dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
ANULA pogadaj z M powiec mu o swoich racjach i odczuciach
MAGDA ja tez sie nie moge doczekac takiej mega spokojnej nocki :-)
LILUNIA ja teraz kropilam najpierw 2 razy dziennie nosek Rano i na noc Pozniej juz tylko na noc I frida I ja tych kropelek nie mam o jakis pisala Magda ale mam ta masc pumex baby i nia jak sie posmaruje klatke to dziecku sie lepiej oddycha :-)
Zdrowka dla wszystkich chorowitkow
Ciekawe jak HANECZKA?????????
KASIU oj dzielna Martynka Super ze wspolpracuje i ze jakos to sie wszystko uklada
My po sniadaniu Teraz troche sie z Oli bawie Troche na kompie Juz sie nie moge doczekac jak Ona na drzemke pojdzie :-)
Gadalam sekunde z G narazie sie 3 ma Powedzial ze jest ciezko ale DA RADE
Staram sie go wspierac jak tylko moge I przy kazdej rozmowie mu to pokazuje :-)
MAGDA ja tez sie nie moge doczekac takiej mega spokojnej nocki :-)
LILUNIA ja teraz kropilam najpierw 2 razy dziennie nosek Rano i na noc Pozniej juz tylko na noc I frida I ja tych kropelek nie mam o jakis pisala Magda ale mam ta masc pumex baby i nia jak sie posmaruje klatke to dziecku sie lepiej oddycha :-)
Zdrowka dla wszystkich chorowitkow
Ciekawe jak HANECZKA?????????
KASIU oj dzielna Martynka Super ze wspolpracuje i ze jakos to sie wszystko uklada
My po sniadaniu Teraz troche sie z Oli bawie Troche na kompie Juz sie nie moge doczekac jak Ona na drzemke pojdzie :-)
Gadalam sekunde z G narazie sie 3 ma Powedzial ze jest ciezko ale DA RADE
Staram sie go wspierac jak tylko moge I przy kazdej rozmowie mu to pokazuje :-)

. Nie mam pojecia skad to cholerstwo się przypałętało. Dzieciaki z którymi mial kontakt miały rumień. i u nas poczatkowo taka diagnoza. Ale w piatek na kontroli lekarka mnie przeraziła. Powiedziała że ta wysypka niebezpiecznie sie rozwija. I że w jego przypadku to możebyc urosepsa (bo temp dziwna) albo odra i wysłała nas do szpitala.Tam 4 godz. w izolatce. Przepędzani jak bydło. Na kazde badanie przechodzilismy przez podwórze i mlody sie zaprawił. W koncu nas wywalili do domu bo tylko odra ale na przeciwciała badania nie zrobili. Czeka nas 2 tyg siedzenia plackiem w domu. Nie zdążyliśmy go zaszczepic bo ciągle coś mu było.

. Wczoraj też były na laserowym naświetalniu więc zajmują się nią tam dobrze, a potem w domu też grzeczna, że nawet mój tata stwierdził, że on to może z nią siedzieć