Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
...To ja się wam przyznam szczerze że ja osobiście jestem po prostu przerażona tym że będę miała dwójkę dzieci i zastanawiam się jak ja to ogarnę jak z jednym nie daję rady .... Mam tylko nadzieję że będzie to dziewczynka i o wyjątkowo spokojnym charakterze. Drugiego Kacpra to nie przeżyje...
Wspólnymi siłami bo strasznie twarda była
A może któraś ma jakiś fajny przepis na to co można zrobić z dyni? Ponoć zupy są super.Czarna nawet mi nie mów o trzecim!!!! Wiem, wiem, nie jedna żaba się wody wypierała, ale jakby się 3 chłopak trafił??????Wiola ale fajniutko gratki kolejnego synusia za trzecim razem bedzie córcia;-)
Kaka teraz to ani świadomie, ani nieświadomie bym się nie pisała na 2 (mam takiego stracha u d...y), choć wceśniej tak własnie myślałam, że jedno dziecko to troche taka sierota, mój m jest jedynakiem...Wiecie..ja to bym tak chciała i nie chciała. Jak się przydarzy to będzie, swiadomie chyba sie nie zdecyduje.
Evela, strach ma wielkie oczy choć chyba się domyślam co czujesz. Życzę abyś szybko i sprawnie pozbyła się problemu, głowa do góry!!!Dzisiaj mieliśmy w odwiedzinach Bob'a i dzieciaki mało siebie nie zjadły częściowo z radości, częściowo z nerwów (mój konik! moja baja!) i tak właśnie rozprawiałyśmy z koleżanką, że dwa chłopaki to jakieś tornado permanentne - Bob jest niesamowity.
Na poprawę złych nastrojów zrobiliśmy dzisiaj Halloween Party. Dom cały w pajęczynach, dynie (sztuczne - na prawdziwe zabrakło czasu), i nawet kościotrup pirata zamieszkał w ogródku. Fajnie było. Wrzucę foty jak zgram.
Mama i teściowa mnie trochę uspokajają, że też miały takie kiepskie wyniki i że to często oznacza ciężki stan zapalny. Starałam się nie grzebać w internecie, a to co znalazłam nie brzmi ani dobrze, ani źle. Długo się leczy ale się wylecza.
I tego się trzymajmy póki co, bo zanim lekarzy obskoczę to mnie nerwica wykończy.
A najdziwniejsze, że w styczniu cytologia wyszła I grupy. 10 miesięcy później i III grupa. Naprawdę trzeba chodzić się badać.
Baby, która tam ma obsuwy sio! do lekarza!

cóż .... za tydzień spytam o jakieś pigułki 

;-)