Dzien doberek. Dziekujemy za zyczonka dla stasia

:-)
Ja tak troche egoistycznie nieodpisze wszystim bo nie mam sily normalnie, u nas jelitowka zapaowala, zocha wczoraj w nocy zaczela zygac i tak wczoraj caly dzionek i dzisiaj w nocy, teraz rano wypila mleko bo sie uprla ze chce i poki co spokoj, mam nadzieje ze u niej to juz koniec, za to mlody zaczyna nam kupy strzelac...
Dzisiaj mam troche roboty, tylko checi za bardzo nie ma;-)

Ja od 2 dni jestem na dukanie i mam pierwszy bardzo mobilizujacy sukcesbo jest -1,5 kg
Wanilia gratuluje synusia!!!!
Marma poszlam na pedagogike, po 2 semestrze wybiore najprawdopodobniej opiekunczo-wychowawcza choc zastanawiam sie jeszcze nad resocjalizacyjna;-)
Lilunia nasz mlody chodzi spac kolo 22, czy spi w poludnie czy nie.
Malaulka widzisz jaka masz super corke

Moja zocha jak widzi ze sie zle czuje to tez zajmie sie troche stasiem, nie robiac mu na zlosc;-)
Trina tak jak pisaly dziewczyny nie daj sie wkrecic w jakies historie pan ze zlobka, jestes dobra mama, a im sie naprawde chyba nie chce du.py ruszyc, moj stas potrafi sie rozebrac w sklepie jak widzi ubrania z zygzakiem bo chce sie przebrac

ale nie ubierze sie, smoka musze sila wyrywac bo jest jak przyklejony a z mowa...no coz jedna wielka klapa

to samo z nocnikiem....
Stasiu ostatnio po moich nieobecnosciach tylko mama ,mama,mama. Jak ubieram tylko spodnie to od razu chwyta mnie za reke i nie puszcza, jak cos robie to z nim uczepionym u nogi, i troche wtedy mam wyrzuty sumienia ze tak zostawiam te moje robaki

A od wtorku zaczynam prace, to dopiero bedzie...No nic jakos damy sobie rade.
Milego dnia babeczki