Heja hej!!!! ale tu pustki!!
Evelajna - jak tam system?? hula??
Malena - 7kg???? wow!! to faktycznie szybko przybiera!!
Madzia - super, że wszystko dobrze!!
Małaulka - współczuję przejść z teściową :-/
Wiola - uważaj na siebie!! a po cichu troszeczkę Ci zazdroszczę ;-/ my zaczniemy starania po powrocie z Maroka, czyli w paździeniku...a może i już nawet w cyklu Marokowym???? tylko nam starania zajmą więcej czasu, gdyż chcemy się o dziewczynkę postarać,.... moje małe/wielkie marzenie....
Trina - oj zazdroszczę... my w sobotę wyjeżdzamy i już doczekać się nie mogę.... Obawiacie się biegunek w Egipcie... my w Maroku właśnie też...tym bardziej, że będziemy zmieniać miejsce noclegu... ale w Maroku zagrożenie jest z tego cow iem mniejsze niż w Egipcie...no ale zobaczymy....
Magdasf - oooooo !!!!! wakacje z Patrycją, Karolą i Martyną???? oo..super!!!! A MOŻE KTOŚ BĘDZIE W OKOLICY ROWÓW OD SOBOTY?????
CZARNA - A WY to gdzie się wybieracie??
Kaka - mama kina???? hehe..niezły skrót!! Szyme ostatnio mówi tylko mamusiu, albo tatusiu, czy dziadziusiu :-)
U nas OK..upał starszny.. w weekend u znajomych bylismy, którzy mają dom w lesie.. dzieciaki cały weekend spędziły w małym baseniku....w sobote już wyjeżdżamy, ale jeszcze nic..nawet nie przymierzałam się do pakowania...
Miłego dnia !!