Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

I jak się czują dziciaki, Czarna??Obecna;-)
Mąż mnie dziś meeega zaskoczył. Upiekł ciasto czekoladowe mniaaaamm
Zobacz załącznik 294488

Kaka ale masz Skarb w domu
Wanilka ja też podczytuje tylko niebardzo jest co ;-)
U nas nerwowa atmosfera. Młody od piatku zasypia bez smoka. Obciecie końcówki i bajka o tym że odgryzł ja piesek poskutkowała z tym że teraz nie chce mi w ogole spać w dzień. Jestem załamana bo to były jedyny chwile ktore miałam tylko dla siebie i mogłam odpocząć. Mam pytanie czy któreś z paździoszkow tez odmawiaja drzemki w dzień? Czy tylko mój Maciek jest takim terminatorem?
Miłej niedzieli.pa.

hej
ja wlasnie wrocilam od fryzjera :-)
jutro zaczynam pracez czego baardzo sie ciesze wreszcie jakas nowosc a nie dom, dom, dom hehe
swietami i ja zyje juz mysle co wloze do paczki dla tesciow i rodzicow
a dla dzieci... tez nie wiem
u nas dzis pogoda taka sobie sloneczko ale chlodno
maz ma wolne bo dopadla go jelotowka mi sie upieklo tylko mnie mdlilo i oki a on noc i dzien spedzil w toalecie teraz czekam kiedy dzieci dopadnie ehh
wszystkiego naj naj dla solenizantow ktorych pominelam :*
a dzis na wieczor z mezem planujemy seans filmowy i martini z sokiem pomaranczowymZobacz załącznik 294519
![]()
Teraz bedziesz mogla zarobic sobie na "waciki"

Mama na mnie wyzywa ze Hanka ma zimne rece jak do niej rano przychodzi ale co ja moge...jest taki wrzask i lament ze sie poddaje. Ma ładne z misiem rękawiczki na 2 palce, potem kupiłam jej 5 palczaste i tez d...

Lilunia moja też nie chce wcale spać w dzień, już od dłuższego czasu, jedynie jak jedziemy gdzieś autem no to wtedy obowiązkowo pada:-) ale tak jak Kaka mówi, wieczorem już koło 20.00 śpi
Kaka ale masz kochanego męża, mój zrobiłby wszystko tylko nie gotowanie i pieczenie, choć jak mnie nie ma to ugotuje ale nie lubi;-)
Minisia no to pochwal się fryzurką i jaką pracę zaczynasz??
Wanilia a Ty się nudz teraz do woli, potem nie będzie czasu na nudę;-)
Hello, ja się witam wieczorkiem, u nas wczoraj i dziś czasu brak, wczoraj polska szkoła a po niej zaglądnęłam do dawno nie widzianych irlandzkich znajomych- byłych sąsiadów a dziś znajoma byla włosy rozjaśniać bo z ciemnych chce platynowy blond... jeszcze jedna sesja i będzie to co chce
A teraz dziewczynki jedzą kolację a po niej Lenka do mycia i do spania i wolne, ostatnimi czasy tzn odkąd nie ma M idę wcześniej do łóżka i książkę czytam, odpoczywam:-)
No to idę pełnić swe matczyne obowiązki:-)

Mój kupił ciasto czekoladowe dr oetkera. Dodał jaja, wymieszał, wylał na blache i juz;-)

Sto lat dla solenizantów
mój też coraz czesciej omija drzemke, jednak niestety nieskutkuje to wczesniejszym pojsciem spać. za to ja spie za niego :-). Sorki ze tu rzadko wpadam pstatnio, ale brak czasu i siły mnie dopadł.
Pati serdeczne gratulacje !!!
Kaka jakie by te ciasto nie bylo to i tak liczy sie fakt ze je zrobił.
Wsolutka powodzonka z doktoratem.
Ula a której ci wstaje Lenka jak zasnie o 20.00?
Sto lat dla Samika!!! Bombowych prezentów i kolorowych dzionków :-)
Ja po nieprzespanej nocy. Nie wiem czemu te moje dziecko nie chce spac. Czasem żałuje ze mu tego smoka do spania odstawiłam bo teraz zamienił sie w terminatora. Czuje sie jak wyrodna matka bo wieczorem juz mi tak nerwy puszczały że szok. jak juz w koncu zasnal to ryczalam 2 godziny. potem w nocy mnie bolał brzuch i tyle mi z tego wszystkiego wyszło. No ale dziś sie zaczyna nowy tydzien i trzeba sie wziac w garść. I wierzyc ze dzis bedzie lepiej.
p.s. jak ja nie lubię poniedziałków.
I nie denerwuj sie tak, bo coreczka bedzie nerwowa;-)teraz to musisz sie smiac, miec dobry nastroj a nerwy na bok;-)

Kazde dziecko inaczej sie rozwija (to oczywiste;-)) i tak jak kazdy czlowiek kiedy indziej "dorasta" do niektorych rzeczy, takze nic na sile, jesli dzicko nie radzi sobie bez smoczka nie ucinac,chowac itd bo wiecej szkody bedzie niz pozytku;-)
No ale mam nadzieje ze wykuje i bedzie oki. Grupe mam bardzo fajna, wykladowcow zreszta tez (za wyjatkiem tych od logiki oczywista). Czas leci szybko, wiec nie dluzy sie za bardzo.

Na kiedy termin?
Choć z tym leżeniem u mnie to same wicie... ;-)Leki puki co odstawiłam i jest w miarę ok. 
Używany ale fajny. Tamto badziewie mi się rozpadło...