lilunia83
Fanka BB :)
Czarna moje samopoczucie ok . Tylko czasem łapią mnie myśli czy ogarnę to wszystko i czy jestem gotowa.
Trina oby Macko zaczął jeść i daj znac jak po wizycie u gina.
Magdasf zdrowka
Martynka super wiesci. trzymam kciuki za prace Twojego M, aby wszystko było po waszej myśli.
Widze ze u wiekszosci choróbska panuja. U nas Maćko tez przeziebiony. Przywiózł od kuzyna katar z kaszlem, ale na szczęście humor mu dopisuje. Na weeknd zmykamy do moich rodziców wiec sobie odpoczne
jupi ;-)
dobrej nocki.pa.
Trina oby Macko zaczął jeść i daj znac jak po wizycie u gina.
Magdasf zdrowka
Martynka super wiesci. trzymam kciuki za prace Twojego M, aby wszystko było po waszej myśli.
Widze ze u wiekszosci choróbska panuja. U nas Maćko tez przeziebiony. Przywiózł od kuzyna katar z kaszlem, ale na szczęście humor mu dopisuje. Na weeknd zmykamy do moich rodziców wiec sobie odpoczne
jupi ;-) dobrej nocki.pa.

ale na sezamik też jestem chętna!! zresztą.... chętna jestem na wszelkie przepisy z pieczonym mięsem!! schab, karkówka, drób, wołowinka...kupiłam sobie naczynie do pieczenia w piekarniku...fajne, właśnie przed chwilą przyszło...więc trza zacząć robić pieczone mięsa :-)
jak byliśmy chorzy Szymkiem to cały tydzień siedzieliśmy w dwójkę, M wracał najwczesniej o 17-ej a mnie szlag trafiał... Czasami fajnie było, ale skończyły się pomysły na zabawę to Szymek marudził, ja się irytowałam, a w dodatku ciężko było cokolwiek w domku zrobić, bo tylko: "mama, mama", "mama chodź!", "mamusia, bawić się!!"..itd
. 

, a dziś pierogi ruskie