malena81
mamusia październikowa 08
Witajcie - jakoś weny mi brak na pisanie ... czytam ukradkiem co naskrobałyście i wyłączam kompa.
Nie wiem co się dzieje - no i muszę Wam powiedzieć iż postanowiłam zrobić test ciążowy, bo @ nie mam od 25 października.
I jak teścik?
Mam nadzieję, że to nic poważnego.
Poprawy humoru życzę!
Wiem dorociu ze zarezerwowany ale jest jeszcze maksiooooooooooooo
super przystojniak i na bank bedzie miał z 2 metry
Możemy dopisać o listy ;-)
Chociaż młodszy....

cześć dziewczyny :-)
u mnie nastrój też nie bardzo, Iga mi się drze od 3-4 dni na wszystko, a taki był aniołek jeszcze niedawno z niej ;-) rano o 4 znów się z rykiem obudziła, na szczęście chwila, może jej się wczorajsza pobudka przypomniała
mam prośbę, jeśli ma któras "Język dwulatka" elektroniczny to proszę o przeslanie na mirabelka73@interia.pl
![]()
U mnie też ostatnio dni diabełka.
Pewnie jakiś kolejny etap rozwoju+ząbki!
Wiec ślęczę teraz nad kompem twożąc cv i list motywacyjny bleeee. Ale są w tym cele wyższe :-)
mam nadzieję że u Was wszystko dobrze pozdrawiam
To się nazywa motywacja :-)
Martynka zdrówka dla małego!
W każdym razie w dzień jeszcze idzie z "tym" walczyć, gorzej w nocy....
Pewnie dym bedzie, ale mam juz dosyc, bo mozna mowic a do niej nie dociera, myslalam ze nie tknie naszych rzczy po ostatnich akcji, ale skad, pare dni spokoju i szalenstwo od nowa, a to trzeba poukladac w szafkach naszych (??) a to posegregowac brudne pranie (????) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa az chce mi sie krzyczec...pewnie dzisiaj znowu uslysze od niej jakies mile slowa;-)
juz nie smece, jakis mam dobry humor od rana, zobaczymy jak dlugo.
ale to może 3-4 razy na kilka lat :-) Ogólnie moja tesciowa to chodzący ANIOŁ!!!!!!!