reklama

Październik 2008

Witajcie - jakoś weny mi brak na pisanie ... czytam ukradkiem co naskrobałyście i wyłączam kompa.
Nie wiem co się dzieje - no i muszę Wam powiedzieć iż postanowiłam zrobić test ciążowy, bo @ nie mam od 25 października.

I jak teścik?
Mam nadzieję, że to nic poważnego.
Poprawy humoru życzę!

Wiem dorociu ze zarezerwowany ale jest jeszcze maksiooooooooooooo
super przystojniak i na bank bedzie miał z 2 metry

Możemy dopisać o listy ;-)
Chociaż młodszy.... :confused:

cześć dziewczyny :-)
u mnie nastrój też nie bardzo, Iga mi się drze od 3-4 dni na wszystko, a taki był aniołek jeszcze niedawno z niej ;-) rano o 4 znów się z rykiem obudziła, na szczęście chwila, może jej się wczorajsza pobudka przypomniała
mam prośbę, jeśli ma któras "Język dwulatka" elektroniczny to proszę o przeslanie na mirabelka73@interia.pl
:tak:

U mnie też ostatnio dni diabełka.
Pewnie jakiś kolejny etap rozwoju+ząbki!

Wiec ślęczę teraz nad kompem twożąc cv i list motywacyjny bleeee. Ale są w tym cele wyższe :-)
mam nadzieję że u Was wszystko dobrze pozdrawiam

To się nazywa motywacja :-)

Martynka zdrówka dla małego!

reklama
magdziuniaa i jak????
mirabelka nie mam
ustinja mam ten sam warunek a wracam dopiero w październiku:-(
martynka kożdy ma czasem taki dzień lenia

A my poocieplalismy rury od centralnego, jeszcze zostało nam kilka kawałków od ciepłej wody, ale zabrakło nam otuliny, a tak pozatym kopij wklej

czarna dzięki :-) poczytam, bo może jakieś metody na te wrzaski będą skuteczne
ona krzyczy i piszczy zwłaszcza jak coś chce, ze złości że nie dam, już wiem o czym pisały jakiś czas temu Asia i Dorota :tak: albo jak mi cos po swojemu tłumaczy a ja nie rozumiem ;-) w przerwach jest pogodna, rozgadana i uśmiechnięta na szczęście
malena też tak mi to wygląda na kolejny etap rozwoju
czwórki u nas całe wyszły ale trójki przebiły się w połowie, więc pewnie to też ją drażni

obejrzałam Drużynę pierścienia po raz kolejny, ale bardzo lubię a teraz zagłębiam się w lekturę Języka ....
dobranoc :-)

Dzien dobry Oliwka obudzila sie po 5 na mleko i ja juz spac nie umiem Wiec na chwile na kompa i jak mi sie uda to sie jeszcze poloze :-)

Dzis mam miec gosci Ma przyjechac chrzestny Oliwki I jego zona i 2 dzieci Juz sie doczekac nie moge :-)

Nie wiem czy wam moiwlam ale jade jutro z Oliwka do G
Jedzie z nami chrzestna oliwki i jej maz .Zawioze mu jedzenie no i Oliwka bedzie przeszczesliwa jak zobaczy Tatusia swojego :-)

MARTYNKA fajnie ze mialas taki dzien lenia Czasem jest dobrze tak sie odchamic :-)
Zdrowka dla was I wykorzystuj M poki jest w domu do prac przy malym :-)
MIRABELKA ja krzyki ze czegos nie chce dac mam na pozadku dziennym kilkanascie razy dziennie I juz czasem do tych jej rykow zaczynam sie przyzwyczajac :-)

MILEGO DNIA

czarna dzięki :-) poczytam, bo może jakieś metody na te wrzaski będą skuteczne
ona krzyczy i piszczy zwłaszcza jak coś chce, ze złości że nie dam, już wiem o czym pisały jakiś czas temu Asia i Dorota :tak: albo jak mi cos po swojemu tłumaczy a ja nie rozumiem ;-) w przerwach jest pogodna, rozgadana i uśmiechnięta na szczęście
malena też tak mi to wygląda na kolejny etap rozwoju
czwórki u nas całe wyszły ale trójki przebiły się w połowie, więc pewnie to też ją drażni

obejrzałam Drużynę pierścienia po raz kolejny, ale bardzo lubię a teraz zagłębiam się w lekturę Języka ....
dobranoc :-)
Przy tv zasnęłam, a chciałam zobaczyc, co Was... Mirabelka jak mój mały sprotestuje, chce cos, a tego mu nie wolno, to zabieram go do innego pokoju, uspokajam i daje np. książeczkę. Oczywiście jedno "ostawienie" nie daje efektu, czasem robię tak 4-5 razy :sorry2: W każdym razie w dzień jeszcze idzie z "tym" walczyć, gorzej w nocy....

Bylismy wczoraj po południu na działce, pomoglam M. znowu kręcić regipty (one są b. duże i ciężkie, a lepiej przykręcać je w całosci, niż w kawałkach). Zajeżdżam z dziećmi a tam wsio ocieplone :szok::szok::szok: Ten mój kogut to potrafi mnie zaskoczyć :tak:
Napaliłam w kominku, naniosłam jeszcze drewna, Radek uspał się patrząc na ogień. Wróciliśmy przed 7. POtem kapiel, wstawiłam ciasto do piekarnika i na spokojnie ogl. tv. Tyle z mego wczorajszego dnia.
Robaczki zdrowe, choc mróz aż trzaska:szok:
Miłego dnia Mamuśki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
War_and_Peace____by_DJBoraP.jp.jpg

Dzien doberek:-) Witamy sie w miare wyspani, ani razu sie w nocy nie obudzilam,normalnie szok,zapewne zasluga winka:tak:
Dzis na 13 mamy kolede, a ja sie zbuntowalam i nie posprzatam nawet jednej rzeczy, skoro moja tesciowa robi niektore rzeczy za moimi plecami bo niby robi je lepiej, to a prosze ustepuje jej miejsce i niech kobiecina robi:cool2:Pewnie dym bedzie, ale mam juz dosyc, bo mozna mowic a do niej nie dociera, myslalam ze nie tknie naszych rzczy po ostatnich akcji, ale skad, pare dni spokoju i szalenstwo od nowa, a to trzeba poukladac w szafkach naszych (??) a to posegregowac brudne pranie (????) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa az chce mi sie krzyczec...pewnie dzisiaj znowu uslysze od niej jakies mile slowa;-)
Napisalam co wiedzialam :-D juz nie smece, jakis mam dobry humor od rana, zobaczymy jak dlugo.
A teraz czas na kawusie i sniadanko:-)

Dzien doberek:-) Witamy sie w miare wyspani, ani razu sie w nocy nie obudzilam,normalnie szok,zapewne zasluga winka:tak:
Dzis na 13 mamy kolede, a ja sie zbuntowalam i nie posprzatam nawet jednej rzeczy, skoro moja tesciowa robi niektore rzeczy za moimi plecami bo niby robi je lepiej, to a prosze ustepuje jej miejsce i niech kobiecina robi:cool2:Pewnie dym bedzie, ale mam juz dosyc, bo mozna mowic a do niej nie dociera, myslalam ze nie tknie naszych rzczy po ostatnich akcji, ale skad, pare dni spokoju i szalenstwo od nowa, a to trzeba poukladac w szafkach naszych (??) a to posegregowac brudne pranie (????) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa az chce mi sie krzyczec...pewnie dzisiaj znowu uslysze od niej jakies mile slowa;-)
Napisalam co wiedzialam :-D juz nie smece, jakis mam dobry humor od rana, zobaczymy jak dlugo.
A teraz czas na kawusie i sniadanko:-)
Ło Matuchno!!!!!!!!!:baffled::baffled::baffled:
Mojej zdarzyło sie parę razy prać nasze rzeczy i z białych wyszły niebieskie bądź różowe :wściekła/y: ale to może 3-4 razy na kilka lat :-) Ogólnie moja tesciowa to chodzący ANIOŁ!!!!!!! :tak::tak::tak::-D:-D:-D
Magda, wyrazy współczucia!!!!!!!!

Hej widze ze u nas dzis pustki No ale weeend wiec sie nie dziwie :tak:

Oliwka spi Ja ogladam tv i robie jedzenie Juz mam prawie wsio posprzatane Jeszcze tylko podlogi umyc
Kolo 15/16 mam gosci i juz sie nie moge doczekac:tak:
MILEGO DNIA

i my mieliśmy dzisiaj kolęde oczywiście z samego rana. Ja dziś siedze w domku, M zrobil konie i był z młodym na spacerze, bo mi cos w pięte weszło i kuśtykam. Ale za to obiad już gotowy, młody spi, oponki napieczone, jejku musimy zawieść piekarnik do naprawy bo bbez niego jak bez ręki.
Magda nie dziwie się ja ze swoją stara nie moge się dogadać

reklama
dorotka miłego popołudnia :-) a jutrzejszy wyjazd do G. fajnie rozwiązaliście
Gosia no kogut robotny że hej :tak: a przy kominku miło sobie posiedzieć
Magda ja pierdziu, myślałam że ona nie wchodzi do Waszej części domu ot tak sobie, a tu jeszcze układanie i mieszanie w szafkach :szok: wściekłabym się

dziewczyny co do kolęd, to przypomniało mi się co moja znajoma powiedziała księdzu przy kolędzie rok temu, dokładnie brzmiało to "wypier..laj"
oni z teściami mieszkają, mają dwie córki 16 i 13 lat i nie mają slubu, teściowa to taka "świętojebliwa" baba, przyszedł nowy proboszcz, ona chyba chciała się wykazać i wyjechała do niego żeby namówił wreszcie dzieci do ślubu i życia po bożemu, ten odstawił swoją gadkę z wielkim przejęciem, konczyła się mniej więcej tak że ich córki żyją jak dzieci szatana i skończyło się jak powyżej

u nas dziś mróz -12, siedzimy w domu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry