reklama

Październik 2008

reklama
Minisia to fakt, że taka opieka medyczna, to duże odciążenie,. Nie ukrywam, że mama pielęgniarka też jest niezastąpiona :sorry2:.
A mówią "gość w dom ..." :-D
Magdasf ja Ci powiem, że moja Martyna miała wkrapianą atroponę 1% przez cały tydzień dwa razy dziennie i na prawdę nie było po niej nic widać - tylko ślepia jak po amfie :-D Nie miała problemu ze światłem, chodziła normalnie do przeszkola. Naczytałam się, że gałka oczna różni się u dzieci i akomodacja jest bardzo silna stąd takie zabiegi. Myślę, że się nie musisz martwić. My na 23.02 mamy kontrolę i wtedy Bartek też zostanie obejrzany. Zobaczymy czy da popis swoich "możliwości" :baffled:

Czarna patrze na zdjecie w profilu twojej Nikolki i normalnie nie moge ona jest tak do ciebie podobna ze szok!!!! slicza pannica z niej rosnie

Ja też o tym pomyślałam :sorry2: Śliczna dziewczyna. A w Ślesinie będzie Seba - też przystojny chłopak :cool2:

Dorota to rzeczywiście trochę przegięli z tym przedszkolem :no: A ja tak daleko nie doszłam w czytaniu - czemu G jest już w domu:confused:

Może Was trochę pocieszę - najdalej do 3 lutego zima się skończy. Przylatujemy do domu i mam nadzieję na śnieg i sanki. Także na 100% się stopi:-D
U nas ładnie, ciepło, ale na spacer pójdziemy króciutki. Dużo do zrobienia.
A Patuśkowa ostatnio chodzi i gada jak Ojciec Chrzestny - taką chrypę udaje, głowę odchyla do tyłu, ręce wyciąga jak mumia do przodu i lezie tak przed siebie. :happy2: Przysięgam, że nie puszczałam jej ani horrorów ani kryminałów.

Zgadzam się na koniec zimy :tak: Tylko te roztopy najgorsze :wściekła/y:
A Bartek miał dokładnie ten sam motyw - głowa do góry, łapki wzdłóż ciała i leciał przed siebie, tylko chrypki nie udawał :-D

Aniu będzie dobrze, pomyśl jak się wyściskacie po powrocie :-)

No i dzień się kończy. Okazało się, ze te dokumenty to do opieki społecznej, a nie do zusu i wszystko było w necie do wydrukowania więc jutro jedziemy na laser z Martynką i od razu podrzucę pani doktor świstki do wypełnienia. Na decyzję czeka się dwa miesiące więc lepiej się pospieszyć.
A ja zapomniałam się pochwalić ;-), że dostałam propozycję dodatkowej pracy i w sumie zgodziłam się trochę w ciemno, bo nie wiem konkretnie co będę robić, ale od lutego przez 4 godziny w tygodniu będę pracować w ohp-ie. W sumie to jestem przerażona, bo przedszkole to nie jest :baffled: Nawet w moim ośrodku jest względna kultura, a tam nie wiem czego się spodziewać. Chyba, że mam jakiś stereotyp i po pierwszych zajęciach się uspokoję. Na szczęście będę jeszcze z dwoma koleżankami, to jakaś ulga.
M właśnie sprząta mi na kompie, bo od pól roku nie mam neta i trzeba system przeinstalować wiec może wkrótce odzyskam "niezależność" :-D
A dzieci od godziny śpią :-)

witam zdrówka dla wszystkich pociągających
u na malowanie zakończone- hurra, mam dość, a tu jeszcze meble dla młodego do malowania( dostanie moje stare). Mam ochote na jakieś piwko czy drinka ale ani piwa ani nic do drinka nie mam- więc obejde się smakiem. Jutro jedziemy po panele, a dziś mamy zrobić liste prac jakie czekają na nas na dole i jakos to oszacować- hmmmmmmmmmmmm
Miłych snów

U nas przeziębienia ciąg dalszy...
Chociaż Bartuś dziśmniejszy ma katarek, za to M wstał zakatarzony z bólem gardła:wściekła/y:
Mnie dziś strasznie głowa bolała i na wymioty brało, trochę pospałam z małym i trochę przeszło.
M się cieszy i ma nadzieję że te mdłości na fasolinkę:-D:confused:

Aniaaa, a ja myślałam, że mam z dziećmi do lat 4 nie można wysyłać w delegacje:baffled: Buuu...
Kasia oooo, no to pogratulować dodatkowego wpływu gotówkowego. A w kompanii raźniej - będzie ok.
Patrycja no nieźle lecicie:tak: Kosztorysy sa okropne - i tak trzeba potem pomnożyć razy trzy:baffled::baffled::baffled:
Natusia czytam i czytam i miałam Ci życzyć zdrówka, ale w takim razie, może się wstrzymam:-D:-D Zdrówka dla rodzinki!

Heh, ciotki swatki - Czarna chowaj Niki, bo jak nie chłopaki, to Ci ją BB-Ciotki zaraz omotają:-D:-D
No to chyba czas spróbować uśpić gadzinę - a tata słyszę na górze wariuje zamiast ją uspokoić. Faceci...
Dobranocki

witam wieczorową porą
Kasia super z ta pracą, zawsze dodatkowe złote wpadną:tak::tak: i mam nadzieje ze jednak odp z Opieki szybciej przyjdzie po złozeniu papierów:tak:

Aniaaa do Essen dobrze że lecisz a nie musisz jechac:tak::tak: oby szybko mineło!!! a ten kaszelek to moze byc od powietrza;-)

Natusia fasolka:-p:-p:-p to sie bedzie działo:cool2::cool2::cool2: nie wiem czy jesteś na TAK/NIE więc życze by było jak chcesz. I zdrówka dla was

Marma a co Ci wogóle jest??? Na co to antybiotyk??? bo ja zatokowiec i mi najleiej pomagały parówy pod ręcznikiem a jak byłam starsza to solarka-przyjemne z pożytecznym:-D:-D

Ulka ale tragedia normalnie az człwieka przeraża dobrze ze oni cało z tego wyszli:tak::tak:

Ahhh wy sie tak nie zachwycajcie Nikola bo zobaczycie jaka uparta i jaki ma charakterek:tak::tak::tak:
My dzis jednak bylismy na spacerku bo z moimi bablami juz nie dało rady wytrzymac w domku. Myslałam ze mróz zamrozi im głupotki ale gdzie tam, matka jak zwykle naiwna:sorry2::sorry2:

Ale nasi dziś dali nam emocji w piłce ręcznej normalnie zawału kiedys dostane:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry