reklama

Październik 2008

Kaka głowa do góry, jak nie ta praca to inna będzie
Magdasf gratki pracy :-) Super.
Wanilia ja też myślałam o nowym płaszczu, ale szkoda mi tyle kasy wydawać na 4 miesiace. Póki co w starym przesunęłam sobie guziki i liczę na to że do Bożego Narodzenia da radę ;-) A potem to i tak za wiele pewnie nie będę wychodzić.
Czarna i Trina zdrówka

Witam się czwartkowo!!! u nas nocka do kitu. Humor zrestą tak jak u większości w taką pogodę do bani. Dziś wybieramy się na bilans z maćkiem. Obiad zrobiony. Na weekend planów brak. Chyba tylko też zagnam K żeby umył okna bo ma być ładna pogoda.
Ech...żeby mi sie tak chciało jak mi się nie chce. Czekam aż młody pójdzie spac i robię porządki w jego ubraniach bo juz powyrasstał z większości. Dobrze że po urodzinkach zapasy wzrosly a jak się sprawdzi że będzie córcia to czeka mnie wymiana większości garderoby po Maćku. Z chęcia juz bym jakąs sukieneczkę kupiła ale nie chcę zapeszać ;-) Pozdrówka.pa.

reklama
Wanilka miałam usg prawie 2 tygodnie temu. Pisałam na forum że lekarz powiedział że ma być dziewczynka. W sumie to się nawet go ne pytaliśmy, sam nam pogratulowal córeczki :-) Ale w dzisiejszych czasach to nic do końca nie jest pewne dlatego póki co jeszcze nie sprzedaję Maciusiowych koszul ;-) hahaha

Sto lat dla Rafałka - dzisiejszego solenizanta;-) Zyczymy Ci Rafałku siostrzyczki;-)
imagesCATVC51X.jpg

Wanilka miałam usg prawie 2 tygodnie temu. Pisałam na forum że lekarz powiedział że ma być dziewczynka. W sumie to się nawet go ne pytaliśmy, sam nam pogratulowal córeczki :-) Ale w dzisiejszych czasach to nic do końca nie jest pewne dlatego póki co jeszcze nie sprzedaję Maciusiowych koszul ;-) hahaha

EEeeeee, no to gratulacje!!!! nie doczytałam tych wieści. Skoro lekarz tak powiedział, to raczej nie rzucał słów na wiatr :tak::tak::tak:

W końcu piątek i wolny weekend. Niestety pogoda do bani. CHętnie zostałabym w domku;-) A jak pomyślę o zimie niby tysiaclecia to mi się słabo robi. Nienawidzę zimna. Pociesza mnie tylko fakt, ze niedługo święta;-)

Hej
w weekend właśnie ponoć ładna pogoda, ale dziś mimo słońca nadal zimnica strrrrrraszna, bo wieje!!!

A ja mam dziś wisielczy nastrój i zero perspektyw na jego poprawę.

Wczoraj zwolnili mojego szefa z dnia na dzień, zagmatwana sprawa, a ja mam cykora, czy będę miała gdzie wrócić do pracy.

reklama
Witam sobotnio.

Dzień minął milutko i słonecznie. Teraz sobie sączę winko przy swiecach. Hanka się kąpie. Pewnie będzie jazda bo sobie zrobiła drzemkę przed 17stą w samochodzie ehhhimages.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry