gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Oj Dorka, cięzko będzie. Rzeczywiście potrzebne mu wsparcie, tylko... żeby leczenie nie stało sie najważniejsze. G. powinien pokazać, że mu na Was zależy, że ma facet jaja. To jego odwyk. Pewnie, że Twoje wsparcie jest potrzebne i wiem, że jesteś całą sobą przy nim, ale znajdź teraz czas dla siebie i Oli. Będzie dobrze. Jestem z wamiMy po sniadaniu Teraz troche sie z Oli bawie Troche na kompie Juz sie nie moge doczekac jak Ona na drzemke pojdzie :-)
Gadalam sekunde z G narazie sie 3 ma Powedzial ze jest ciezko ale DA RADE
Staram sie go wspierac jak tylko moge I przy kazdej rozmowie mu to pokazuje :-)

Mirabelko, widze nowe foto. Szalejecie tej zimy! Super!!!!!!!

Pati, pomagam M. jedynie w przykręcaniu regipsów. On ociepla w tej chwili poddasze, a jest tam łącznie z holem i schodami 7 pomieszczeń. Zrobił narazie trzy. POdziwiam go, że się zawziął
Poza tym, jak teście wrócą (w połowie lutego), zrobimy prąd i hydraulikę, a na jesień (wrzesien-pazdziernik) trzeba zrobić do końca dach (pokryć papę dachówką). Powoli, ale sukcesywnie 

Agamir, z Ciebie to Kobieta-Cyborg!!!! Jestem pod wrazeniem!!!!!!
Dziś zaliczyliśmy tor saneczkowy na własnej działce. Sniegu za domem, tam gdzie zawiewało, po uda

Z Julką nawet na sankach nie udało nam się przejść, więc wzięłam szufle i sru!!!!!!!!!!! A potem na górce zrobiłam tor i zjeżdzalysmy do upadłego (dosłownie!!!).Raduś już lepiej śpi w nocy, choć ciągle się budzi 5razy, czasem więcej... Budzi i krzyczy z całych sił
, tak, że umarłego by z grobu podniósł
Ząbki mu wyszły wszystkie od jedynek do czwórek. Zdrowy jest jak ryba i je dosłownie wszystko 
Wypiłam właśnie red-bulla, zaraz mi pompka stanie

Dzieciaki w kąpieli, musze konczyć, bo sie kłócą o coś

Do wieczorka :******************