reklama

Październik 2008

Mama na mnie wyzywa ze Hanka ma zimne rece jak do niej rano przychodzi ale co ja moge...jest taki wrzask i lament ze sie poddaje. Ma ładne z misiem rękawiczki na 2 palce, potem kupiłam jej 5 palczaste i tez d...

reklama
Lilunia moja też nie chce wcale spać w dzień, już od dłuższego czasu, jedynie jak jedziemy gdzieś autem no to wtedy obowiązkowo pada:-) ale tak jak Kaka mówi, wieczorem już koło 20.00 śpi:tak:
Kaka ale masz kochanego męża, mój zrobiłby wszystko tylko nie gotowanie i pieczenie, choć jak mnie nie ma to ugotuje ale nie lubi;-)
Minisia no to pochwal się fryzurką i jaką pracę zaczynasz??
Wanilia a Ty się nudz teraz do woli, potem nie będzie czasu na nudę;-)

Hello, ja się witam wieczorkiem, u nas wczoraj i dziś czasu brak, wczoraj polska szkoła a po niej zaglądnęłam do dawno nie widzianych irlandzkich znajomych- byłych sąsiadów a dziś znajoma byla włosy rozjaśniać bo z ciemnych chce platynowy blond... jeszcze jedna sesja i będzie to co chce:tak:
A teraz dziewczynki jedzą kolację a po niej Lenka do mycia i do spania i wolne, ostatnimi czasy tzn odkąd nie ma M idę wcześniej do łóżka i książkę czytam, odpoczywam:-)
No to idę pełnić swe matczyne obowiązki:-)

Cześć Dziewczyny.

U Mnie urwanie głowy poszłam na ten doktorat niby zajęć nie dużo ale za się pod projekt.Okaże się wszystko w czwartek i praktycznie zero czasu ciągle kombinuje gdzie tu małą dać pod opiekę.Ale zarazie jakoś sobie radzimy.

Dobranoc

Sto lat dla solenizantów

mój też coraz czesciej omija drzemke, jednak niestety nieskutkuje to wczesniejszym pojsciem spać. za to ja spie za niego :-). Sorki ze tu rzadko wpadam pstatnio, ale brak czasu i siły mnie dopadł.

Stoooo lat dla Samika;-) zygzak3[1].jpg I jak się czują dziciaki, Czarna??

Pati. Dla CiebieZobacz załącznik 294595. Gratulacje!

Pati serdeczne gratulacje !!!
Kaka jakie by te ciasto nie bylo to i tak liczy sie fakt ze je zrobił.
Wsolutka powodzonka z doktoratem.
Ula a której ci wstaje Lenka jak zasnie o 20.00?

Sto lat dla Samika!!! Bombowych prezentów i kolorowych dzionków :-)

Ja po nieprzespanej nocy. Nie wiem czemu te moje dziecko nie chce spac. Czasem żałuje ze mu tego smoka do spania odstawiłam bo teraz zamienił sie w terminatora. Czuje sie jak wyrodna matka bo wieczorem juz mi tak nerwy puszczały że szok. jak juz w koncu zasnal to ryczalam 2 godziny. potem w nocy mnie bolał brzuch i tyle mi z tego wszystkiego wyszło. No ale dziś sie zaczyna nowy tydzien i trzeba sie wziac w garść. I wierzyc ze dzis bedzie lepiej.
p.s. jak ja nie lubię poniedziałków.

Obecna;-)

Mąż mnie dziś meeega zaskoczył. Upiekł ciasto czekoladowe mniaaaamm
Zobacz załącznik 294488

To moze zamiane zrobimy???:-D:-D:-D:-D

Kaka ale masz Skarb w domu
Wanilka ja też podczytuje tylko niebardzo jest co ;-)
U nas nerwowa atmosfera. Młody od piatku zasypia bez smoka. Obciecie końcówki i bajka o tym że odgryzł ja piesek poskutkowała z tym że teraz nie chce mi w ogole spać w dzień. Jestem załamana bo to były jedyny chwile ktore miałam tylko dla siebie i mogłam odpocząć. Mam pytanie czy któreś z paździoszkow tez odmawiaja drzemki w dzień? Czy tylko mój Maciek jest takim terminatorem?
Miłej niedzieli.pa.

U nas Stas tez juz dlugo prawie wogole w dzien nie spi..no i tez brauje mi tego "wolnego" czasu, no ale coz kiedys to musialo nastapic:tak:

hej
ja wlasnie wrocilam od fryzjera :-)
jutro zaczynam prace :tak:z czego baardzo sie ciesze wreszcie jakas nowosc a nie dom, dom, dom hehe

swietami i ja zyje juz mysle co wloze do paczki dla tesciow i rodzicow
a dla dzieci... tez nie wiem:eek:

u nas dzis pogoda taka sobie sloneczko ale chlodno
maz ma wolne bo dopadla go jelotowka mi sie upieklo tylko mnie mdlilo i oki a on noc i dzien spedzil w toalecie teraz czekam kiedy dzieci dopadnie ehh:crazy:

wszystkiego naj naj dla solenizantow ktorych pominelam :*

a dzis na wieczor z mezem planujemy seans filmowy i martini z sokiem pomaranczowym:-pZobacz załącznik 294519

pencil.png

No wiedzialam ze z praca sie uda:tak: Teraz bedziesz mogla zarobic sobie na "waciki":-D:-D:-D:-D:-D

Mama na mnie wyzywa ze Hanka ma zimne rece jak do niej rano przychodzi ale co ja moge...jest taki wrzask i lament ze sie poddaje. Ma ładne z misiem rękawiczki na 2 palce, potem kupiłam jej 5 palczaste i tez d...

Gwiazda ale to ze ma zimne raczki nie znaczy ze jej zimno;-) A moze pojdz z nia do sklepu i niech sama sobie wybierze rekawiczki;-)w koncu kobieta, lubi miec wybor:-D

Lilunia moja też nie chce wcale spać w dzień, już od dłuższego czasu, jedynie jak jedziemy gdzieś autem no to wtedy obowiązkowo pada:-) ale tak jak Kaka mówi, wieczorem już koło 20.00 śpi:tak:
Kaka ale masz kochanego męża, mój zrobiłby wszystko tylko nie gotowanie i pieczenie, choć jak mnie nie ma to ugotuje ale nie lubi;-)
Minisia no to pochwal się fryzurką i jaką pracę zaczynasz??
Wanilia a Ty się nudz teraz do woli, potem nie będzie czasu na nudę;-)

Hello, ja się witam wieczorkiem, u nas wczoraj i dziś czasu brak, wczoraj polska szkoła a po niej zaglądnęłam do dawno nie widzianych irlandzkich znajomych- byłych sąsiadów a dziś znajoma byla włosy rozjaśniać bo z ciemnych chce platynowy blond... jeszcze jedna sesja i będzie to co chce:tak:
A teraz dziewczynki jedzą kolację a po niej Lenka do mycia i do spania i wolne, ostatnimi czasy tzn odkąd nie ma M idę wcześniej do łóżka i książkę czytam, odpoczywam:-)
No to idę pełnić swe matczyne obowiązki:-)

Mnie tez czeka czytanie teraz...szkoda tylko ze nie to co bym chciala:-D

Mój kupił ciasto czekoladowe dr oetkera. Dodał jaja, wymieszał, wylał na blache i juz;-)

Taki maly szczegol...sie czepisz:-D

Sto lat dla solenizantów

mój też coraz czesciej omija drzemke, jednak niestety nieskutkuje to wczesniejszym pojsciem spać. za to ja spie za niego :-). Sorki ze tu rzadko wpadam pstatnio, ale brak czasu i siły mnie dopadł.

Spi spi, w koncu ktos musi;-):-)

Pati serdeczne gratulacje !!!
Kaka jakie by te ciasto nie bylo to i tak liczy sie fakt ze je zrobił.
Wsolutka powodzonka z doktoratem.
Ula a której ci wstaje Lenka jak zasnie o 20.00?

Sto lat dla Samika!!! Bombowych prezentów i kolorowych dzionków :-)

Ja po nieprzespanej nocy. Nie wiem czemu te moje dziecko nie chce spac. Czasem żałuje ze mu tego smoka do spania odstawiłam bo teraz zamienił sie w terminatora. Czuje sie jak wyrodna matka bo wieczorem juz mi tak nerwy puszczały że szok. jak juz w koncu zasnal to ryczalam 2 godziny. potem w nocy mnie bolał brzuch i tyle mi z tego wszystkiego wyszło. No ale dziś sie zaczyna nowy tydzien i trzeba sie wziac w garść. I wierzyc ze dzis bedzie lepiej.
p.s. jak ja nie lubię poniedziałków.

Lilunia jak juz zrezygnowalas to niewracaj, i chyba kazda z nas nie ma nerwow ze stali i sa takiechwile ze z mila checia by sie dziecko sprzedalo:-D I nie denerwuj sie tak, bo coreczka bedzie nerwowa;-)teraz to musisz sie smiac, miec dobry nastroj a nerwy na bok;-):tak::cool2:
A wlasnie wczoraj mialam zajecia z psychologii i przerabialismy dzieci 1,5-2 lata;-) wiec co nieco sie dowiedzialam, takie oczwiste rzeczy ale tez takie nowe. Bylo o buncie 2-latka, i o smokach:tak: Kazde dziecko inaczej sie rozwija (to oczywiste;-)) i tak jak kazdy czlowiek kiedy indziej "dorasta" do niektorych rzeczy, takze nic na sile, jesli dzicko nie radzi sobie bez smoczka nie ucinac,chowac itd bo wiecej szkody bedzie niz pozytku;-)

No to sie i ja witam i skladam zyczonka dla samuelka!!!!! duzo zdrowka, zabawy,usmiechu na twarzu, duzo ciekawych pomyslow;-)
Ja po weekendzie w szkole w miare zadowolona, zajecia bardzo ciekawe, tylko logika jezyka mnie przerasta troche, bo ciutke jej n ie kumam:-DNo ale mam nadzieje ze wykuje i bedzie oki. Grupe mam bardzo fajna, wykladowcow zreszta tez (za wyjatkiem tych od logiki oczywista). Czas leci szybko, wiec nie dluzy sie za bardzo.
Do domu jak wracam dzieci nie mnie puszczaja, maly ciagle trzyma mnie za raczke, daje buziole i troche mam wtedy wyrzuty sumienia ze tak go zostawiamna 2 dni...zocha troche inaczej do tego podchodzi cociaz wieczorkiem musze usypiac i ja i mlodego:-D
Jutro mam badania i dowiem siekiedy zaczynam prace:tak:
to chyba tyle u mnie;-)

reklama
Sami sto lat!!!!!!!!!!!!!!!

Patrycja ogromne gratulacje :-D Na kiedy termin?

U nas po weekendzie. Dziś byłam oddać honorowo mocz i krew a jutro wizyta u gina i modlę się o odpuszczenie leżenia ;-):-D Choć z tym leżeniem u mnie to same wicie... ;-)Leki puki co odstawiłam i jest w miarę ok.

Planuję przy okazji zaliczyć shopping i zaopatrzyć się w płaszcz i buty. Zimno się zrobiło a w mój stary płaszcz zapinam się na wdechu a potem wbija mi się zamek w brzuch. Mam już tak wielki jak 7 miesiącu z Kacprem no i chyba z 2 kilo na plusie :zawstydzona/y:

Co do rękawiczek to mam ten sam problem . Są beeeee. Na szczęście przekonał się już do czapki bo też ciągle ją zdejmował.

Magda a jaki kierunek dokładnie robisz? I co to za nowa praca.

Ciężarówki czy wy też czujecie się w tej ciąży jak słonice? Ja w tamtej poza drobnymi komplikacjami natury dziecko chce wyjść wcześniej nie czułam się jak bym była w ciąży a teraz po prostu masakra. Jestem tak ociężała że ledwo się ruszam. Może to przez to leżenie 2 miesiące i noszenie Kacpra który całkowicie ostatnimi czasy odmówił samodzielnego przemieszczania się gdy w pobliżu jest mama.

A i zapomniałam. Kupiłam nowy wózek :-D Używany ale fajny. Tamto badziewie mi się rozpadło...

Inglesina MAX + nosidełko dla maluszka **OKAZJA** (1282608636) - Aukcje internetowe Allegro

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry