklam swoj ulubiony ser z samego sernika Mama makowki wczoraj zrobila a dzis Jasiu i G beda robic reszte Mnie zostaje dokonczyc sprzatanie

WIEC JESZCZE RAZ ZYCZE UDANEGO,I WESOLEGOSWIETOWANIA CYKAJCIE ZDJECIA COBY BYLO CZYM SIE POZNIEJ POCHWALIC

reklama
Hey Mamusie!
P. już przywiózł choinkę. Jula podekscytowana, bo wie, że wieczorem przyjdzie Mikołaj ;-) Radek chodzi z szczoteczką do zębów i nie chce oddać. Zaraz skończę sałatkę i śledzia i na dziś zostanie mi poprasować ciuchy na wyjście. No i ubranie choinki :tak: Miłego Świętowania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
swieta_460x370.jpg

Tradycyjnie jak co roku

sypią się życzenia wokół,

większość życzy świąt obfitych

i prezentów znakomitych,

a ja życzę, moi mili,

byście święta te spędzili

tak jak każdy sobie marzy.

Może cicho bez hałasu

idąc na spacer gdzieś do lasu,

może w gronie swoich bliskich

jedząc karpia z jednej miski,

może gdzieś tam w ciepłym kraju

czując się jak Adam w raju,

może lepiąc gdzieś bałwana,

jeśli śniegu wam napada.

Witajcie ;-)

U nas Swieta jak marzenie sypie snieg i wszedzie bialo juz nie pamietam kiedy takie swieta byly!!!!!jestem strasznie szczesliwa!!
zaraz ide do lekarza z Mateuszem a teraz robie sniadanie dziecio i czekam kiedy sie najmlodsza obudzi spi od wczoraj wieczorka ;-)kochana coreczka:-D:-D:-D

Wesołych Świąt!!

Dużo zdrowia - to banalne
Dużo seksu - to normalne;-)
Dużo kasy - nie wiem z skąd:zawstydzona/y:
Życzę Wam Wesołych Świąt
Dużo zdrowia i radości w sercu
Waszym niech zagości.
I prezenty i śnieg biały by te Święta urok miały.:-):-):-)

Jak obyczaj każe stary,
według ojców naszych wiary,
chcemy złożyć Wam życzenia,
z dniem Bożego Narodzenia.
Niech ta Gwiazdka Betlejemska,
która wschodzi tuż po zmroku,
da Wam szczęście i pomyślność,
w nadchodzącym Nowy Roku.

Wesołych Świąt :-):-):-)

MINISIA mosialas z Pl wyjechac aby przezyc BIALE SWIETA
A swoja droga to normalnie ci zazdroszcze u nas deszcz deszcz i jeszcze raz deszcz Wc umyte Klatke schodowa tez zrobilam Zaraz bede odkurzac a podlogi na kncu jak oni sie w kuchni uwina

korzystajac z okazji ze Werke usypiam wpadlam do was powiedziec ze wczorajsza szczepionka przeszla bezproblemowo:tak: dostala jedno wklocie min.na hib za 4 tyg nast szczepionka min na pneumokoki tu sa za darmo i te skojarzone tez :tak:co do wazenia nie wazyli jej:-(tu wchodzisz daja szcsepionke i wypad;-)zero badania , wazenia ,mierzenia:wściekła/y:jak chcesz zwazyc musisz sie umowic :wściekła/y:mloda ma lekki kaszel i katar pielegniarka slyszala ze kaszle ale nic dla nich jak dziecko je to zdrowe jest;-)
dzis Mateusz byl u lekarza no i nic mu nie przepisali bo to wirus a kaszel ma spowodowany katarem wiec ma duzo pic i wsio :-D:-Doni mnie tu bawia haha

no dobra mala padla a ja uciekam do garow:-p
no a to widok z przed 2h z naszego okna DSC05411.jpg

DSC05413.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry