reklama

Październik 2008

Dzien doberek, u nas nocka podobna do nocki Czarnej:baffled: ach marzy mi sie jedna nocka, bez wstawania, i sen od 22 do 8 rano:-D:-D:-D Bo nawet jak wczoraj polozylam sie ciut wczesniej to obracalam sie z boku na bok i nijak nie moglam zasnac:baffled:

Agamir wlasnie dlaczego do onkologa dzieciecego was wyslali??Bo ja tylko dlatego ze Antek schudl to moze ja tez powinnam sie martwic bo z miesiac temu mlody wazyl wiecej niz teraz... Moj na rok wazyl 10500, i tak chyba zostalo, moze pare gram mu przybylo, chociaz bankowo 11 nie ma:tak:
Nie wiem jak jest twoj maz, ale ty to jestes drobina wiec chyba normalne ze dzieci tez beda drobniejsze...no u mnie sie to nie sprawdza akurat bo ja jestem taka fest baba, jacek drobny tezraczej nie jest;-)a mlody to szczypior;-)

Dorotka jak bozia da trzecie to sie bedziemy cieszyc, ale dopiero jak juz w swoim domku bedziemy mieszkac, tera to chyba ani tescie ani ja bym nie wytrzymala:-D

teraz lece na sniadanko i kawusie, ale bede do was zagladala:-)

reklama
Dzieki dziewczyny. Chłopaki maja skierowania bo musza byc pod kontrola i dobrze prowadzeni ze wzgledu na duze obciazenie nowotworowe ze strony obu rodzin .

witam sie :)
ja cos ostatnio nie ma humorku chyba dlatego ze sobota sie zbliza i koniec spokoju i swobody:-(:baffled:
zreszta juz przezywam komunie zeby wszystko dobrze poszlo, bilety jeszcze nie kupione, i trzeba kase zbierac ehh a to najtrudniej nam idzie
:cool:

]

Witajcie!

U nas katar zakończony, obeszło się bez gorączki nawet.
Spacery powróciły do łask i tak jest o wiele lepiej, nie licząc przedzierania się przez zaspy.
Popatrzyłam dzisiaj w lustro i się zszokowałam:

Załączniki

• brzuchol 26 tydz1.jpg
    brzuchol 26 tydz1.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 44
  • brzuchol 26 tydz2.jpg
    brzuchol 26 tydz2.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 46
jakiś potwór rośnie wielki.

Sorki za post pod postem ale nie umiem wklejać zdjęć w tekście...

Poza tym dzień za dniem...

BUziaki od mojej ślicznotki dla wszystkich chłopaków:

Załączniki

• S6309449.jpg
    S6309449.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnia edycja:
Malena a wąłsnie chciałam napisać ze wydaje mi się ze masz prawie taki brzusio jakmna koncówce z Izunia:tak::tak::tak: ale i tak jest słodziutki!!!! Tym sie nie zamartwiaj, Ty i tak chuda jesteś:-p:-p A Izunia jest rozbrajająca!!!!!!!!!

Agamir no to juz wiem dlaczego onkolog:sorry::sorry::sorry: no to trzymam kciuki za chłopców aby genetyka nic tu nie namieszała

Mały śpiocha wiec mam LB:-p

reklama
Mam nadzieje czarna z ich nie dopadnie fatum rodzine .

A moje małe cudno własnie smieje sie w głos do swojej karuzeli pierwsze reakcje głosne na otoczenie jak przestaje sie krecic to sie złosci

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry