Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
U mnie brak weny, syf w domu i pogoda do d..., nic tylko spod kołdry nie wychodzic 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Kupiłam Szymciowi teletubisie na dvd bo mam tylko na vcd a mały nie lubi oglądac na kompie i upatrzyłam sobie piżamke:100 lat dla solenizantów !!!
Wanila masz racje że aktywnosc na forum znikoma. na co polujesz na allegro? zdrowka zycze.
Minisia ciekawe co ci maz za niespodzianke szykuje ;-)
Martynka ja tez bym cale dnie mogla leżeć ale maciej nie pozwala.
U nas kopiuj wklej. spacer i plac zabaw zaliczony. Ciesze sie bo dostalam dla macka 2 reklamowy ubran po synku znajomej wiec duzo mnie to odciąży finansowo. Wczoraj zrobiłam 4 wsady prania bo sie tego wszystkiego uzbierało. Teraz tylko kiedy ja to wyprasuje. miłego dnia.pa.

a ja bym tylko spała jak przychodze z pracy, a tu dupa, bo Krzyś zajety, a ja z młodym. zresztą teraz marze o kąpieli bo po dzisiejszych capach i chlewni po prostu "pachne"
wczoraj zmarł nam wujek i w piatek mam wolne w jobie bo jedziemy na pogrzeb, młodego zostawimy z moją mamą, by nie ciagnąc go taki kawal drogi w te i z powrotem, zreszta cały tydzień siedzi z moją mamą, bo tesciowa pojechała pomóc siostrze w załatwaniu pogrzebu