reklama

Październik 2008

reklama
E to ja tez dam rade jakos dojechac :-) Jak Domi zaprasza to czemu nie :-) hi hi

My bylismy u lekarza, osłuchowo mały czysty, za to gardło brzydko czerwone z krosteczkami, wiec jakies wirusowe... Dzisiaj co chwile meczył go kaszel w nocy sie przebudzał, w dzien kaszke mi zwrócił bo tez napad kaszlu. Teraz niedawno zjadł troche obiadu, a temperatura teraz 37,8 :-( Na razie dostalismy syropy, a jak sie nie poprawi to znowu do kontroli... Ehhh meczy moje biedactwo katar i kaszel :-(
Za to mój M mi zrobił niespodzianke i przed chwilą przyjechał, bo jutro wolne dostali bo tam mróz ponad 20stopni na minusie... :biggrin2:

Asia tyle godzin snu, nieźle :tak: o to Wiesiu stawia takie warunki czy po prostu mama się nudzi jak zostaje sama?
dorota super wyjazd się Wam kroi :tak: może mamie sie odmieni z niedzielą
Marma ale Cię znów dopadło, zdrowiej szybciutko
ppatqa super plany na popołudnie, współczucia z prądem
czarna bardzo ładna średnia :tak: na koniec roku zazwyczaj wyciągaja dzieciaki na plus oceny, a co do egzaminów to zawsze jakieś zamieszanie, jak Seba zdawal to też jakieś afery wychodziły
lilunia zdrówka
Agamir nie daj się czarnym myślom
minisia super zaproszenie :tak:
mi też 15-16 maj pasuje :cool2: będziemy całą rodzinką :-);-)
Martynka zdrówka dla Rafałka, a niespodzianka bomba :-)

ja dziś nerwa mam, Iga od 4 do 5 rano strasznie plakala, pierwszy raz, tak nawet przy zębach nie było, stawiam na brzuszek, normalni jeden krzyk, w końcu czopek pomógł i poszły bąkulce a potam spała do po 11
ale to nic jeszcze, musiałam jechać z małą do banku koło pracy T.i że wózkiem bym nie przejechała po tym śniegu to wzięłam ją w nosidło i się wyrąbałam z nią na tych cholernych białych pasach, na ścieżce dla rowerów, zapomniałam że to takie śliskie, przykryte było śniegiem i nie widziałam, kuźwa poleciałam na Igę, na szczęście głową w zaspę wpadła ale się popłakała strasznie i ja z nią na ulicy
diabeł mnie podkusił żeby tramwajem a nie taksówką jechać
teraz mała śpi z T. a mi się jeszcze łapy trzęsą z nerwów, jedno szczęście że zaspa i grube ciuszki, lekko na policzku ma otarte

Asia tyle godzin snu, nieźle :tak: o to Wiesiu stawia takie warunki czy po prostu mama się nudzi jak zostaje sama?
dorota super wyjazd się Wam kroi :tak: może mamie sie odmieni z niedzielą
Marma ale Cię znów dopadło, zdrowiej szybciutko
ppatqa super plany na popołudnie, współczucia z prądem
czarna bardzo ładna średnia :tak: na koniec roku zazwyczaj wyciągaja dzieciaki na plus oceny, a co do egzaminów to zawsze jakieś zamieszanie, jak Seba zdawal to też jakieś afery wychodziły
lilunia zdrówka
Agamir nie daj się czarnym myślom
minisia super zaproszenie :tak:
mi też 15-16 maj pasuje :cool2: będziemy całą rodzinką :-);-)
Martynka zdrówka dla Rafałka, a niespodzianka bomba :-)

ja dziś nerwa mam, Iga od 4 do 5 rano strasznie plakala, pierwszy raz, tak nawet przy zębach nie było, stawiam na brzuszek, normalni jeden krzyk, w końcu czopek pomógł i poszły bąkulce a potam spała do po 11
ale to nic jeszcze, musiałam jechać z małą do banku koło pracy T.i że wózkiem bym nie przejechała po tym śniegu to wzięłam ją w nosidło i się wyrąbałam z nią na tych cholernych białych pasach, na ścieżce dla rowerów, zapomniałam że to takie śliskie, przykryte było śniegiem i nie widziałam, kuźwa poleciałam na Igę, na szczęście głową w zaspę wpadła ale się popłakała strasznie i ja z nią na ulicy
diabeł mnie podkusił żeby tramwajem a nie taksówką jechać
teraz mała śpi z T. a mi się jeszcze łapy trzęsą z nerwów, jedno szczęście że zaspa i grube ciuszki, lekko na policzku ma otarte
Oj, Biedactwa :-(:-(:-( Dobrze, że tylko tak się skończyło, a nie np. złamaną ręką którejś z Was :tak: Straszna w tym roku ta zima, dawno takiej nie pamiętam :szok: A tak nawiasem, myślałam dziś, dlaczego was nie ma na BB :-p:-D
E to ja tez dam rade jakos dojechac :-) Jak Domi zaprasza to czemu nie :-) hi hi

My bylismy u lekarza, osłuchowo mały czysty, za to gardło brzydko czerwone z krosteczkami, wiec jakies wirusowe... Dzisiaj co chwile meczył go kaszel w nocy sie przebudzał, w dzien kaszke mi zwrócił bo tez napad kaszlu. Teraz niedawno zjadł troche obiadu, a temperatura teraz 37,8 :-( Na razie dostalismy syropy, a jak sie nie poprawi to znowu do kontroli... Ehhh meczy moje biedactwo katar i kaszel :-(
Za to mój M mi zrobił niespodzianke i przed chwilą przyjechał, bo jutro wolne dostali bo tam mróz ponad 20stopni na minusie... :biggrin2:
Zdrówka Rafalkowi. Choróbska mogą popsuć wszystko :wściekła/y: ale na osłode masz swego Księcia z Bajki :cool2::cool2::cool2::-p:-p:-p

Wpadlam na chwilkę, mam jeszcze gorę zmywania, bo narobiłam jedzenie, co by się jutro nie obijać z garami :cool2: I sałatka jest, i kotlety, zupa, ciasto, pranko jeszcze wiruje. I mi we łbie cos wiruje. Do wieczorka :*********************************

czarna ładna średnia Niki, a dzieciaki masz zaj......, już to pisałam ale musze jeszcze raz. A ty to jesteś kobita nie do zajechania
Dorotko z jednej strony rozumiem ciebie, ale i też twoją mamę, bo ona pracuje
gosia no właśnie u nas bez prądu w piecu pompa nie chodzi więc zimnie kaloryfery sie robią, woda, kuchenka też na prąd, więc u nas tragedia, my wczoraj wieczorem już mieliśmy do tesciów jechać- choć strach bo Szymonek chory coś
agamir tule i czekamy na wieści ze szczepienia
lilunia zdróweczka
minisia śliczne i postaramy się być;-)
Martynka zdrówka
mirabelka bidulki będzie dobrze

Kumpeli coś wypadło więc ja siedze z młodym teraz dopiero spi, a M poszedł obczyszczac meble. my po kuligu, zaraz wrzuce zdjecia. Macie może pomysł u tesciów jest chrześniak czały tydzień utrzymuje mu się temperatura 37,5 a objawów zero, ma 6 lat, apetyt humor nic go nie boli, macie jakiś pomysł- Aśka jak wrócą pójdzie z nim na wyniki, ale niewiemy co robić???
Włąśnie wrzucam zdjecia i filmiki

Patrycja jest zimno szybko jest sie przewiac, wiec bankowo zrobic badanie moczu, bo utzrymujaca sie temp. i zero jakichkolwiek oznak innych choroby to najprawdopodobnie cos z ukladem moczowym.

A ja czekam a jacka i mykamy do tesco bo jest promocja na pampersy, moze cos fajnego akurat wychacze:tak:
Wpadne wieczorkiem;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry