gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Oj Dorka, to po prostu zwykły guz, a że duży... Gdzieś koło roczku Młody miał guza za guzem, a potem tęcze siniaków. Taki wiek.... Na szczęście jest lepiej i tak często się nie wywracaKASIU potwierdzam Martynka to bardzo dzielna dziewczynka :-)
MAKSIOWA 3 mam kciuki za prace :-)
GOSIU na wyniki to minimum 3 tygodnie bedziemy czekac Pod koniec nastepnego tygodnia mam dzwonic i zapytac jak daleko sa badania Ale ja sie nasatwiam na za jakis miesiac wyniki :-(
Co do G to on tak zawsze Jak jest trzezwy to mam z niego mega wielko porzytek.
Zrobi sniadanie,obiad i kolacje Oczywiscie nie wsio w jeden dzien hihihi
Posprzata Dzis pozmywal ,odkurzyl,suche pranie pochowal :-)
Jak G jest w domu to zawsze on jest odpowiedzialny za obiad :-)
Pobawilam sie z Oliwka Posmialysmy sie i bylo super .Postanowilam si z nia wiecej bawic Bo mam wrazenie ze za malo ej czasu poswiecam No ale juz zaczelam nad tym pracowac :-)
Kurcze oliwka bawila sie u mojej mamy w pokoju kolo stolu I nagle ryk Oliwka uderzyla sie o knat stolu Tzn od nogi od stolu I to ze sobie glowy nie rozwalila to sie dziwie :-(
Siniak straszny az odstaje od czola :-( .Boje sie co noc przyniesie Oliwka z tego placzu usnela przy mleku Lod za bardzo nic nie dal
Boje sie czy aby czegos gorszego z tego nie bylo :-(
Jakies wymioty ,bol glowy itp :-(

Ups, to mu pewnie ciągle glowę suszyłaś.Witam się po tygodniowej nieobecności. Wyjazd tragiczny. Cały przeleżałam w łóżku kłócąc się z M bo zajmował się wyłącznie swoją córką a ja z Kacprem siedziałam a raczej leżałam w domu. Ja generalnie dalej w łóżku już na 3 antybiotyku i nie widać poprawy. Ale to dlatego że te cholerne zatoki trzeba wyleżeć a nie latać z nimi z jak się ma malucha to się nie poleży. Humor mam fatalny i mega doła. Wczoraj wieczorem wróciliśmy a dziś przyjechała teściowa i zajmuje się dziećmi. Ot to tyle z moich relacji na żywo. Nie truje wam więcej tylko daje znak że jeszcze żyje. Nie dam rady was nadrobić tak więc nic nie odpisuję.
Kuruj się Kochana i wracaj do świata "żywych".Super, gdyby się te godzinki w złobku udało załatwićZycze Ci aby to sie wszystko jakos poukladalo
MARMA zdrowka i to strasznie przykre ze M zajmowal sie tylko swoja corka Musisz z nim powaznie porozmawiac.Ja teraz wiem ze przedewszystkim najwazniejsza jest szczera rozmowa Od kilku dni to stosuje i jest inaczej.Jest lepiej
U mnie nocka jak na takiego uza ok .Do 2 spala u siebie w pokoju i lozeczku Pozniej juz ze mna na lozku bo od 3 juz sie non stop wieci i troszke poplakuje.Dzis planow brak .Mialam isc cos zalatwic ale ni ide przez te mrozy I nie chce Oliwki przeziebic Czasem sobie kaszlnie i jeszcze wczoraj tak dlugo bylismy na tym mrozie Ze dzis wole z nia nie wychodzic.
Jutro chce isc z G na 15 na terapie ale musze sie pozbyc gdzies Oliwki.
Mam w zlobku do odebrania 10 godzin Dzis tam zadzwonie i zapytam sie co i jak WiecOli poszlaby tam na 2 lub 3odzinki pobawic sie z dziecmi
MILEGO DNIA
Dzielne z Was dziewczyny 
Siedzę przy kawce. Mam dziś ładny kawał roboty do zrobienia. Wczoraj przerzucałam J. ubranka, wyszła wielka torba do oddania dla siostrzenicy. O! I najlepszy nius wczorajszego dnia. Będzie kolejny rodzynek bądź rodzynka w rodzinie. Właśnie u starszej siostry M. JAk się cieszę!!!!!!! I sama coraz częściej chciuałabym 3, ale rozum mówi- wystarczy....

Poza tym proza życia... Czyli to, co kocham ;-)

Miłego dnia Mamusie!!!!!!!!!!!!!!!!
dobrze, że teraz ktoś Ci pomoże.
MASAKRA