Czarna - ale fajnie....fajny ziazd rodzinny... ile masz rodzeństwa?? ja mam tylko jedną siostrę, młodszą, a M ma brata i siostrę (single) - z czego siostra M w Paryżu mieszka, więc rzadko się widujemy, a z bratem tylko u teściów...
Marma, Lilunia - gratki wielkie!!
Małaulka - jasne że się nauczy!! Szymek też na początku robił w majtki, ana nocniku siadał chętnie, ale jak wstawał to było pusto... czasem nawet miałam wrażenie, że wstaje z nocnika bo...zachciało mu się sikac... bo ledwo wstał to nasikał w majtki... sprawdza się nagroda!! u nas był to 1 lentilek za siku i kupkę.... bardzo szybko się przestawił i teraz już tylko do nocnika robi (poza nocą) i na trawke na spacerze.
Ppatqa - na czym byliście w kinie?? tez bym się chętnie wybrała, ale jeszcze conajmniej 2 tygodnie nie ma szans, bo nie mamy z kim Małęgo zostawić...
Trina - powodzenia w staraniu!! My na dobre zaczniemy się starać po powrocie z Maroka czyli pod koniec października...choć mi już się chce :-/
Evelajna - nawet mnie nie drażnij z tym spaniem!! Nasz diabełek dzisiaj zaczął dzień o...5:30 !! !! nad morzem spał nawet do 9-ej, a teraz na nowo się przestawił na rannego ptaszka!!
Magda - udanego wypadu!!
Martyna - ooo..zazdroszczę spotkanka!
A mi się tak chce spać, że ledwo siedzę przed biurkiem i jedyne o czym marzę to zdrzemnąć się... ostatnio śpię po 5 godzin :-( od 1 w nocy do 6, a dzisiaj to już o 5:30 miałam pobudkę ....). tak późno chodzę spać, bo jak Szymek zaśnie to siedzimy i szukamy armatury, kabin pryznicwych i innych pierdół do domu....liczymy płytki itd... tak różne sa ceny w zależności od sklepów!! Już bokiem wychodzi mi ta cała budowa...tyle rzeczy trzeba jeszcze kupić, załatwić, a tak czasu brakuje :-(
W dodatku biegamy, ale dzięki beiganiu mam jeszcze siłę siedzieć przed kompem wieczorkiem....wczoraj 7,8km.
A pozatym nic nowego...leci powolutku.... na dobre zaczniemy starać się od zidziusia pod koniec października, ale teraz też zabezpiezcamy się od czasu do czasu...jak się trafi to będzie fajnie, a jak nie to też dobrze....byleby się w 2011 urodziła córa !! !!