Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kochana nie jestes sama w tych zakazachCzesc Babeczki miłego dzionka . Moje smerfiki dały mi pospac do 5 jestem w szoku. Jednak karmienie piersia ma swoje zalety Maks zjada o 22 i spi do 5-6 Antek na butelce budził sie co 2-3 godziny.
Ja po prysznicu pije herbatke Antek bawi sie w pokoju a ze jestem niedobra mama to wstawiłam bramke w drzwi zeby nie wyszedł.
Jak was czytam to mam poczucie winy ze jestem jedyna mama która wprowadza zakazy dla synka. Nie powalam mowie nie i stosuje kary tzn. ostrzegam a 2 razem laduje w łózeczku az sie wyciszy i wiem ze rozumie bo jak mowie ze pojdziesz do łózeczka to przestaje robic.
Zaraz biore sie za sprztanie i prasowanie Miłego dzionka laseczki

a dzieci w nocy masz kofane

W
My na dzien babci i dziadka nic specjalnego nie szykujemy, jakos tescie malo co doceniaja, bo byly zdjecia w ramkach od dzieci, kubki ze zdjeciami, teraz myslalam o kalendarzu, ale te zdjecia co dostali sa pochowane maja swoje, z kubkow nie pija...wiec niech sie bujaja, kupie czekoladki jakies i tyle.

wiec niech sie gryza w d...
Oby już było tylko lepiej!!!!

Efekt nie ma śladu że były swięta

. Na sanik pewnie nie pójdziemy, bo coś zaczęło zimno wiać, a wieczorem jedziemy zawieźć go teściów, bo ja jutro mam 12-tke, a M zebranie. W piątek rano wsiąde w pociąg i pojadę do teściów, a M później dojedzie i już całą gromadką wrócimy do domu :-)

, tylko M kupił takie inne placki, grubsze i nie były za fajne. Wolę takie cieńsze z ziołami. A dziś na obiad może mało dietetycznie, ale będą pieczone żeberka. Tak się do mnie uśmiechały, a dawno takich nie widziałam. Grube na 3 cm i samo mięso. Ale w domku pachnie 
Mała małpka 
To w końcu rocznica oświadczyn czy urodziny? A może jedno i drugieU nas tez zakazy;-)
Powoli wychodzimy na prostą i czujemy sie coraz lepiej.
A mnie dziś na wspomniena naszło. Mój M oświadczył mi sie równo 10 lat temu;-)
?
Piję drugą kawke i zabieram się za ekspresowy obiad. Do później