reklama

Październik 2008

Kaka sto lat, spełnienia mażeń zadowalenia z meża i wspaniałaej córci
kasia gratki dla Martynki
mirabelka u mnie niestety kartek nie noszą
marma super z tym klubem
czarna u nas jeszcze stoi może w sobote po kolędzie rozbiore
anula agamir ja też się staram, ale u mnie jest nie nie wolno i odwracanie uwagi, albo zabieram z miejsca gdzie rozrabiał i tak do ......
gosia a ty co dzisiaj działasz??:-)

Ja chciałam wczoraj kupis kebaba ale nie było. A dzisiaj wczorajsze mieso, do tego pyzy i surówka, a młody na dodatek jarzynową która juz zjadł i śpi. Kamiś rano miał kolege do zabawy, ale coś dziś kumpel nie był w sosoe i dopiero był spokój na sankach. Zabrakło 2 dekorków i M jeździ teraz po sklepach by je w miare szyko ściągnąć- jak pech to pech, mam dzirke w sufice w sypialni bo był pomiar pod schody robiony, mlody wystraszył się wiercenia. no i rano przez 3 godziny nie było pradu, ale naszczęście szybko naprawili awarie.

reklama
Magda nie no zyczonka pierwsza klasa:-D:-D:-D

Patrycja mój M ostatnio 2 dni szukał tego kebabu:szok::szok::szok:

A ja dziś mam wywiadówkę u Niki dziś sądny dzień i oceny na półrocze:sorry2::sorry2: a do tego w zeszłym tyg mieli próbny test szóstoklasisty i podobno porażka:dry::dry::dry:

KAKA i ja dolanczam sie do zczen :-)
CZARNA powodzenia na wywiadowce I jakas szybka mialas kolede :-)
MARMA zdrowka A lodowke pewnie fajna wybierzecie
Usmialam sie ze Potworniasty wylazi z lozeczka gora hihihih
AGAMIR i ja zaczelam vtc do Oliwki bardziej stanowcza Jak sie na cos upre to nie ma zmiluj sie Ona ryczy ale ja nieugiea czasem jestem
MAGDA to nie fajnie ze tesciowie nie robi sobie niz ze zdjec ani kubkow ze zdjeciami wnukow :-(

Bylysmy na sankach Tzn najpierw poszlysmy razem z Oliwka na dwor z waflem Pozniej na sanki I bylam tylko kilka minut bo Oliwka usnela na sankach Wiec zwrocilam z nia do domu :-)
Troche pospala Pozniej zjadla slicznie ziemniaczki z rybka Morszczukiem :-)

G jakos sie 3 ma nie ma zle Dzis mial jakis wyklad o alkoholu itp Narazie na tym detoksie to zabardzo nic nie robia Pozniej sie zacznie
Aha i to czy sie dalej zakwalifikuje to zalezy od nich Tzn od jego checi G mowi ze ma checi do dalszego leczenia Bedzie rozmowa z psychologiem i beda z nim gadac Dlaczego i czy chce sie leczyc Ale nawet jak G sie zgodzi to i tak oni decyduja czy G przechodzi dalej czy wraca do domu Mam nadzieje ze przejdzie dalej :-)

Kaka a nawet nic sie nie pochwalilas ze dzis swietujesz....wiec:
Aby kolejny rok minal ci na samych sukcesach tych domowych,rodzinnych jak i zawodowych. Zawsze usmiechu na twarzy, nawet w pochmurne dni, chwil niezapomnianych i wyjatkowych.
Zdrowka,zdrowka i naj naj naj naj....
YouTube- sto lat

Dziewczyny dzięki za życzonka, a juz sto lat w wersji MAGDY powalił mnie na kolana heheheh...mj mi dzis tak to lat nie odspiewał;-)

Hanka juz prawie ok tylko troche kaszle.

Oj Mlena bedziesz wspominac jak było cicho jak był w brzuszku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak wyjdzie z brzuszka juz nie będzie taki cichy.

Ja dzis ledwo zyje Antka zazdrosci ciag dalszy zaczał podchodzic do mnie podnosic bluzke i na siłe domagac sie piersi, kładzie sie na poduszcze i zaczyna płakac zebym go brała na rece , jak biorę Maksia to ciagnie mnie za ręce brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr - siła spokoju zaczyna mnie opuszczac i bezpieczniki sie pala i czasem krzykne na niego

KAROLINA WSZYSTKIEGO DOBREGO :tak:
Samych szczęśliwych dni w życiu,
uśmiechu na twarzy słonecznych
promyków w pochmurne dni lata zimą
i wiosny jesienią, to o czym marzysz
by Twoje było a czego pragniesz
by się spełniło!

bukiet_1.jpg

A to na specjalne życzenie dla "Kazika"
Luksusowa_700.jpg
P1.jpg

Ostatnia edycja: