gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Oj, Aniu...:-(
Lecę się kąpać i śmigam przed TV
Lecę się kąpać i śmigam przed TV

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. 
Nie miała problemu ze światłem, chodziła normalnie do przeszkola. Naczytałam się, że gałka oczna różni się u dzieci i akomodacja jest bardzo silna stąd takie zabiegi. Myślę, że się nie musisz martwić. My na 23.02 mamy kontrolę i wtedy Bartek też zostanie obejrzany. Zobaczymy czy da popis swoich "możliwości" 
Czarna patrze na zdjecie w profilu twojej Nikolki i normalnie nie moge ona jest tak do ciebie podobna ze szok!!!! slicza pannica z niej rosnie
Śliczna dziewczyna. A w Ślesinie będzie Seba - też przystojny chłopak 
A ja tak daleko nie doszłam w czytaniu - czemu G jest już w domu
Może Was trochę pocieszę - najdalej do 3 lutego zima się skończy. Przylatujemy do domu i mam nadzieję na śnieg i sanki. Także na 100% się stopi![]()
U nas ładnie, ciepło, ale na spacer pójdziemy króciutki. Dużo do zrobienia.
A Patuśkowa ostatnio chodzi i gada jak Ojciec Chrzestny - taką chrypę udaje, głowę odchyla do tyłu, ręce wyciąga jak mumia do przodu i lezie tak przed siebie.Przysięgam, że nie puszczałam jej ani horrorów ani kryminałów.
Tylko te roztopy najgorsze 

Nawet w moim ośrodku jest względna kultura, a tam nie wiem czego się spodziewać. Chyba, że mam jakiś stereotyp i po pierwszych zajęciach się uspokoję. Na szczęście będę jeszcze z dwoma koleżankami, to jakaś ulga.

Buuu...
Kosztorysy sa okropne - i tak trzeba potem pomnożyć razy trzy

Zdrówka dla rodzinki!

i mam nadzieje ze jednak odp z Opieki szybciej przyjdzie po złozeniu papierów

oby szybko mineło!!! a ten kaszelek to moze byc od powietrza;-)

to sie bedzie działo

nie wiem czy jesteś na TAK/NIE więc życze by było jak chcesz. I zdrówka dla was 

czy ja dobrze to odczytuje ??Kurczę dziewczyny bardzo bym chciała rodzeństwo dla Bartka a M jeszcze bardziej, ale nie chcę zapeszać![]()

ale ok nie zapeszamy