reklama

Październik 2008

Wpadam tylko życzenia złożyc :biggrin2:
My niedługo do tesciow smigamy na Wigilie, zostajemy do jutra, potem do mojej mamy, a drugi dzien swiat mamy byc w domku :biggrin2:

Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół,
większość życzy świąt obfitych i prezentów znakomitych,
a ja życzę, moi mili, byście Święta te spędzili
tak jak każdy sobie marzy.
Może cicho bez hałasu idąc na spacer gdzieś do lasu,
może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z jednej miski,
może gdzieś tam w ciepłym kraju czując się jak Adam w raju,
może lepiąc gdzieś bałwana, jeśli śniegu napada.

MARTYNA, PATRYK I RAFAŁEK :tak:

reklama
I ja tuż przed wyjściem dołączam życzenia:

W te święta magiczne, życzenia ślę liczne.
Pachnących jodełek z ogromem światełek.
Pod obrusem sianka, a za oknem bałwanka.
Prezentów pod choinką od Mikołaja z wesołą minką
Ciepła rodzinnego w Dzień Narodzenia Pańskiego.
Dużo jedzenia na stole,
NIECH TE ŚWIĘTA BĘDĄ WESOŁE!!!

Izunia, Ktosiek, Magdalena i Jacek

Ostatnia edycja:
Kochane Babeczki, Kochane Paździoszki!
Wszystkiego Najcudowniejszego w dzisiejszy magiczny wieczór
I przez calutkie Święta, mnóstwa potraw na stole,
góry prezentów pod choinką
Rodzinnego nastroju i Ducha Świątecznego na każdy dzień.

Całuski i pozdrowionka
Od Eweliny, Tusi i Andrzeja

U nas smutno Najpierw rano G dostal telefon ze jego mama w szpitalu na Ojomie Nieprzytomna Grozi jej spiaczka i niewesolo
Pozniej jak dowiedzielismy sie ze zawolali do niej ksiedza bo stan krytyczny To G pojechal ze swoim bratem do szpitala do mamy Zanim dojechali TESCIOWA UMARLA :-(:-(:-(
Teraz czekamy na G z kolacja Bedzie wszystko tak jak ma byc ale wesolo nie bedzie niestety :no:

U nas smutno Najpierw rano G dostal telefon ze jego mama w szpitalu na Ojomie Nieprzytomna Grozi jej spiaczka i niewesolo
Pozniej jak dowiedzielismy sie ze zawolali do niej ksiedza bo stan krytyczny To G pojechal ze swoim bratem do szpitala do mamy Zanim dojechali TESCIOWA UMARLA :-(:-(:-(
Teraz czekamy na G z kolacja Bedzie wszystko tak jak ma byc ale wesolo nie bedzie niestety :no:
Przykro mi
[*]
[*]
[*]

U nas po Wigilii :laugh2: Prezenty udane, choć skromne. Kładę dzieci spać i będę się cieszyć smakiem Świąt :tak:

my tez juz po wieczerzy
prezenciki udane dzieci zadowolone teraz sie kapia a my z m bedziemy mieli czas dla siebie :)
rozmowy z rodzinkami na skypie zakonczone uff na szczescie lzy sie nie polaly a tego sie balam

Weronika dla odmiany zaczela tak kaszlec ze spac nie moze a dodam ze dzis oka nie zmruzyla nawet na chwile

Ja jako pani domu dala rade pierwsze swieta samodzielnie przygotowywalam i udalo sie wszystko :tak:rodzinka chwalila wiec chyba bylo ok;-)

Dorka (*) :-(

Każdy z nas ma na tyle dużą dłoń, że może z niej uczynić Betlejem
Każdy z nas ma na tyle ciepłe serce, że może przyjąć nowo narodzoną
miłość... do tego wystarczy tylko wiara, nadzieja, a miłość przyjdzie
sama...

Życzę nadziei, własnego skrawka nieba, zadumy nad płomieniem świecy,
filiżanki dobrej, pachnącej kawy, piękna poezji, muzyki, pogodnych
świąt zimowych, odpoczynku, zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do
tego co wokół, chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i wspomnieniami...

Tego wam zycze...

Dobry wieczor dziewczynki, u mnie juz cisza spokoj, mam chwile dla siebie, jakos nie moge dojsc do siebie po ostatnich przezyciach, do tego doszla grypa jelitowo zoladkowa u zochy,stasia i jacka i tyko czekam kiedy mnie dopadnie. Stasiu chyba najgorzej to przechodzi, dzisiaj juz zaliczylismy pogotowie, ale co w sumie moga poradzic...leki te co byly czekac i poic zeby sie nie odwodnil...
Kolacja w sumie sie udala, prezenty tez, najbardziej chyba zadowolone dzieciaki:tak:Jutro zobaczymy jak sie sprawy potocza, jak malutki bedzie sie czul lepiej to w sobote pojedziemy do moich rodzicow, na jedna noc tylko, ale strasznie mi zle ze nie moglam byc na pogrzebie i chce chociaz znicz zapalic teraz.
Dobra laseczki juz wam nie smece, to swietujcie, cieszcie sie i nie obzerajcie za duzo;-)
Dorotka
[*]

Dorotka przykro mi bardzo
[*]
[*]
[*]

A u nas dla odmiany bardzo dobra nowina, tzn moja szwagierka się dziś pochwaliła, że jest w ciąży, a my już myśleliśmy, że się nie doczekamy na kuzynów dla naszych dziewczynek:tak: ale to dopiero sam początek bo na sierpień dzidziuś ma być:tak:

Wigilia się udała, pojedliśmy a najwięcej to chyba Lena zjadła:-D
Teraz Lenka już spi, a Karolina z tatą oglądają jakiś film i się chichrają.

No to świętujmy dalej, dobrej nocki:tak::tak:

Dziekujemy razem z G za kondolencje

MINSIA no to super ze samodzielnie przygotowana wigilia sie powiodla i wszystkim wszystko smakowalo :-)
ULKA no to fajny prezent zrobila Szwagieka :-)
MAGDASF oj kurcze to tez wam sie troche nieszczesc nazbieralo :-( Mam nadziej Ze Stas sie nie odwodni i ze przebiegnie to wszystko lagodnie

U nas Oliwka zjadla tylko zupke reszta sie bawila a nie jadla hihi
Z prezentow strasznie zadowolona
I z tym wozeczkiem trafilam Myslalam ze Oliwka nie da sobie z nim rady A wysokosciowo jest w sam raz I oliwka umie go slicznie porowadzic Myslalam ze to ze jest leciutki to jak sie ona oprze o niego to sie przewroci ale Oliwce coraz lepiej idzie chodzenie wiec i prowadzenie wozka tez

Zmyka zaniedlugo spac Dobranoc U nas smutno ale coz zrobic ?????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry