reklama

Październik 2008

reklama
100 lat dla solenizantów !!!

Wanila masz racje że aktywnosc na forum znikoma. na co polujesz na allegro? zdrowka zycze.
Minisia ciekawe co ci maz za niespodzianke szykuje ;-)
Martynka ja tez bym cale dnie mogla leżeć ale maciej nie pozwala.

U nas kopiuj wklej. spacer i plac zabaw zaliczony. Ciesze sie bo dostalam dla macka 2 reklamowy ubran po synku znajomej wiec duzo mnie to odciąży finansowo. Wczoraj zrobiłam 4 wsady prania bo sie tego wszystkiego uzbierało. Teraz tylko kiedy ja to wyprasuje. miłego dnia.pa.

100 lat dla solenizantów !!!

Wanila masz racje że aktywnosc na forum znikoma. na co polujesz na allegro? zdrowka zycze.
Minisia ciekawe co ci maz za niespodzianke szykuje ;-)
Martynka ja tez bym cale dnie mogla leżeć ale maciej nie pozwala.

U nas kopiuj wklej. spacer i plac zabaw zaliczony. Ciesze sie bo dostalam dla macka 2 reklamowy ubran po synku znajomej wiec duzo mnie to odciąży finansowo. Wczoraj zrobiłam 4 wsady prania bo sie tego wszystkiego uzbierało. Teraz tylko kiedy ja to wyprasuje. miłego dnia.pa.
Kupiłam Szymciowi teletubisie na dvd bo mam tylko na vcd a mały nie lubi oglądac na kompie i upatrzyłam sobie piżamke:
100% BAWEŁNA piżama MUZZY ---NOWE WZORY-- M 38 (1292929610) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

wzór 110.
Szukam jeszcze ozdobne poszewki na jaśki do pokoju Szymcia, ale nie mogę się zdecydować na nic.

Minisia, ahhhh najbardziej ekscytujące jest czekanie na niespodziankę ;-):tak:

Cześć my już dziś po przedszkolu, moja córcia była bardzo dzielna, ładnie się bawiła i do domu tak trochę na siłę ją brałam bo chciała się jeszcze bawić:tak:
Jutro znów na godzinę i w piątek a od przyszłego tygodnia już pewnie będzie normalnie:tak:

Teraz myślę co by tu na obiadek zrobić???

Wanilia fajna piżamka:tak:
Lilunia ja też dostaję ciuszki po córce znajomych, która ma 3 i pół roku a potem znów oddaję bo mają drugą roczną więc fajna taka wymiana:tak:
Minisia spokojnie poczekaj aż mąż się wyśpi:-)

No pusto u nas, pusto...

Melduję się że zyję. Głodnam jak wilk. Robię sobie sałatkę. Musze znowu troche podietkowac bo mega brzuch dostałam. Czekam tylko na koneic @ bo mogę konia z kopytami teraz wciagnąc.

W pracy ok. Już się przyzwyczaiłam do mysli, ze zamarzne tam zimą. Muszę sobie jakies mega ciepłe ciuchy kupic. Co prawda obiecał, ze założy centralne ale czy mu wierzyc?? Pozatym miałam miec wolen w piatek i sobote. Umóiwłam sie juz na piatek z kolezankami z byłej pracy ale chyba bede się musiała pozegnać z wolnym. Coś tam dziś przebąkiwał, ze nie bedzie mnie mógł zastąpić wrrrr

Zastanawiam sie jak sie nie dać listoadowej chandrze. Chyba kupie duzy zapas świec. Zawsze mie wieczorami wprawiają w dobry nastrój.

a ja bym tylko spała jak przychodze z pracy, a tu dupa, bo Krzyś zajety, a ja z młodym. zresztą teraz marze o kąpieli bo po dzisiejszych capach i chlewni po prostu "pachne"
wczoraj zmarł nam wujek i w piatek mam wolne w jobie bo jedziemy na pogrzeb, młodego zostawimy z moją mamą, by nie ciagnąc go taki kawal drogi w te i z powrotem, zreszta cały tydzień siedzi z moją mamą, bo tesciowa pojechała pomóc siostrze w załatwaniu pogrzebu

karola a Ty nadal pracujesz tam gdzie kiedys??

a moj mezo pospal do 14 mimo ze go budzilam po 12 to on nie pamietal, wstal zly ze pol dnia zmarnowal a chcial jechac gdzies (ta niespodzianka) wiec powiedzial ze jutro ;-)ja juz sie domyslam po co :-p
jutro mam szkole to pojedzie sam:cool2:

a moja wercia w szkole juz nie placze ostatnio nawet rysowala a obrazek dostalam do domu na pamiatke :-D:-D

a ja bym tylko spała jak przychodze z pracy, a tu dupa, bo Krzyś zajety, a ja z młodym. zresztą teraz marze o kąpieli bo po dzisiejszych capach i chlewni po prostu "pachne"
wczoraj zmarł nam wujek i w piatek mam wolne w jobie bo jedziemy na pogrzeb, młodego zostawimy z moją mamą, by nie ciagnąc go taki kawal drogi w te i z powrotem, zreszta cały tydzień siedzi z moją mamą, bo tesciowa pojechała pomóc siostrze w załatwaniu pogrzebu

Oj to przykre ['] Ty odpoczywaj ile się da i podrzucaj dziadkom młodego. Powiem że ja dalej mogła bym spać i spać i spać i ciągle chodzę jak zombi. A to już wielkimi krokami 5 miesiąc się zbliża.

A u mnie kopiuj wklej. Jedynie to wczoraj wieczorkiem wyskoczyłam z koleżanką do kina.

reklama
Domi tam, tam;-)

Patka
[*]

na tvn7 powtarzają Ally MCBel (czy jak to tam sie pisze), pamiętam ze bardzo mi sie podobał ten serial ale ogladałam go wyrywkowo. Moze to jakas alternatywa na listopad??

Ja ostatnio pórbuje Hanke uczyc kolorów i idzie nam srednio. A Wam?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry