reklama

Październik 2008

Magda nie no zyczonka pierwsza klasa:-D:-D:-D

Patrycja mój M ostatnio 2 dni szukał tego kebabu:szok::szok::szok:

A ja dziś mam wywiadówkę u Niki dziś sądny dzień i oceny na półrocze:sorry2::sorry2: a do tego w zeszłym tyg mieli próbny test szóstoklasisty i podobno porażka:dry::dry::dry:
"Suszysz" Niki glowę?

Heh, urobiłam sie dzisiaj, bo najpierw obowiązki, a potem nadobowiązki :sorry2::sorry2::sorry2: Przerzuciłam dzisiaj szafy, komody z ciuchami, poscielą ręcznikami i cała resztą, żeby przejrzeć, co zabrać ze sobą, co zostawić, co oddać, co wywalić.... I w sumie zajęło mi to sporo czasu.
Raduś coraz rzadziej domaga się piersi :tak: Dziś w dzień był grzeczny jak aniołek, do czasu obiadu, jak zaczął rondlami walić w ściany :baffled::baffled::baffled:
Julka oberwała roletę w naszym pokoiku i ni chuKa nie mogę dokupić końcówki :wściekła/y: Sklep, w którym kupiłam nie istnieje, nie wiem, jaki producent, a co gorsze każdy robi uchwyty dla swoich rolet INNE!!!! :dry::dry::dry:
No nic. Powoli nakręcam się wyjazdem.
Mykam do łóżka, bo mnie M. z Mlodą wołają.
Do jutra Lasencje (pewnie wszystkie chude po dietach, że niedługo znikną :-D)
1130318696_gal_schody.jpg

reklama
CZARNA ja tez zyje ale weny na pianie brak :
AGAMIR ja mam oliwke 1 a czesto zdaza mi sie na nia krzyknac

Oli daje rowno w kosc AGAMIR podziwiam cie z takimi 2 maluchmi :-)

Oli spi ja ide na tv i spac dobranoc

Ja mam się ok, Patuśka łobuzuje, roboty huk więc okrutnie przepraszam, że się nie odzywamy. Mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku, dzieci zdrowieją i żadnych chorowitków nie przybywa.
A Mama Maksa się odezwała? Sprawdzę jutro.
Pozdrowionka!

dzien dobry
CZARNA ja myslalam ze cos wiecej napiszesz hihihi .Dobrze ze choc zyjecie :-)
ASIU no niezle ci Rafalek spal I co do ktorej w noy spac???Cala noc przespal??
PATI chyba dzieciaki sie umowily aby rodzicow wykonczyc hihih

Nocka nie najlepsza Teraz Oli wypila mleko Ja chcialam jeszcze pospac al wc wezwalo Wiec i zagladam :-)

W poniedzialek jade z Oliwka na kilka dni do kolezanki Do tej co bylam na sylwka u niej Juz sie nie moge doczekac Odpoczne sobie Poklachamy za wszystkie czasy :-)
MILEGO DNIA

Hello
witam sniadankowo
mlody ozywiscie w zlobku, spal od wczoraj od 17 jakos i dzisiaj musialam go budzic o 7.30!!! :)
a jutro mama po niego przyjezdza i na 4 dni zabiera bo ja do pracy a Wiesiu wyjezdza wiec nagle dziecko moze siedziec ile chce ....nie skomentuje tego...

No a ja nie żyję. Czuję się jeszcze gorzej niż wczoraj i nie mam siły nawet ruszyć s ię z łóżka. Cieszę się że Kacper u niani bo bym nie dała rady dzisiaj. Normalnie jak wstaję to kręci mi się w głowie a muszę się wykurować do soboty bo mam zajęcia. Tak wiem marudzę....

reklama
marma zdrówka
blond oj wypoczniesz;-)
dorotko miłych plot
U mniew wczoraj 2 razy prądu nie było, a my wszystko mamy na prąd, rano 3 h i wieczorewm 2 h. Młody latał z latarką zadowolony, gorzej my, ale już mam i naieżąco pilnuje wrzatku w termosie. MY dziś o 15 idziemy na kulig, a wieczorem do kumpeli- chyba.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry